WOLUWE CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : WOLUWE CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.362.549

Publication

16/01/2012
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lf

0 4 JAN. 2012

Griffie

" 1212142"

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel : Woluwe Consulting

gewone commanditaire vennootschap

Jozef Van Damstraat 9C11 - 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op dinsdag 6 december 2011 neer te leggen voor registratie dat :

OPRICHTERS  VORM NAAM

1) Jozef Van Acker, wonende Jozef Van Damstraat 9C bus 1 te 1932 Sint-Stevens-Woluwe O

2) Maria Van de Locht, wonende Jozef Van Damstraat 9C bus 1 te 1932 Sint-Stevens-Woluwe

3)

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht met ingang op 1 januari 2012. onder de!

naam Woluwe Consulting.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te : Jozef Van Damstraat 9C bus 1 te 1932 Sint-Stevens-Woluwe. De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of van het college van zaakvoerders verplaatst worden binnen het grondgebied van België.

DOEL

ARTIKEL 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van deze:

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op verlenen van bijstand, advies en leiding, in de meest ruime betekenis, aan bedrijven, privepersonen en instellingen, voornamelijk maar niet uitsluitend op het vlak van management, sales, public relations, communicatie, administratie en secretariaatbeheer.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen, en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van raadgever of orgaan van de client. Voor het uitvoeren van haar opdrachten en voor het waarnemen van haar bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of door elke derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam maar doch voor rekening van de vennootschap.

Het verwerken van gegevens, het opstellen en beheren van databanken

- Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de omvang en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopsbevorderingen en het ontwikkelen van nieuwe producten, als ook het opstellen van statistische analyses van de resultaten van het onderzoek (marktonderzoeksbureau)

Het organiseren van opiniepeilingen.

Het ontwerpen van commerciële teksten en slogans (copywriting), het concipieren van reclametechnieken die er naar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame of telefonische koopvoorstellen (reclame agentschappen). Het verkopen van ruime of tijd in verschillende media (Advertentie;

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

acquisitie). Het verspreiden en thuis bezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief

regionale kranten,tijdschriften en dergelijken. Het ontwerpen en voeren van reclame en

promotiecampagnes voor derden via de media.

Het houden of voeren van call-centers.

Het organiseren van seminaries, beurzen, tentoonstellingen en salons.

Het verrichten van activiteiten die betrekking hebben op artikelen in verband met

waardebonnen, kortings- en premiebonnen.

Het uitgeven van boeken, tijdschriften en online publicaties.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele bevorderen, onder meer, maar niet beperkt tot

a. bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, zonder onderscheid, in België of in het buitenland;

b. deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de bedrijfsleiding, de controle of de vereffening van deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen;

c. zich ten gunste van derden of van de vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarin zij een belang heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent, vertegenwoordiger of lasthebber, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

d. alle hoegenaamde roerende en onroerende handelingen verrichten, die verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

VERMOGEN

De comparanten verklaren en erkennen dat een vermogen van 500 euro ( vijf honderd euro) ingebracht is en volgestort. De volstorting gebeurde door middel van geld.

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt 500 euro en is verdeeld in 50 aandelen.

Deze inbreng in geld, voor een bedrag van 500 euro wordt gedaan door

- oprichter sub 1 voor 490 euro waarvoor hij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij van het vermogen van de vennootschap, m.a.w. een participatie van 49 aandelen;

- oprichter sub 2 voor 10 euro waarvoor zij een participatie in het vermogen van de vennootschap in verhouding tot haar inbreng bekomt, hetzij van het vermogen van de vennootschap, m.a.w. een participatie van 1 aandeel.

Beherende vennoot - Stille vennoot

De oprichter sub 1 neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de

vennootschap;

De oprichter sub 2 neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

BEHEER

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot niet-statutaire zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd Jozef Van Acker, voornoemd. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Hij kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van vergadering mits een gewone meerderheid van de beherende vennoten en een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde duur of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Een vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel op de

eerste dinsdag van october.

De eerste vergadering van de vennoten wordt gehouden in het jaar 2013.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen van de vennoten worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering. Het niet versturen van de oproeping per aangetekend schrijven kan niet ingeroepen worden om de vergadering nietig te laten verklaren indien alle vennoten aanwezig zijn.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juni en eindigt op éénendertig mei van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Het eerste boekjaar begint vanaf de datum waarop de vennootschap rechtsbevoegdheid krijgt (nI 1 januari 2012) en eindigt op éénendertig mei 2013.

BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de beherende vennoten zoals bepaald onder artikel 11. Zij kunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er in dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder beherende vennoot, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

ONTBINDING - VEREFFENING

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van de vennootschappenwet.

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap zullen laten vertegenwoordigen. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot hebben.

KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten en zaakvoerders van wie de woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar al hun dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OPGEMAAKT IN 4 EXEMPLAREN, TE SINT-STEVENS-WOLUWE OP 6 december 2012, WAARVAN EEN ORIGINEEL EXEMPLAAR WORDT BEWAARD OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP, EEN ANDER ORIGINEEL EXEMPLAAR NA REGISTRATIE WORDT NEERGELEGD IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER, EN WAARVAN ELKE ONDERGETEKENDE-OPRICHTER EEN ORIGINEEL EXEMPLAAR HEEFT ONTVANGEN.

Jozef Van Acker

Beherend vennoot

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOLUWE CONSULTING

Adresse
JOZEF VAN DAMSTRAAT 9C/1 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande