WINKET

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WINKET
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 895.555.171

Publication

19/10/2012
ÿþ

~º% ~~~~'~ ModVVard 11.1

~,~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

O¬ 3dernemingsnr : 0895.555.171 Benaming

tut?iuit) ; WIN KET (verkott) :

I 0 OCT. 2012

Orne

11 ~I



*12172827*

r-~

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel . Balletstraat 49 1790 Affligem

(volledig adres)

Onderwerp allo : ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

fle vennootschap werd opgericht krachtens onderhandse akte op 22 januari 2008, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 18 februari 2008 onder nummer 26716. Sindsdien bleven de statuten ongewijzigd. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder 895.555.171, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Brussel. Alle vennoten zijn aanwezig op de, bijzondere algemene vergadering van 27 september 2012 en besluiten met eenparigheid van stemmen:

1. Ontbinding en invereffeningstelling van de venncotschap.

De vergadering beslist om de vennootschap onder firma WINKET vervroegd te ontbinden en in vereffening,

te stellen.

Te dien einde wordt bij deze neergelegd:

a. Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 1 september 2012.

b. De staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2012, opgesteld conform de waarderingsregels in discontinuïteit.

De vergadering doet voorts uitdrukkelijk afstand van de termijn van een maand om de rekeningen en de stukken tot staving te onderzoeken, zoals hen werd toegekend door het artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart deze staat goed te keuren en te aanvaarden. De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf heden.

2. Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling.

De vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit te,

rekenen van heden.

3. Vaststelling van de afwezigheid van passiva en terugname van het resterend actief door de beide; vennoten.

Gemelde vennootschap oefent geen activiteiten meer uit. Er zijn geen schulden van de vennootschap aan, derden zoals blijkt uit de staat van activa en passiva als bedoeld in art. 181 W.Venn. De vennoten verklaren dat zij er zich toe verbinden eventuele nakomende verbintenissen ten hunne laste te nemen, zij nemen ook het resterend actief over .Er wordt daarom beslist dadelijk tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap over te gaan. De vennoten verklaren zich ertoe te verbinden.

4. Geen benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist dat er geen vereffenaar wordt benoemd. Bij ontstentenis van een benoeming van een vereffenaar Wordt de zaakvoerder van de VOF ten overstaan van derden beschouwd als vereffenaar en, draagt bij bij de bijkomende verantwoordelijkheid. Dit wordt met eenparigheid van stemmen beslist.

5. Onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

De vergadering beslist over te gaan tot onmiddellijke afsluiting van de vereffening van de vennootschap, aangezien alle passiva werden voldaan en activa gerealiseerd. De vergadering stelt dat de onmiddellijke afsluiting van de vereffening plaatsvindt onder de verantwoordelijkheid van de vennootschap zelf voor alle mogelijke gevolgen van de niet-naleving van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap onder firma "WINKET" definitief opgehouden heeft te bestaan.

6. Beëindiging mandaat zaakvoerder.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder , de heer Marcus TOUCHANT ,voomoemd en wordt hem kwijting verleend voor zijn mandaat, hetgeen door de vennoten wordt aanvaard.

7. Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bij de wet verplichte termijn neergelegd en bewaard, worden te Balleistraat 49 te 1790 Affligem.

Crt, uc iaat^!e bliz. 'Jan Luik S ,err;s,-Ad*n . gau trs : 1-4azam r;n taecian'tgiaeEd ~.3n ir:..¬ runicrtterendc noeans, van de perüat:,)xu¬ r3

bu'fi34ÿti de. racl4l5puláoor] ten aanzien van d'ûîf}er¬ te~` '.f.e6ÿvn4e:+ot7reYgat] 1lLF'u6 . Neer£i er! iíarlLiteCrîir3Lî.

8. Benoeming bijzondere gevolmachtigden.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burg BVBA Accountantskantoor De Reuse, vertegenwoordigd door Dirk De Reuse, Balleistraat 49, 1790 Affligem evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve sluitingsformaliteiten te verzekeren.

Marcus TOUCHANT

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd :

notulen , verslag van de zaakvoerder, staat van activa en passiva

Ten dien einde wordt bij deze neergelegd :

- Notulen

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 1 september 2012

- De staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2012, opgesteld conform de waarderingsregels in

discontinuiteit.

C'p de laetSte te. van Ve?'171Cider7 ' i"`ieÇtr : rla8rri en hundan"igheid yen liÿ' irFstromenterende notaris, hetzij van de ricisoto}ni4nj

beVoe2(t do rechtspersoon ten aaS',nen van derden t£ 7.'ûiiCyv,'nF`do9rdtÿerl

Ve.ese : Naam cn hasitit.#:eriing

Voor-

behouden

aan het

Sw.gisch

S taaf:sblará

Bijlagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad " 19/10i2-01-2 _ A-rnrexes-du Maniteurbelge

Coordonnées
WINKET

Adresse
BALLEISTRAAT 49 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande