WITVROUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WITVROUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.732.206

Publication

30/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302609*

Neergelegd

26-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0533732206

Benaming (voluit): Witvrouw

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1910 Kampenhout, Van Bellinghenlaan 30

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, geassocieerd notaris te Brussel,

op 22 april 2013, blijkt het dat:

.../...

De heer WITVROUW Gustaaf Frans Paul Marie, geboren te Kampenhout op 5 juli 1934,

wonende te 1910 Kampenhout, Van Bellinghenlaan 30, houder van rijksregisternummer 340705-

347-72, weduwnaar van mevrouw Maria DE VOS,

Hierna  de comparant genoemd,

.../...

OPRICHTING

A. Rechtsvorm - naam - zetel.

Er wordt een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met de naam

 Witvrouw .

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1910 Kampenhout, Van Bellinghenlaan 30.

B. Kapitaal  aandelen  volstorting.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen veertigduizend euro (1.040.000 EUR). Het is volledig geplaatst en volstort.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, waarop de comparant verklaart in te schrijven in natura zoals hierna vermeld, voor de prijs van tienduizend vierhonderd euro (10.400 EUR) per aandeel, en die hij volledig volstort.

C. Verslagen over de inbreng in natura.

Verslag van de oprichter - Inbreng in natura.

De oprichter heeft een verslag over het de voorgestelde inbreng opgesteld, in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Verslag van de bedrijfsrevisor - Inbreng in natura.

De heer Geert VAN GOOLEN, bedrijfsrevisor te 1851 Grimbergen (Humbeek), Kerkstraat 152, aangesteld door de oprichter, heeft een verslag over de voorgestelde inbreng opgesteld, in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van 16 april 2013 bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusie:

 Het betreft de inbreng van het volle eigendom van:

Twee onbebouwde percelen grond, gekadastreerd volgens titel sectie D, deel van nummers 700 en 701, voor een totale oppervlakte van drieënvijftig are vijftig centiare (53 a 50 ca), en gekadastreerd volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie D, nummers 701/S (voor een oppervlakte van zesentwintig are vierentwintig centiare (26 a 24 ca)) en 701/T (voor een oppervlakte van zevenentwintig are zesentwintig centiare (27 a 26 ca)). Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut Der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor de bepaling de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. Als vergoeding voor de inbreng zullen 100 aandelen van de BVBA WITVROUW zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend aan de Heer Witvrouw Gustaaf. Het kapitaal van de BVBA WITVROUW zal dan 1.040.000,00 EURO bedragen. Het zal dan vertegenwoordigd zijn door 1000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Een exemplaar van deze verslagen zal hier aangehecht blijven.

D. Inbreng in natura - Volstorting - Vergoeding.

De heer Gustaaf WITVROUW verklaart inbreng te doen in de heden opgerichte vennootschap van

de volgende onroerende goederen, voor een totale som van een miljoen veertigduizend euro

(1.040.000 EUR).

.../...

VERGOEDING VAN DE INBRENG.

Als vergoeding voor deze inbreng worden honderd (100) aandelen zonder nominale waarde en

volledig volgestort, toebedeeld aan de heer Gustaaf WITVROUW.

.../...

STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Ze draagt de naam  Witvrouw .

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1910 Kampenhout, Van Bellinghenlaan 30.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in het Nederlandse taalgebied of het

tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden, alleen of in participatie met derden:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken. Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op één miljoen veertigduizend euro (1.040.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. .../...

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen  het bestuur van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hun een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen. Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan een of meerdere lasthebbers.

.../...

Artikel 11.- Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batige saldo wordt minstens vijf procent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijke reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvende saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening

bepalen.

De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk

onvermogen van een vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige

gelden, zal het batige saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun

afbetaalde bedrag en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van

het aantal aandelen dat zij bezitten.

.../...

SLOTBEPALINGEN

.../...

B. Benoeming van de eerste zaakvoerders.

Wordt tot zaakvoerder aangesteld voor een onbepaalde duur: de heer Gustaaf WITVROUW,

voormeld.

Zijn opdracht zal kosteloos worden uitgeoefend, tenzij een latere algemene vergadering er anders

over beslist, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

C. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen zal voldoen.

D. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de

vennootschap en eindigen op 31 december 2013.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in 2014.

E. Machten.

Alle machten worden verleend, met recht deze over te dragen, aan de advocaten Joris Peeters en

Didier Van Laere, afzonderlijk optredende en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de

formaliteiten bij het ondernemingsloket, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en, in

voorkomend geval, bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde te verzekeren.

.../...

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie en verslagen

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 30.08.2016 16512-0216-010

Coordonnées
WITVROUW

Adresse
VAN BELLINGHENLAAN 30 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande