WILLY ARTOIS

Société en commandite simple


Dénomination : WILLY ARTOIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.933.825

Publication

24/01/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Ktiophanr.' te hetuven, de 15 JAN,, 2014

1$ifiER.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

III

*14024786* 111111111

Ondernemingsnr : 0835.933.825

Benaming

(voluit) : WILLY ARTOIS

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : M. Francisstraat 19 - 3150 WESPELAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Op 14 januari 2014 om 10,00 uur werd in de bijzondere algemene vergadering, met éénparigheid van stemmen beslist om een tussentijds bruto-dividend uit te keren van 16.900,00 Euro uit de beschikbare reserves, zijnde netto 15.210,00 Euro.

De vergadering besluit om het aldus verkregen netto-dividend onmiddellijk terug in te brengen in het kapitaal van de uitkerende vennootschap. Het kapitaal wordt bijgevolg verhoogd met 15.210,00 Euro door inbreng in geld om het te brengen van 2.000,00 Euro op 17.210,00 Euro zonder creatie van nieuwe aandelen aangezien deze kapitaalverhoging, doordat alle vennoten pro rata hun bestaande participatie er aan deelnemen, geen wijziging met zich meebrengt inzake de proportionele verdeling van de aandelenparticipatie van de vennoten.

Op deze kapitaalverhoging wordt als volgt ingetekend

-Door dhr. Artois Willy ten belope van 15.133,95 Euro

-Door Couckuyt Belinda ten belope van 76,05 Euro.

Dit besluit wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

Gelijk hiermee neergelegd : verslag van de bijzondere algemene vergadering.

ARTOIS Willy COUCKUYT Belinda

aandeelhouder aandeelhouder

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/05/2011
ÿþr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111111MUMNill

Neergelegd ter griffie der.

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 2 M E 1 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : O~ ,

Benaming

(voluit) : WILLY ARTOIS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : M. Francisstraat 19 - 3150 WESPELAAR

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 17 maart 2011, geregistreerd te Haacht kantoor

der registratie dd 08 april 2011, boek 6147, blad 71, vak 22, zeven bladen, geen verzendingen -

ontvangen 25,00 euro (vijfentwintig euro). De Ontvanger (get.)

Rechtsvorm, naam

Artikel 1 :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap (Comm.V). Zij handelt onder de naam 'WILLY ARTOIS'

Omzetting van de vennootschap naar een andere rechtsvorm is slechts mogelijk door een besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met naleving van de bijzondere vorm en meerderheidsvereisten voorgeschreven door de artikels 776 en 781 van de Vennootschapswet waarbij alle gecommanditeerde vennoten met eenparigheid de omzetting goedkeuren. Daarenboven is het unaniem akkoord van alle vennoten vereist indien de vennootschap niet langer dan twee jaar bestaat of indien de beperkte aansprakelijkheid van de stille vennoten In de nieuwe rechtsvorm wordt opgeheven.

De beherende vennoot is de heer ARTOIS Willy, wonende te M. Francisstraat 19, 3150 Wespelaar. Hij is hoofdelijk en onbeperkt gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap.

De andere vennoten zijn stille vennoten. Zij zijn enkel gehouden tot beloop van hun Inbreng.

Zetel

Artikel 2 :

De vennootschap is gevestigd te M. Francisstraat 19, 3150 Wespelaar. De zetel van de vennootschap kan naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenparig besluit van de beherende vennoten en na goedkeuring in de algemene vergadering beraadslagend als voor een statutenwijziging.

Doel

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel :

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers of bij deelneming, hetzij op gelijk welke ander wijze het uitvoeren van projectmanagement, consultancy en change management in het algemeen. Dit kan ook gebeuren op basis van interimmanagement.

Met verfenen van diensten in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica;

Magen bij h èTgisëli Staats6T d -12!0577011- Annexes du -Moniteur Tiëlgè

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiltle, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden

Verlenen van diensten met betrekking tot opleiding en vorming in de ruimste zin van het woord; het

verzorgen van kennisoverdracht

Het vertrekken van bedrijfsadviezen in de ruimste zin van het woord

Het verwerven van participaties in ondernemingen met activiteiten in de meest ruime zin van het woord

Het voeren van onderhandelingen met lokale, nationale en internationale overheden

Het vertegenwoordigen van nationale en Internationale bedrijven ter distributie van producten en diensten

Het ontwikkelen van systemen en processen met als doel het commercialiseren en internationaal

verspreiden

Het geven en organiseren van tennis- en skilessen en -kampen

Het organiseren en prospecteren van reizen

Het aan- en verkopen van onroerend goed, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke

onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief

Dit ailes als hoofdaannemer, dan wel als onderaannemer, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen De vennootschap is gerechtigd alle industriële-, handels-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen; zij mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief eigen handelszaak

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in Seigle ais in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht

De vennootschap mag door middel van Inbreng, samensmelting of om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig; aanvullend of aanverwant doel nastreven...

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in artikel 559 van de Vennootschappenwet en mits (unaniem) akkoord van de zaakvoerders.

Duur

Artikel 4 :

De vennootschap heeft een onbepaalde duur. Aan de duur van de vennootschap kan op eik ogenblik een einde gesteld worden, waardoor de vennootschap ontbonden wordt bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften opgelegd aan een statutenwijziging en mits eenparig akkoord van de zaakvoerders.

Indien het vermogen van de vennootschap gedaald is beneden één vierde van het kapitaal, kan een speciaal daartoe bijeengeroepen buitengewone algemene vergadering besluiten tot ontbinding van de vennootschap als het voorstel goedgekeurd wordt door één vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Kapitaal

Artikel 5 :

Het vennootschappelijk kapitaal bedraagt 2.000 EUR verdeeld in 200 (tweehonderd) aandelen zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Inbreng

Artikel 6 :

Het kapitaal Is samengesteld als volgt :

- De heer ARTOIS Willy, wonende te M. Franclsstraat 19, 3150 Wespelaar, verklaart Inbreng te doen In geld van 1.990,00 EUR, waarvoor hem 199 aandelen toegekend worden, elk volledig volstort.

- Mevrouw COUCKUYT Belinda, wonende te M. Francisstraat 19, 3150 Wespelaar, verklaart Inbreng te doen In geld van 10,00 EUR, waarvoor haar 1 aandeel toegekend wordt, volledig volstort.

Overdracht van aandelen

Artikel 7 :

Geen vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap geheel of ton dele overdragen, noch aan derden, noch aan medevennoten, dan met het uitdrukkelijk, geschreven akkoord van alle vennoten en zaakvoerders. Indien de overdracht wordt toegestaan, zal hij moeten geschieden overeenkomstig artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Bestuur

Artikel 8 :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten, die de titel voeren van zaakvoerders.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer ARTOIS Willy.

Maatschappelijke geschriften

Artikel 11

Op 31 maart van Ieder jaar worden de maatschappelijke geschriften gesloten en maken de zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op. Het eerste boekjaar gaat In vanaf heden en eindigt op 31 maart 2012.

Jaarvergadering

Artikel 12 :

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van september om 19u00 van ieder jaar en voor de eerste maal In 2012 en in geval dit een wettelijke feestdag is, de eerst volgende werkdag op de maatschappelijke zetel.

Volmacht

Artikel 18 :

De comparanten verlenen bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan 1) de Heer Nick WALRAEVENS, wonende te 9255 Buggenhoul, Kasteelstraat, nummer 170, ofwel 2) Mevrouw Lut DEGRANDE, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat, nummer 170, ofwel 3) de Heer Filip EVERAERT, wonende te Singetweg 42, 9200 MESPELARE, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van

de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen

Voor-

` behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Gedaan te Wespelaar op de maatschappelijke zetel en op datum als ten hoofde vermeld. Na de gedane voorlezing hebben alle verschijners ondertekend.

Tegelijk hierbij neergelegd de volledige oprichtingsakte

ARTOIS Willy

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persololn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WILLY ARTOIS

Adresse
M.FRANCISSTRAAT 19 3150 WESPELAAR

Code postal : 3150
Localité : Wespelaar
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande