WILLEM VAN CAUTEREN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLEM VAN CAUTEREN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.777.389

Publication

15/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen en binnen dit kader: het aankopen, verkopen, bouwen, verkrijgen, behouden, beheren en exploiteren, investeren, huren en verhuren, ruilen of vervreemden, zowel in België als in het buitenland van onroerende goederen.

De vennootschap kan in het kader van dit doel eveneens alle activiteiten van public relations en van klantenwerving uitoefenen.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag borg staan voor derden en zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar zijn in andere vennootschappen.

- jaarvergadering : derde vrijdag van de maand mei om 10u, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2016)

- bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht als zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal door de algemene vergadering vastgesteld worden. Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap afzonderlijk verbinden en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot gewone zaakvoerder wordt de heer Willem Van Cauteren, wonend te 3440 Zoutleeuw, Stationsstraat 14 aangesteld voor onbepaalde duur.

- commissaris : geen benoemd;

- bestemming van de winst  reserve:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffening  verdeling:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering.

Bij gebrek aan dergelijke aanstelling wordt de vereffening uitgevoerd door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WILLEM VAN CAUTEREN

Adresse
TIENSESTRAAT 30 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande