WITTVEN INVEST

Divers


Dénomination : WITTVEN INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 839.954.969

Publication

20/05/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophance

ts Leuven, de Q C M E 1 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr: 0839.954.969

Benaming (voluit) : Wittven Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 112

3210 Lubbeek (Linden)

Onderwerp akte :ONTBINDING

Uit de akte verleden voor notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op achtentwintig maart tweeduizend veertien,; geregistreerd vier april tweeduizend veertien, boek 1384, blad 72, vak 12, ontvangen vijftig euro, getekend De:, Ontvanger De Clercq G., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Ontbinding van de vennootschap;

2) Kennisname ontslag van de zaakvoerder, zijnde de heer Ferdinandus van de Ven,

3) Tussentijdse kwijting over het mandaat van de zaakvoerder;

4) Benoeming van de heer Ferdinandus van de Ven, tot vereffenaar van de vennootschap en bepaling van zijn bevoegdheden. Deze benoeming tot vereffenaar wordt niet vergoed. De bevoegdheden luiden als volgt: "De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van dezelfde wet zonder dat. hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder; betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn

machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbindt, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden geen voorafgaande besluit moet doen blijken."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte, bijlage hierbij: 3 volmachten

- bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Leuven op 17 april

2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015
ÿþMod Word 11.1



'. in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

O O 2Ub

GfitriAoChtbaniCvaOKoophandel

Leffltfip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0839.954.969

Benaming

(voluit) : WITTVEN INVEST - in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kortrijkstraat 112 - 3210 Linden

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

De algemene vergadering van 16 december 2014 van de BV ow Comm. V Wittven Invest - in vereffening , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Linden, Kortrijkstraat 112, met ondernemingsnummer 0839.954.969, heeft volgende beslissingen genomen:

1° Goedkeuring van het verslag van de vereffenaar dd. 15 december 2014 inzake de balans en: resultatenrekening per 31 augustus 2014 en het voorstel tot sluiting van de vereffening

2° Ontheffing van de vereffenaar, de heer Fer van de Ven, wonende te Linden, Kortrijkstraat 112 en. verlening van algehele kwijting aan de vereffenaar voor het vervullen van zijn opdracht

3° Suiting van de vereffening

4° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een termijn van ten minste vijf jaar bewaard worden door de heer Fer van de Ven, 3210 Linden, Kortrijkstraat 112.

Alle eventueel aan de ontbonden vennootschap nog verschuldigde bedragen dienen te worden overgeschreven op bankrekeningnummer BE88 2300 3918 0441 op naam van Fer van de VEN.

Accounting & Tax Partners BVBA

Vertegenwoordigd door Gunther Eerdekens Lasthebber

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de algemene vergadering van aandeelhouders dd. 16 december 2014

verslag vereffenaar dd. 15 december 2014

17/10/2011
ÿþmod 2.1

Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nee: elegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 5 OKT. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr " O , . ~ Gg

Benaming : WITTVEN INVEST

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewonen commanditaire vennootschap

Zetel : Kortijkstraat 112

3210 Lubbeek (Linden)

Onderwerp akte :COMM V: oprichting

Uit een akte verleden voor meester Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven op drieëntwintig " september tweeduizend en elf, geregistreerd te Leuven 2de kantoor op 27 september 2011, boek 1362 blad 39 " vak 16, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de naam « WITTVEN INVEST », met zetel te 3210 Lubbeek (Linden), Kortrijkstraat 112, , door

1. De heer van de VEN Ferdinandus Jacobus Johannes Maria, van Nederlandse nationaliteit, en zijn

echtgenote mevrouw WITTGEN Cornelia Rosalie Joanna Maria, van Nederlandse nationaliteit, samenwonende te 3210 Lubbeek, Kortrijkstraat 112.

2. De heer van de VEN Rudolphus Peter, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3020 Veltem-Beisem, Lodewijk Van Veltemstraat 51b.

3. de heer van de VEN Martinus Johannes, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 5612 KL Eindhoven, Willem Barentzstraat 7A.

4, Mejuffrouw van de VEN Theresia Cornelia Johanna, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 4611 PX Bergen op Zoom (Nederland), Kettingstraat 7.

De comparanten sub 2 tot en met 4 zijn in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door de heer Ferdinandus van de Ven, voornoemd, ingevolge onderhandse volmachten de dato 23 september 2011, welke volmachten aan de akte gehecht zullen blijven.

De heer en mevrouw van de Ven-Wittgen zijn hoofdelijk aansprakelijke vennoten en worden beherende vennoten genoemd.

De heer van de Ven Rudolphus, de heer van de Ven Martinus en mevrouw van de Ven Theresia, allen voornoemd, zijn stille vennoten. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in :

 de controle van de vennootschap;

het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

- de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa;

 het stemrecht in de algemene vergadering.

1) De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

2) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tienduizend euro (¬ 10.000,00). Het is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tienduizendste (1110.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop wordt ingeschreven door:

a) de heer van de Ven Ferdinandus en zijn echtgenote mevrouw Wittgen Cornelia, beiden voornoemd, die een som gestort hebben van zevenduizend euro (¬ 7.000,00), waarvoor hen zevenduizend (7.000) volledig volstorte aandelen worden toegekend.

b) de heer van de Ven Rudolphus, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend euro (¬ 1.000,00), waarvoor hem duizend (1.000) volledig volstorte aandelen worden toegekend;

c) de heer van de Ven Martinus, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend euro (¬ 1.000,00),

" waarvoor hem duizend (1.000) volledig volstorte aandelen worden toegekend;

d) mevrouw van de Ven Theresia, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend euro (¬ 1.000,00), waarvoor haar duizend (1.000) volledig volstorte aandelen worden toegekend;

3) Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar ;

i

i

h

V

11

1111

*11156448*

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

r

1 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

4) niet de jaarvergadering op de vierde zaterdag van de maand mei om twintig uur (20.00uur). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien (2013).

5) De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerders. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de heer van de Ven Ferdinandus, voornoemd. Dit mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

In volgende gevallen is echter de instemming van alle zaakvoerders vereist:

wijziging van de statuten

verhoging of vermindering van het kapitaal

uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde

opheffing of beperking van het wettelijk voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging

uitgifte van converteerbare obligaties, obligaties met inschrijvingsrechten, naakte warrants of

inschrijvingsrechten, opties of enig recht met betrekking tot de aandelen van de vennootschap

ontbinding van de vennootschap met inbegrip van de mogelijke ontbinding in toepassing van

art 633 van het Wetboek vennootschappen

inkoop of inpandgeving van eigen aandelen

omvorming van de vennootschap

uitkering van dividenden

Tot statutair zaakvoerder-opvolger wordt benoemd mevrouw Wittgen Cornelia, voornoemd.

Het doel van de vennootschap is:

- het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

- de vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen.

- het nemen van participaties in vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland, zowel bestaande als nieuwe, met het oog op de valorisatie van deze deelnemingen

verstrekken van managementadviezen

- uitoefenen van mandaten van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

Zij kan ten gunste van derden zich borg stellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, bij absolute meerderheid van stemmen.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Bijliigén iij Iét Bëlgiscfi StaatsbIac7 _ 1171072x11- Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod2.i

Voor- DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

- bijlage hierbij: drie volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch-Staatsblad-17/107/011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WITTVEN INVEST

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 112 3210 LINDEN

Code postal : 3210
Localité : Linden
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande