WILLY VASTIAU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WILLY VASTIAU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.931.743

Publication

02/04/2014
ÿþWalword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

201

RuSSl

Griffie

Igad

Ondernemingsnr : 0415931743

Benaming

(voluit) : WILLY VASTIAU

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zevenbronnenstraat 101 -1653 Beersel-Dworp

(volledig adres)

Onderwerp akte ; kapitaalsverhoging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op 12 maart 2014 door Meester Cedric HONOREZ, geassocieerd notaris met standplaats te Tienen, houdende Buitengewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders: van de Naamloze Vennootschap "WILLY VASTIAU", met zetel te 1653 Beersel-Dworp, Zevenbronnenstraat. 101, is gebleken dat de vergadering volgende beslissingen heeft genomen ;

1.Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

In toepassing van artikel 462 van het Wetboek Vennootschappen bekrachtigt de vergadering op verzoek van de voormelde aandeelhouders het besluit van de raad van bestuur daterend van zevenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd op het eerste kantoor der registratie te Halle op achtentwintig december daarna, boek 6/108, blad 9 vak 10, ontvangen vijfentwintig Euro (25,00 ¬ ), (getekend) de Ontvanger Y, Dehantschutter", inhoudende omzetting van aile bestaande aandelen aan toonder in aandelen op naam.

2.Vernietiging aandelen aan toonder

Vervolgens neemt de vergadering akte van het feit dat, in uitvoering van hetgeen hierboven werd vermeld, tot de vernietiging van alle bestaande aandelen aan toonder werd overgegaan.

3.Aanmaak aandeelhoudersregister

De vergadering stelt tot slot vast dat er aldus werd overgegaan tot het aanmaken van een aandeelhoudersregister waarin terstond de vijfhonderd aandelen op naam van de voormelde aandeelhouders werden ingeschreven in verhouding tot hun voormeld aandelenbezit, hetgeen alle aandee.lhouders individueel bevestigen.

4. Toevoeging van de artikelen 9bis en 9 ter der statuten

De vergadering voegt volgende artikelen toe aan de statuten

"Artikel 9bis Overdracht van aandelen onder levenden

Deze bepaling is evenwel niet van toepassing wanneer de aandelen overgedragen worden aan een: vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

De aandelen van de vennootschap kunnen enkel worden overgedragen aan een derde dan na ze te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders.

De aandeelhouder die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen aan een derde, moet dei raad van bestuur hierover inlichten, Hij vermeldt de identiteit van de kandidaat-ovememer, het aantal en de. nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de prijs en de andere modaliteiten van de overdracht.

De raad van bestuur betekent deze aanbieding aan de andere aandeelhouders, binnen de 15 dagen na de' betekening ervan,

De aandeelhouders kunnen hun voorkooprecht ten laatste uitoefenen binnen de binnen een maand van de' betekening van deze aanbieding door de raad van bestuur. Zij kunnen binnen dezelfde termijn uitdrukkelijk verzaken aan hun voorkooprecht bij aangetekende brief aan de raad van bestuur. Indien zij niet reageren binnen de voorgeschreven termijn, worden zij verondersteld te vetzaken aan het voorkooprecht.

De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen, Het aandeel van de aandeelhouders die hun voorkooprecht geheel of gedeeltelijk niet uitoefenen, zal aanwassen bij het voorkooprechf van de andere aandeelhouders, opnieuw in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen. De raad van bestuur betekent dit aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht volledig hebben uitgeoefend en bepaalt, indien nodig, een nieuwe termijn van 15 dagen na de betekening waarbinnen de geinteresseerden hun voorkooprecht kunnen uitoefenen op de overblijvende aandelen.

Indien het aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend hoger blijkt te liggen dan het aantal aangeboden aandelen, worden deze verdeeld tussen de aandeelhouders in verhouding van hun aandeel;

blz. van t s% B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen. De geïnteresseerden worden hierover onmiddellijk ingelicht door de raad van bestuur.

Bij praktische onmogelijkheid om tot een volmaakt evenredige verdeling te komen, worden de overblijvende aandelen bij lottrekking toegewezen.

indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend of indien het aantal aandelen waarvoor het wordt uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen, kunnen de aandelen waarvoor het voorkooprecht niet werd uitgeoefend enkel worden overgedragen aan een derde, niet-aandeelhouder, indien deze voorafgaandelijk door de raad van bestuur is goedgekeurd.

De raad van bestuur beslist over de goedkeuring van de kandidaat-overnemer bij twee derde meerderheid en binnen de maand na de verzending.

Het besluit van de raad van bestuur wordt binnen de 8 dagen betekend aan de overdrager. Indien de overdrager geen antwoord van de raad van bestuur heeft ontvangen binnen de in dit artikel bepaalde termijn, wordt verondersteld dat de raad van bestuur zijn goedkeuring heeft verleend.

De raad van bestuur moet zijn besluit niet verantwoorden.

Bij weigering van de goedkeuring moet de overdrager binnen de 8 dagen te rekenen vanaf de betekening van de weigering, aan de raad van bestuur betekenen of hij al dan niet afziet van zijn voornemen om de aandelen over te dragen. Bij gebrek aan zulke betekening wordt verondersteld dat hij afziet van de voorgenomen overdracht.

Indien de overdrager niet afziet van zijn voornemen, moet de raad van bestuur een andere kandidaat-overnemer vinden, binnen de binnen de 3 maand na de betekening door de overdrager.. Indien geen overnemer wordt gevonden, worden de aandelen vrij overdraagbaar aan de oorspronkelijke kandidaat-overnemer.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootsohap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De in uitvoering van onderhavig artikel opgelegde betekeningen en kennisgevingen dienen op straffe van nietigheid te gebeuren bij aangetekend schrijven. De termijnen lopen vanaf de datum van afgifte aan de post.

Artikel Ster Overgang van aandelen bij overlijden

De bepalingen aangaande overdracht onder levenden zijn mutatis mutandis van toepassing op de overgangen bij overlijden.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 9 van deze statuten is bepaald, Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

5. Verhoging kapitaal.

De vergadering verklaart dat zij in uitvoering van het eerder genomen besluit, waarvan sprake in de uiteenzetting door de voorzitter, overgaat tot een kapitaalsverhoging met negentig duizend Euro (90.000,00 E) om het te brengen van tweeënzestig duizend Euro (62.000,00 E) naar honderd tweeënvijftig duizend Euro (152,000,00 ¬ ), zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

6. Voorkeurrecht.

De vergadering beslist het wettelijk voorkeurrecht onverkort toe te passen op deze kapitaalverhoging.

Gezien alle aandeelhouders aanwezig zijn kan de termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht thans

worden geopend en onmiddellijk worden afgesloten.

7, inschrijving en afbetaling.

De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders voormeld verklaren in te schrijven op voormelde

kapitaalsverhoging, en dit in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

8. Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De leden van de vergadering stellen vast en verzoeken de ondergetekende notaris bij akte vast te leggen

dat de kapitaalsverhoging volledig werd gerealiseerd en dat het kapitaal gebracht werd op honderd tweeënvijftig

duizend Euro (152.000,00¬ ), en vertegenwoordigd is door vijfhonderd (500) aandelen.

9. Wijziging Statuten

Conform het voormelde beslist de algemene vergadering de statuten te wijzigen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Marc HONOREZ  Geassocieerd Notaris.

Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

e

Tegelijk neergelegd : expeditie proces-verbaal en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 25.07.2014 14349-0261-014
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 26.07.2013 13358-0358-014
28/11/2012
ÿþMod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

VOar- dehnucier

een het

seigisch Stmt3ttta

flIlIfIlHEllI IIgIIIIIqIVNR

" iaiyasai"

Ondernemingsar " 0415.931.743

Benaming

(vo:wt) : WILLY VASTIAU

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Zevenbronnenstraat 101 -1653 BEERSEL DWORP

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uttreksel van het proces-verbaal van de gewone algemene vergadering gehouden op 2/05/2012 om 11 uur ten maatschappelijke zetel.

Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de huidige bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar. De raad van bestuur bestaat dan uit de hierna volgende personen:

- Mr. VASTIAU Willy, afgevaardigd bestuurder, Zevenbronnenstraat, 97 -- 1653 BEERSEL DWORP - Mevr. VANSINTJAN Georgette, bestuurder, Zevenbronnenstraat, 97-- 1653 BEERSEL DWORP - Mevr. VASTIAU Gina, bestuurder, Sint-Truidensesteenweg, 567 -- 3300 TIENEN

Enkel het mandaat van Mr. VASTIAU Willy zal bezoldigd zijn. Hun mandaat zal eindigen na de gewone algemene vergadering te houden in 2018.

VASTIAU Willy

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz von LUik 8 vermelden . Recto . Naara eo hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(Q)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 28.09.2012 12591-0190-014
16/08/2011 : BL198997
14/07/2010 : BL198997
09/07/2009 : BL198997
18/07/2008 : BL198997
21/08/2007 : BL198997
20/07/2007 : BL198997
31/05/2005 : BL198997
03/06/2004 : BL198997
16/06/2003 : BL198997
14/04/2003 : BL198997
03/10/2002 : BL198997
07/11/2001 : BL198997
31/10/2000 : BL198997
23/03/2000 : BL198997
01/01/1990 : BL198997
25/01/1989 : BL198997
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 30.08.2016 16563-0185-015

Coordonnées
WILLY VASTIAU

Adresse
ZEVENBRONNENSTRAAT 101 1653 DWORP

Code postal : 1653
Localité : Dworp
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande