WINPROJECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINPROJECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.098.357

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 19.12.2013 13694-0108-007
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 18.12.2014 14697-0055-008
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 21.12.2012 12676-0070-007
21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 15.12.2011 11639-0227-008
12/09/2011
ÿþmod 2.1

1 a-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:Ivoor 811137324`

~~

~' ~~, A~~

Griffie

Ondememingsnr : 0876.098.357

Benaming : WINPROJECT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : O.L. Vrouwstraat 61

1652 Alsemberg

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-Maria-Horebeke); op 12 augustus 2011

' Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WINPROJECT", met maatschappelijke zetel te 1652 Alsemberg, O.L. Vrouwstraat 61, ondernemingsnummer 0876.098.357, RPR Brussel

De volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing : Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel toti ontbinding toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennoot-' schappen, met eraan toegevoegd de staat van activa en passiva, afgesloten op 31 mei 2011. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te' geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Bert De Clercq, optredend voor BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9700 Oudenaarde, Scheldekant 9, over; gemelde staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen: " "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de:,

' zaakvoerder van de BVBA WINPROJECT een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 meii 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 9.512,84 euro en een netto-actief van 9.512,84;; euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb., ik de staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2011 van de vennootschap BVBA'. WINPROJECT , met maatschappelijk zetel te 1652 Alsemberg, O. L. Vrouwstraat 61, nagezien:, met het oog op de vrijwillige ontbinding.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de.', toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dal deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand " van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Oudenaarde, 8 juli 2011".

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben, zowel van gezegde verslagen' als van de bijgevoegde staat. Zij erkennen hiervan op voorhand een kopie ontvangen te.' hebben.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal, neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

; Tweede beslissing: Vervroegde ontbinding.

De algemene vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap, die enkel nog zal bestaan ten behoeve van haar vereffening, en spreekt de invereffeningstelling uit te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing: Benoeming vereffenaar.

De algemene vergadering stelt aan als enige vereffenaar: mevrouw Caria VAN den BERGHE, advocate, rijksregister nummer 56.03.08-126.55, identiteitskaart nummer 590-4427066-12, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Meersstraat 13, die eveneens alhier aanwezig is en die aanvaardt.

Zij verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel te Brussel is overgegaan tot de bevestiging van haar benoeming, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze benoeming zal ter homologatie worden voorgelegd aan de rechtbank van koophandel te Brussel.

Vierde beslissing: Bevoegdheden en emolumenten van de vereffenaar.

De algemene vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe, voorzien in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Zij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen tot homologatie van haar benoeming.

Zij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen verzaken; zij kan met of zonder betaling handlichting geven van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijvingen, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de geschriften van de vennootschap.

Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan de vereffenaar aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van de vereffenaar zal bezoldigd zijn in die zin dat de kosten en erelonen van de vereffenaar zullen vergoed worden volgens het barema zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 10 augustus 1998, houdende vaststelling van de regels en barema's tot bepaling van de kosten en erelonen van de curatoren (geïndexeerd bij publicatie in het Belgisch Staatsblad van 31 maart 2004), evenwel met een minimum vergoeding a rata van ¬ 120,00 per uur.

Het is de vereffenaar toegestaan provisies op te nemen tijdens de vereffening en het is de vereffenaar eveneens toegelaten om beroep te doen op externe professionele dienstverleners indien nodig.

Vijfde beslissing : Ontslag en decharge zaakvoerders.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de (enige) zaakvoerder, NV ADA-G10.

De vergadering verleent decharge aan de zaakvoerder voor het door haar tot op heden

" waargenomen bestuur.

Zesde beslissing : Aanpassing statuten.

" Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als

volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de

vennootschap:

' Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en

vervangen door volgende tekst:

Artikel 1

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "WINPROJECT"

Artikel 2

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of

in samenwerking met derden: om het even welke industriële, burgerlijke, handels-, financiële,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

merende en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het bereiken van het maatschappelijk doel, met name:

" aanneming van algemene bouwwerken en oprichten van gebouwen en woningen voor alle gebruik in de ruimste zin

het aannemen en uitvoeren van alle soorten bouw-, verbouwings- en veranderingswerken onderneming voor industriebouw, bouwwerken, dakwerken, gevelwerken en alle werkzaamheden in verband met het optrekken en oprichten van gebouwen, inbegrepen pleisteren voegwerken, dakbedekkingwerkzaamheden, stukadoorswerken, metsel- en bezettingswerken, betegelingswerken, betonwerken, bevloeringswerken, schilder- en behangwerken, loodgieterij en schnjnwerkerij, alsmede alle werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze voltoolingswerken in de mate dat zij door onderaannemers uitgevoerd worden.

De aankoop, verkoop en verhuur van alle materialen en producten nodig in verband met'

bovenstaande activiteiten en dit in de meest uitgebreide zin.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkwaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in nauwe samenwerking met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan eveneens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen en voorschriften.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd. Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel' in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen. Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1652 Alsemberg, O.L. Vrouwstraat 61 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België. Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder. 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7

Het boekjaar van cie vennootschap gaat in op één juli eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december, om 17 u., in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 9

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de! vereffenaars.

Artikel 10

De jaarrekening worgt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden . " aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Artikel 11

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars decharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VOLMACHT ADMINISTRATIE

Als bijzondere gemachtigde wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Fiscovan", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2 (ondernemingsnummer 0449.881.446, RPR Oudenaarde), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige en bij andere administraties.

Voor analytisch uittreksel.

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidende uitgifte van de akte

- verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

- verslag van de bedrijfsrevisor

- bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank van koophandel

- gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 16.12.2010 10635-0363-009
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 08.01.2010 10009-0062-009
22/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 16.12.2008 08855-0218-009
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.12.2007, NGL 24.01.2008 08026-0008-008
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.12.2006, NGL 15.12.2006 06913-0311-010
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0338-008

Coordonnées
WINPROJECT

Adresse
O. L. VROUWSTRAAT 61 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande