WINDERICKX BUSINESS SUPPORT, AFGEKORT : WBS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINDERICKX BUSINESS SUPPORT, AFGEKORT : WBS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.877.911

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 01.07.2014 14252-0131-011
13/07/2012
ÿþVc

bet'rc aar Lelt

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word t l I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.877.911

benaming

(voluit) ; Winderickx Business Support

(verkort} :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Opperstraat 24 bus 21 te 1770 Liedekerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerders genomen op 21 juni, werd de maatschappelijke" zetel van de vennootschap overgebracht naar volgend adres:

Peehoopstraat 19a

1770 Liedekerke

Zaakvoerder

Winderickx Jeroen

N ~IIIu~~IIIIIIIYIYIIIuIII~

" 12123877*

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening,

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 29.06.2012 12238-0254-011
30/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302115*

Neergelegd

28-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0834877911

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het beheer, het verwerven, de instandhouding, de valorisatie, het bouwen of het doen bouwen van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

- Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

- Verlenen van advies met betrekking tot interieurvormgeving van onroerende goederen van ondernemingen of fysieke personen, alsmede het aankopen en verkopen van inboedel, waaronder meubilair, kantoorbenodigdheden, decoratie en andere interieurvormgevingen in de ruimste zin van het woord.

- De uitbating en het bestuur van restaurants, hotels, cafés, tavernes, bars, clubs en andere horecazaken.

- De import en export van wijnen, likeuren, bieren en dranken van alle aard.

- Het verlenen van diensten als restaurateur, traiteur of organisator van seminaries, banketten, recepties, enz.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het verwerven, uitbouwen en onderhouden van klantenrelaties en professionele netwerken voor derden.

- Consulting op het gebied van alle bedrijfsprocessen in de ruimste zin.

- Uitoefenen van bestuursfuncties en managementactiviteiten in andere vennootschappen.

- Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

- Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie-acquisitie).

(voluit) : Winderickx Business Support

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1770 Liedekerke, Opperstraat 24 bus 21

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke op 25 maart 2011, neergelegd voor registratie, blijkt dat:

1) De heer WINDERICKX Jeroen Bart Wouter, geboren te Jette op negen februari negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te Tongeren, Wijngaardstraat, 6.

2) Mevrouw WINDERICKX Berlinde Helena Edith, geboren te Jette op twaalf januari negentienhonderd éénentachtig, echtgenote van de heer Trenson Dieter Francine Emiel, wonende te Nevele (ex-Merendree), Jan Burssensstraat, 10.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  Winderickx Business Support (WBS) met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke Opperstraat, 24 bus 21.

De vennootschap heeft als doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

- Import en export van diverse goederen, waarvoor geen vergunningen zijn vereist.

- Logistieke dienstverlening en het aanbieden van oplossingen voor logistieke problemen in de ruimste zin van het woord.

- Klein-en groothandel in elektronische toestellen.

- Medische en paramedische dienstverlening in de vorm van groepspraktijken, in de breedste zin, voor zolang de effectieve medisch-deontologische activiteit wordt uitgevoerd door fysieke personen die hiervoor over de nodige getuigschriften en erkenningen beschikken.

- Het managen van bouwprojecten van industriële, stedenbouwkundige of burgerlijke aard, alsmede het beheer en de leiding van de werven hiervan.

- Het uitvoeren van metrologische ijkingen voor zover de vennootschap hiervoor gecertifieerd is door de Federale Overheidsdienst Economie.

- Het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten van correctieve en preventieve aard op industriële installaties van alle aard.

- Ontwikkeling, handel, import en export van elektronica en lasertoepassingen.

- Het opmaken, begeleiden en/of coördineren van aanvragen tot milieuvergunningen door fysieke personen of rechtspersonen.

- Het begeleiden, coördineren, en/of beheren van technische dossiers met betrekking tot industriële constructieprojecten, inclusief het beheer en de bestelling van de benodigde keuringen door erkende keuringsorganismen teneinde de constructie aan de geldende wetgevende bepalingen te laten voldoen.

- Het beheren van de crediteuren en/of debiteurenrekeningen van derden (rechtspersonen of fysieke personen).

- Het beheren van de overeenkomsten, agenda en verzekeringsportefeuille van fysieke personen.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven als volgt :

De heer Winderickx Jeroen voor negenennegentig (99) aandelen

Mevrouw Winderickx Berlinde voor één (1) aandeel

De onderschreven aandelen zijn volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ), ingeschreven in geld als volgt door :

De heer Winderickx Jeroen voor zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ),

en dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder. Wordt benoemd tot statutair zaakvoerde: de heer Winderickx Jeroen, voornoemd.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

Alle verrichtingen die zijn gedaan vanaf één januari tweeduizend en elf, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de vennootschap.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WINDERICKX BUSINESS SUPPORT, AFGEKORT : WBS

Adresse
PEEHOOPSTRAAT 19A 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande