WOLTERS KLUWER FINANCIAL SERVICES BELGIUM, AFGEKORT : WKFS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WOLTERS KLUWER FINANCIAL SERVICES BELGIUM, AFGEKORT : WKFS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.700.659

Publication

07/05/2014
ÿþ Z_ Matl Wort111.1

" f ~~~~~~ ~ . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa Be' Staff

24AVR. 2014 -

8FtUSSEL

Griffie

19 4992+

111111

Ondernemingsnr : 0476.700.659

Benaming

(voluit) : WOLTERS KLUWER FINANCIAL SERVICES BELGIUM (verkort) : WKFS Belgium

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Kloosterstraat, 23 te 1932 Sint-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING MATERIËLE VERGISSING

Er blijkt fut het proces-verbaal opgemaakt door Jean Van den Wouwer, notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; «Jean VAN den WOUWER, Notaris», ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0535.908.271, met maatschappelijk zetel te 1000 Bruxelles, Kieine Zavel, 14, op zes maart twee duizend veertien en dragende aan het slot de melding van registratie "Geregistreerd drie bladen geen renvooi, op het 1st Registratiekantoor van Woluwe, op 17 maart 2014 , Boek 40 blad 55 vak 03,Ontvangen 50 euros Le Receveur F.FDe D.D Ontvanger Jean Baptiste F", dat de buitegewone algemene vergadering van naamloze vennootschap "FINANCIAL REPORSING SYSTEM BELGIUM, afgekort "FRS BELGIUM", met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe Kleine Kloosterstraat, 23 ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0476.700.659 vastgesteld heeft , dat het proces-verbaal een materiële vergissing bevat als volgt:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt geen drie miljoen honderd vierentachtig duizend achthonderd: zestien euro (3.184.816,00 E) maar de vennootschap heeft een kapitaal van vier miljoen tweehonderd acht; duizend negenhonderd vierentwintig euro zesennegentig cent (4,208.924,96¬ ).

Getekend notaris Jean Van den Wouwer, te Brussel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/03/2014 : BL656912
12/11/2014
ÿþ Mcd Word 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van rieeiteekigeyontvangen Op

111111MN3111

3 1 OKT. 2014

ter griffie VanGd l 4ederlandstalig

rc.chtbank vota koophan el ~r~tss

e el

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0476.700.659

Benaming

(voluit) : Wolters Kluwer Financial Services Belgium (verkort) WKFS Belgium

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kleine Kloosterstraat 23, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 30 oktober 2014

I. BESCHRIJVING VAN DE FUSIE

Huidig fusievoorstel werd overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen ("W. Vonn ") opgesteld door de respectieve raden van bestuur van:

" FINANCIAL ARCHITECTS NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke, zetel te Verlorenbroodstraat 122, 9820 Merelbeke (België) en met ondememingsnummer BTW BE, 0961.739.893 (RPR Gent, afdeling Gent) ("FlnArch Belgium"), en

" WOLTERS KLUWER FINANCIAL SERVICES BELGIUM NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch; recht, met maatschappelijke zetel te Kleine Kloosterstraat 23, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (België) en met ondememingsnummer BTW BE 0476.700.659 (RPR Brussel, Nederlandstalig) (`WKFS Belgium"),

met betrekking tot de voorgestelde fusie door overneming tussen FinAroh Belgium (ais overnemende, vennootschap) en WKFS Belgium (als over te nemen vennootschap).

De voorgestelde fusie is onder voorbehoud van de goedkeuring door de algemene aandeelhoudersvergadering van respectievelijk FinArch Belgium en WKFS Belgium. De respectieve raden van bestuur van FinArch Belgium en WKFS Belgium zullen huidig fusievoorstel voorleggen aan hun respectievelijke algemene aandeelhoudersvergadering te houden voor notaris, niet eerder dan zes (6) weken na de neerlegging van dit fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van respectievelijk Gent, afdeling Gent, en Brussel, Nederlandstalig en de bekendmaking (bij uittreksel) van dit fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij voltrekking van de fusie, zal WKFS Belgium van rechtswege warden ontbonden en ophouden te bestaan overeenkomstig artikel 682 W. Venn. Alle activa en passiva van WKFS Belgium, zowel de rechten als', de verplichtingen, zullen van rechtswege overgaan op FinArch Belgium. Aan de aandeelhouders van WKFS Belgium zullen aandelen worden uitgegeven in FinArch Belgium, zoals verder uiteengezet in dit voorstel.

11. INFORMATIE OP GROND VAN ARTIKEL 693W. VENN.

1. De rechtsvorm, de naam, het maatschappelijk doel en de maatschappelijke zetel van de fuserende vennootschappen

1.1. Walters Kluwer Financial Services Belgium NV - Over te nemen vennootschap

Wolters Kluwer Financial Services Belgium

. Naamloze vennootschap naar Belgisch recht

Maatschappelijke Kleine Kloosterstraat 23, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (België)

op-retaesta biz. van Luik B vermeiden : Recto- : Naaar en hoedanigheid van-de- instrumenterende notaris, hetzij van de-perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Naam

Rechtsvorm

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

zetel

Maatschappelijk doel : "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle activiteiten en operationele handelingen in verband met de informatietechnologie, zoals consulting, aan- en verkoop van hard- en software, ontwikkeling van software en nieuwe toepassingen, het ontwikkelen van financiële rapporteringsystemen en, in het algemeen, van nieuwe informatietechnologische producten, en aile activiteiten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks ln verband mee staan.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, huren of anderszins bekomen of in gebruik nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag deze goederen eveneens overdragen, ruilen, verhuren en, in het algemeen, daarmee alle commerciële, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag deelnemingen verwerven in bestaande of op te richten binnen- of buitenlandse vennootschappen waarvan de activiteit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze deelnemingen mogen genomen worden onder eender welke vorm, daarin begrepen een fusie of splitsing. Zij mag het bestuur en de vereffening van deze vennootschappen waarnemen en aan deze vennootschappen leningen van eender welke duur en onder eender welke vorm toestaan, alsook zekerheid verstrekken, onder eender welke vorm, voor zulkdanige leningen door derden toegestaan.

De vennootschap mag in het binnen- en buitenland administratieve zetels, uitbatingszetels, kantoren en verkoopkantoren oprichten of openen.

1.2. Financial Architects NV - Overnemende vennootschap

Naam Financial Architects

Rechtsvorm Naamloze vennootschap naar Belgisch recht

Maatschappelijke Verlorenbroodstraat 122, 9820 Merelbeke (België)

zetel

Maatschappelijk doel : "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland het uitoefenen van activiteiten van consulting in de meest ruime zin van het woord, inzonderheid deze op het gebied van boekhouding, informatiesystemen, communicatietechnologieën en management In het algemeen. Tevens stelt zij zich ten doel mandaten van bestuur waar te nemen in andere vennootschappen, al dan niet consulting business, al dan niet in het kader van een consultingopdracht.

De vennootschap heeft verder tot doel de handel in hard- en software, het organiseren, leiden en geven van trainingen, evenals het verzorgen van redactionele bijdragen in diverse media.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag elle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van Inbreng in speciën of in nature, van fusie, Inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op één of andere

r. `

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

werkzaamheid die tot haar doel behoort.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aire bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland."

2. Do ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, hot bedrag van de opleg Algemeen

Overeenkomstig artikel 682 W. Venn. zal WKFS Belgium, bij voltrekking van de voorgestelde fusie, van rechtswege ophouden te bestaan, zullen allee activa en passiva van WKFS Belgium overgaan op FinArch Belgium en zullen aan de op dat moment bestaande aandeelhouder(s) van WKFS Belgium aandelen in FinArch Beiglum worden uitgegeven in ruil voor hun aandelen in WKFS Belgium.

De respectieve raden van bestuur van FinArch Belgium en WKFS Belgium stellen voor om de respectieve netto actuele waarde plus cash van FinArch Belgium en WKFS Belgium te gebruiken als basis voor de vaststelling van de ruilverhouding tussen de aandelen in WKFS Belgium en de aandelen in FinArch Belgium.

Vaststelling van de ruilverhouding

Het maatschappelijk kapitaal van FinArch Belgium bedraagt momenteel EUR 166.400,30 en wordt vertegenwoordigd door 7.659.709 aandelen op naam zonder nominale waarde. De huidige fractiewaarde van elk FinArch Belgium aandeel bedraagt bijgevolg (afgerond) EUR 0,02. '

De netto actuele waarde plus cash van FinArch Belgium op 31 december 2013 bedraagt in totaal EUR 89.954.000,00. Bijgevolg bedraagt de netto actuele waarde plus cash per aandeel in FinArch Belgium EUR 11,7438.

Het maatschappelijk kapitaal van WKFS Belgium bedraagt momenteel EUR 4.208.924,96 en wordt vertegenwoordigd door 48.500 aandelen op naam zonder nominale waarde. De huidige fractiewaarde van elk WKFS Belgium aandeel bedraagt bijgevolg (afgrond) EUR 86,78.

De netto actuele waarde plus cash van WKFS Belgium op 31 december 2013 bedraagt in totaal EUR 65.424.979,00. Bijgevorg bedraagt de netto actuele waarde plus cash per aandeel in WKFS Belgium EUR 1348,9686.

Op basis van het voorgaande is de ruilverhouding tussen de WKFS Belgium aandelen en de FinArch Belgium aandelen ais volgt:

per 1 WKFS Belgium aandeel zal de eigenaar daarvan 114,87 FinArch Belgium aandelen ontvangen.

Op het ogenblik van voltrekking van de voorgestelde fusie zal een totaal aantal van 5.571.029 nieuwe FinArch Bergium aandelen worden uitgegeven aan de op het moment van de fusie bestaande aandeelhouder(s) van WKFS Belgium tegen een uitgifteprijs van (afgerond) EUR 0,76 per aandeel.

Er zal geen bijkomende opleg in geld plaatsvinden.

3. De wijze waarop de aandelen ln de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De nieuwe FinArch Belgium aandelen die in het kader van de voorgestelde fusie aan de aandeelhouder(s) van WKFS Belgium zullen worden uitgegeven, zullen worden uitgegeven op de datum waarop de respectieve buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderingen van FinArch Beigium en WKFS Belgium over de voorgestelde fusie zullen besluiten. De nieuwe FinArch Belgium aandelen zullen worden uitgegeven overeenkomstig de ruilverhouding beschreven en vastgesteld overeenkomstig Sectie 2. hierboven.

Alle nieuwe FinArch Belgium aandelen zullen aandelen op naam zijn zonder vermelding van nominale waarde, zullen een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen als alle andere FinArch Belgium aandelen en zullen worden ingeschreven in het register van aandelen van FinArch Belgium onmiddellijk volgend op hun uitgifte in overeenstemming met artikel 463 W. Venn.

Ten gevolge van de voltrekking van de fusie, zal het maatschappelijk kapitaal van FinArch Belgium EUR 4.375.324,94 bedragen en zal het worden vertegenwoordigd door 13.230.738 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde gelijk aan (afgerond) EUR 0,33.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuw uitgegeven FinArch Belgium aandelen zulten de eigenaar hiervan, met ingang vanaf hun uitgifte, het recht geven om te delen in de winst van FinArch Belgium vanaf de datum waarop hun uitgifte zat worden goedgekeurd door de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van FinArch Belgium en voor het volledig boekjaar waarin zij zijn uitgegeven. Er bestaan geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De voorgestelde fusie zal, voor boekhoudkundlge doeleinden, in werking treden op 1 januari 2015. Bijgevolg zal de fusie geen terugwerkende kracht hebben voor boekhoudkundige doeleinden.

6. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien de statuten van WKFS Belgium niet voorzien in bijzondere rechten voor haar aandeelhouders en WKFS Belgium geen andere effecten heeft uitgegeven dan gewone aandelen, zijn er geen aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch houders van enige effecten andere dan gewone aandelen. Bijgevolg worden geen rechten toegekend aan dergelijke personen.

7. De bezoldiging die wordt toegekend aan do commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor hot opstellen van hot verstag waarnaar wordt verwezen In artikel 696 W. Venn.

De respectieve raden van bestuur van WKFS Belgium en FinArch Belgium stellen voor dat het verslag waarnaar verwezen wordt in artikel 695 W. Venn. (alsook het bijzonder verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 694 W. Venn.) niet wordt opgesteld en dat aan deze verslagen door de respectievelijke aandeelhouders van WKFS Belgium en FinArch Belgium zal worden verzaakt overeenkomstig het laatste lid van artikel 694, respectievelijk 695 W. Venn.

Bijgevolg dient er geen bezoldiging te worden betaald door WKFS Belgium, noch door FinArch Belgium, aan hun commissaris, met name KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, voor het opstellen van een verslag over het voorstel tot fusie overeenkomstig artikel 695 W. Venn.

Voor alle duidelijkheid merkt de raad van bestuur van FinArch Belgium op dat de commissaris van FinArch Belgium een verslag overeenkomstig artikel 602 W. Venn. moet opstellen in verband met de inbreng In natura ten gevolge van de voltooiing van de geplande fusie door overneming.

8. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Geen bijzondere voordelen werden of zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van WKFS Belgium of FinArch Belgium in het kader van onderhavig voorstel tot fusie.

9. Gewijzigd maatschappelijk doel en naamswijziging van FlnArch Belgium

De raad van bestuur van FinArch Belgium stelt voor om het huidig maatschappelijk doel van FinArch Belgium te wijzigen teneinde de activiteiten van WKFS Belgium te omvatten. Er wordt bijgevolg voorgesteld om het huidig maatschappelijk doel van FinArch Belgium als volgt te wijzigen (waarbij voor de duidelijkheid toevoegingen hieronder worden onderlijnd):

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland het uitoefenen van activiteiten van consulting in de meest ruime zin van het woord, inzonderheid deze op het gebied van boekhouding, informatiesystemen, communicatietechnologieën en management in het algemeen. Tevens stelt zij zich ten doel mandaten van bestuur waar te nemen in andere vennootschappen, al dan niet consulting business, al dan niet in het kader van een consultingopdracht.

De vennootschap heelt verder tot doel de handel in hard- en software, het organiseren, leiden en geven van trainingen, ontwikkeling van software en nieuwe toepassingen, het ontwikkelen van financiële rapporteringsvstemen en, in het algemeen, van nieuwe informatietechnologische producten, evenals het verzorgen van redactionele bijdragen in diverse media.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of finanoiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile

intellectuele rechten-en .industriëÍe of"commerëiële eigendommen'dle er betrekking ophebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op Mn of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort.

r

Voor,

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland."

Er wordt tevens voorgesteld dat, onmiddellijk na de voltrekking van de voorgestelde fusie FinArch Belgium haar naam wijzigen zal in Wolters Kluwer Financial Services Belgium.

III. VARIA

't. Neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal zo snel als mogelijk, doch ten laatste zes (6) weken voorafgaand aan de buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderingen waarnaar wordt verwezen in Sectie 111.2 hieronder, door VVKFS Belgium en FinArch Belgium, worden neergelegd (ter publicatie (bij uittreksel) in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad) ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van respectievelijk Brussel, Nederlandstalig en Gent, afdeling Gent.

2. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van WNKFS Belgium en FinArch Belgium

De buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderingen van WKFS Belgium en FinArch Belgium, waaraan huidig fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen ten vroegste worden gehouden zes (6) weken volgend op de neerlegging en publicatie (bij uittreksel) van dit fusievoorstel, zoals beschreven in Sectie 111.1 hierboven.

Voor eensluidend uittreksel,

Liliane Peeters

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk neergelegd: Fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2013 : BL656912
04/12/2014 : BL656912
11/10/2013 : BL656912
27/01/2015 : BL656912
05/12/2012 : BL656912
22/06/2012 : BL656912
12/04/2011 : BL656912
12/04/2011 : BL656912
22/09/2010 : BL656912
02/12/2009 : BL656912
06/10/2009 : BL656912
08/09/2009 : BL656912
24/02/2009 : BL656912
03/11/2008 : BL656912
27/08/2008 : BL656912
23/04/2008 : BL656912
23/04/2008 : BL656912
25/07/2007 : BL656912
20/07/2007 : BL656912
13/04/2007 : BL656912
04/04/2007 : BL656912
04/04/2007 : BL656912
28/09/2006 : BL656912
04/09/2006 : BL656912
04/09/2006 : BL656912
31/07/2006 : BL656912
30/11/2005 : BL656912
29/09/2005 : BL656912
11/05/2005 : BL656912
25/01/2005 : BL656912
26/09/2003 : BL656912
25/10/2002 : BL656912
02/08/2002 : BL656912
21/10/2015 : BL656912
22/05/2002 : BL656912

Coordonnées
WOLTERS KLUWER FINANCIAL SERVICES BELGIUM, A…

Adresse
KLEINE KLOOSTERSTRAAT 23 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande