WIM VERMEULEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIM VERMEULEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.961.749

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 24.05.2014, NGL 31.07.2014 14368-0487-013
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 31.07.2013 13368-0415-013
30/01/2013
ÿþs. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I N IIIIIIIoII BII A N

Neergelegd ter grime be.

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 6 1. 2 3

GRI FIE ,

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.961.749

Benaming

(voluit) : WIM VERMEULEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarschotsesteenweg 318, 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : doeiswijziging - statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Iris DE BRAKELEER, te Ninove, op 21 december 2012, waarop volgende registratiemelding is aangebracht: "Geregistreerd te Ninove op 24/12/2012.4 bladen geen verzendingen. Boek 540 blad 41 vak 2. Ontvangen: E 25,00. De e.a. inspecteur (getekend) V. Bonte."

Blijkt dat de enige vennoot de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit:

De enige vennoot besliste het doel van de vennootschap, zoals beschreven in artikel 3 van de statuten, ais volgt integraal te vervangen door:

"- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren en exploiteren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer vruchtgebruik, erfpacht en opstal, en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, bouwen en doen bouwen,verbouwen en doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-De exploitatie van hotels, restaurants en alle andere horeca in de ruimste zin van het woord, en dit in binnen- en buitenland; het verzorgen en organiseren van seminaries, tentoonstellingen en andere happenings; de uitbating van een cateringbedrijf, alsmede van alle etablissementen, of handelszaken die gebruikt worden voor cafés, hotels, tavernes, restaurants, brasserieën, tearooms, en dergelijke meer.

-Aile diensten van huisvesting voor korte verblijven in binnen- en buitenland, al dan niet gepaard gaand met de uitbating van een restaurant, in hotels, motels, en herbergen (met horeca-diensten), alsmede de uitbating van vakantiecentra en -dorpen (daaronder begrepen residentiële bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en sportinfrastructuur ter beschikking van de toeristen.

-De diensten aangaande wellness en het uiterlijk comfort, zoals deze verleend in instituten voor thalassotherapie, badplaatsen, Turkse baden, sauna's, stoombaden, zonnebanken; en de kleinhandel in parfums en schoonheidsproducten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar; studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

problemen; het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-Het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.".

Tweede besluit:

De enige vennoot besliste tot aanpassing van artikel 7 van de statuten aan voornoemde wijziging van het maatschappelijk doel.

Derde besluit:

De enige vennoot besliste tot het schrappen van het derde lid van artikel 10 van de statuten omwille van voornoemde wijziging van het maatschappelijk doel.

Vierde besluit:

De enige vennoot besliste tot aanpassing van de laatste drie paragrafen van artikel 10 van de statuten aan voornoemde wijziging van het maatschappelijk doel.

Vijfde besluit:

De enige vennoot besliste tot aanpassing van artikel 15 van de statuten aan voornoemde wijziging van het maatschappelijk doel.

Zesde besluit:

De enige vennoot besliste dat de statuten zullen worden aangepast aan het genomen besluit en dat een volledige coördinatie zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor beknopt uittreksel.

iris De Brakeleer,

Geassocieerd notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte, bevattende het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige

verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, waarbij een samenvattende staat

gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2012;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y. à> Voor-

behouden

el aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 31.07.2012 12356-0473-013
28/06/2012
ÿþVoorbehouder, aan het Belgisch Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilimeip Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande.

te Leuven, de 1 9 JUNI 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.961.749

Benaming

(voluit) : Wim Vermeulen

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aarschotsesteenweg 318 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 6 maart 2012 werd volgend besluit genomen:

- Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering de benoeming van de Heer Alfons Vermeulen tot zaakvoerder vanaf 1 december 2011 goed te keuren.

Wim Vermeulen

De enige vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 11.07.2011 11273-0402-012
30/07/2009 : LEA022361
21/04/2015
ÿþ MW Met' 11.1

t: ~!In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illii111.§M111011111t

Rk~ .~~L ,-. ' . \,

, N

~OC.~;-I;,i 'DEL

0 '7J-.4e2*! "7~5

.tii~~

i

Ondernemingsnr : 0478.961.749

Benaming

(voluit) : Wim Vermeulen

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aarschotsesteenweg 318 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 26 februari 2015: De algemene vergadering heeft beslist ais nieuwe zaakvoerder te benoemen:

QV FinEx BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1780 Wemmel, Kaasmarkt 39 Bus 3, RPR Brussel - ondernemingsnummer 0568.567.775.

Haar mandaat is ingegaan op 1 februari 2015 voor onbepaalde duur.

Voor deze vennootschap zal de heer Quinten Versaen wonende te 1780 Wemmel, Kaasmarkt 39 Bus 3, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wim Vermeulen QV FinEx BVBA

Zaakvoerder Zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger

Quinten Versaen

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien'van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2008 : LEA022361
25/07/2007 : LEA022361
06/06/2005 : LEA022361
06/08/2015
ÿþ1 Mad Whrtt 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*151136

11Ill

r-

NEERGELEGD

2 8 IUU 2Oi

Griffie Rechtbank van Koophandel

te l.Lr j e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.961.749

Benaming

(voluit) : WIM VERMEULEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Aarschotsesteenweg 318, 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1510412015.

Volgende besluiten werden genomen :

1. Dhr. Alfons Vermeulen heeft door zijn overlijden op 10/06/2014 automatisch ontslag genomen ais zaakvoerder

2. l]hr. Robert Rosseels neemt zijn plaats in en wordt vanaf heden benoemd als zaakvoerder,

3. Het adres van de maatschappelijke zetel verandert van Aarschotsesteenweg 318, 3300 Tienen naar ` Leuvenselaan 26, 3300 Tienen.

Eensluidend verklaard,

Wim Vermeulen

zaakvoerder

Óp dé iáátsfF61z. van 1 ,pik S veîmelden : bn lhóèdànigiiëid tdi áè instfumetiierendë iiofàn"s,"fibtzïJ ve n dë pé'rso(d)rgen) ""

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " Naam en handtekening.

07/06/2004 : LEA022361
12/12/2002 : LEA022361

Coordonnées
WIM VERMEULEN

Adresse
AARSCHOTSESTEENWEG 318 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande