WOLTERS - SOFTSTOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOLTERS - SOFTSTOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.521.079

Publication

13/01/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerÿelegd ter griffie dei Rechtbank van Koophan 1

te Leuven, de 3 0 HU. 2011 Du ZlFFlER,

rirne

*1201151 66* 111

bE

s

St

Benaming : Wolters-Softstop

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : August Nihoulstraat 136, 3270 Scherpen heuvel

Ondernemingsnr : 835521079

Voorwerp akte : Publicatie verslag quasi-inbreng

Neerlegging van het quasi-inbreng verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "F. Clukkers Bedrijfsrevisor", bed rijfsrevisorkantoor te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 a18, hier vertegenwoordigd door de heer F. Clukkers, bedrijfsrevisor en neerlegging van het speciaal verslag bedoeld door artikel 222 van het wetboek van vennootschappen.

Wolters Gerhardus

zaakvoerder

Bijiagen bij-bet-Betgisch-Staatstrlad- - 13f01/2012- _ -Annexes du-Moniteur-belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

27/04/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nearg+r;regd 'ter grlffl

Rechtbank van aopr~ft ~~R, 2011 te Leuven, de

atisafwe".

Ondemeniingsnr : e%3 S À Q 3

Benaming : Wolters - Softstop

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : August Nihoulstraat 136

3270 Scherpenheuvel-Zichem

Onderwerp akte :Oprichting B.V.B.A.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 05 april 2011, geregistreerd te Aarschot op 06 april 2011, boek 574 blad 70 vak 2, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur a.i. (get.) Willy Rens, dat een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid werd opgericht door :

de heer WOLTERS Gerhardus Wilhelmus Maria (NN 45.07.30-273.15) en zijn echtgenote mevrouw; SANNEN Godelieve Bertha Simonne (NN 42.0313 300.19), samenwonend te 3270' Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 136.

-benaming : Wolters - Softstop;

-zetel: 3270 Scherpenheuvel  Zichem, August Nihoulstraat 136;

-duur: onbepaald;

-kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig in geld geplaatst en volledig in geld gestort, verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder vermelde waarde en waarop is ingeschreven door : a) voornoemde heer Wolters Gerhardus, die stortte ten belope van: negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) waarvoor hem vijftig (50) volgestorte aandelen worden: toegekend;

b) voornoemde mevrouw Sannen Godelieve, die stortte ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) waarvoor haar vijftig (50) volgestorte aandelen worden toegekend;

De aandelen werden alle volstort en de gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 001-6393135-38 op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS.; Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 01 april 2011.

-boekiaar : van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen: van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012);

-doel:

Algemeen

Groot- en kleinhandel, import-export, studie, ontwerpen, ontwikkeling, vervaardiging van alle soorten

straatmeubilair, aanrijdbeveiligingssystemen, signalisatiesystemen en  benodigdheden, in alle

soorten materialen en dit zowel voor privé, industriële als publieke sector.

Inrichting van de verkeersveiligheid en uitvoeren van alle soorten werkzaamheden in verband met

verkeersveiligheid en verkeerssignalisatie.

De aan- en verkoop en het beheer, de ontwikkeling, de studie, het testen van alle mogelijke

intellectuele eigendomsrechten, octrooien, licenties, patenten ... die verband houden met haar

beroepswerkzaamheden.

De aan- en verkoop van alle soorten roerende en onroerende goederen als investering.

Management- en adviesverlening in alle sectoren nauw betrokken bij het specifieke doel.

Specifiek

Alle beheer, management, deelname of belangenmenging rechtstreeks of onrechtstreeks in

bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen

uitoefenen.

Het deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door middel

van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op

1011111110IIIII~I~I~

*11064009*

i

B St

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - vervolg

enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren en exploiteren van onroerende goederen en roerende goederen en effecten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle

verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschappen alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan. Het verrichten van commerciële, industriële of financiële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het

algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in binnen- als buitenland, op de wijze die zij het meest geschikt acht.

Het doel van-de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien van artikel 70bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag borg staan voor derden en bestuurder zijn in andere vennootschappen. -iaarvergadering : laatste vrijdag van de maand juni om 14 u, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald. Als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al. dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

-bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdeiie zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreid macht om in naam van de vennootschap op te

" treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien der meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur worden benoemd voornoemde heer Wolters Gerhardus en voornoemde mevrouw Sannen Godelieve, die hun opdracht aanvaard hebben. -commissaris : geen benoemd;

-boeklaar : van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Eerste boekjaar begint bij het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2012.

-saldo resultatenrekening :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel" mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffeningssaldo : na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten _verdeeld _ worden. volgens_ het. aantal__aandelen. -in- hun bezit, -nadat _ deze._ gebeurlijk._op__dezelfde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden Aan het,. -Belgisch Staatsblad

Luik B - vervel

vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Aanstelling als bijzondere gevolmachtigde van : de besloten vennootschap "VCS Accountants" met zetel te Aarschot, Amerstraat 147, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, het ondememingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het, Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 24.08.2016 16467-0122-010

Coordonnées
WOLTERS - SOFTSTOP

Adresse
AUGUST NIHOULSTRAAT 136 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande