WINDOW VISION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINDOW VISION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.661.892

Publication

30/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15312802*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

28-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : de Limburg Stirumlaan 144

Ondernemingsnummer :

0634661892

Benaming (voluit) : WINDOW VISION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op achtentwintig juli tweeduizend vijftien dat : a. de bvba IMMO CONCEPT EUROPE, zetel te 1780 Wemmel, de Limburg Stirumlaan 144, ondernemingsnummer BTW BE 0873.856.865 RPR Brussel, vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean Botermans te Braine-L Alleud op 17 mei 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 mei nadien onder nummer 05073794, statuten reeds gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Luc Verhasselt te Wemmel op 29 november 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2006, onder nummer 06005124, waarvan de statuten nadien niet gewijzigd werden en b. de bvba B.V. CONSTRUCT, zetel te 1070 Anderlecht, rue Henri-Joseph Genesse 34, ondernemingsnummer BTW BE 0808.580.419 RPR Brussel, vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Denis Carpentier te Fontaine-L Evêque op 18 december 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 december nadien onder nummer 08201244, waarvan de statuten nadien nog niet gewijzigd werden., voornoemde notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WINDOW VISION.

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

1. Plaatsing van en storting op het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in vierhonderd (400) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk honderd euro (¬ 100,00).

2. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

a) de bvba IMMO CONCEPT EUROPE, boven vermelde oprichter sub a., verklaart in te schrijven op tweehonderd (200) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) welk bedrag volledig volstort wordt;

b) de bvba B.V. CONSTRUCT boven vermelde oprichter sub b., verklaart in te schrijven op tweehonderd (200) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) welk bedrag volledig volstort wordt;

De oprichters verklaren op alle aandelen ingeschreven en deze volstort te hebben ten belope van hun totaliteit zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNP Paribas Fortis bank onder nummer BE12 0017 6302 3092 zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde bank op 27 juli 2015 dat mij is overhandigd om niet aan deze akte gehecht te blijven.

STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam:  WINDOW VISION .

Artikel 2.- Zetel.

1780 Wemmel

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, de Limburg Stirumlaan 144. Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht. Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

a) De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

- Alle constructies met in/herstellingen, fabricatie en plaatsingen van ramen, deuren, rolluiken,

garagepoorten, koepels en veranda s in om het even welk materiaal.

- Tussenpersoon in handel voor om het even welke activiteit.

Het patrimonium gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen,

te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen,

verhuren, verpachten of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen

stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

b) De vennootschap heeft eveneens als doel voor haar eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België als in het buitenland.

Hat aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen, verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen; verbintenissen kunnen aangaan als bouwadviseur; alle materialen kunne kopen; alle ondernemingsovereenkomst kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn; alle wissel, commissie- en makelaarsverrichtingen kunnen uitvoeren, alsook het beheer van de gebouwen.

c) De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinde.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken.

Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht uitoefenen voor alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan. Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een andere wijze in elke vennootschap, onderneming, groepering of verrichting die een gelijkaardige of aanverwant doel nastreeft of die van aard is de verwezenlijking van het eigen maatschappelijk doel te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel mag worden uitgebreid door middel van een statutenwijziging overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op veertigduizend euro (¬ 40.000,00). Het is vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van de totaliteit bij de oprichting.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het aantal aandelen dat hem toebehoort;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door

de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en

de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene

vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen. Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt. Artikel 11. - Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand maart om 18u.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vóór de datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden, zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij bezitten.

Artikel 16.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

III. SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2016.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

3) De oprichters verklaren het aantal zaakvoerders vast te stellen op 2:

Zij verklaren als niet-statutair zaakvoerders te benoemen:

" Mevrouw BEERNAERT Nathalie Julia, geboren te Vilvoorde op 9 februari 1971, nationaal nummer 710209-084.84, wonende te 1785 Merchtem, Koolterstraat 10, hier aanwezig, die aanvaardt.

" De heer BETIEANU Valentin, geboren te Darabani (Roemenie) op 14 december 1969, nationaal nummer 691214-475.56, wonende te 7090 s Gravenbrakel, avenue des Chataîgniers 19, hier aanwezig, die aanvaardt.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

5) De oprichters verklaren op grond van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan gedurende een periode van de laatste 6 maanden.

VOLMACHT

Door mevrouw Beernaert Nathalie en de heer Betieanu Valentin beiden voornoemd, handelend in hun hoedanigheid van zaakvoerders (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan de bvba Fidro-Beernaert met zetel te Wemmel, de Limburg Stirumlaan 144 en haar gevolmachtigden/vertegenwoordigers om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt te Wemmel op 28 juli 2015

Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris te Wemmel

Coordonnées
WINDOW VISION

Adresse
DE LIMBURG STIRUMLAAN 144 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande