WONDERFOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WONDERFOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.807.644

Publication

19/12/2013
ÿþDEC. 2013

Neêrgeleâd ter grrFisti bei Rechtbank vain Koophanto) te Leuven, de

DE GRefiree,

me 111.1

1111111113 e

tb In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerasstraat 18

3320 Hoegaarden (Meldert)

~ a V

Onderrtemingsnr. S~YG.~ U~ . 6t-iG Benaming (voluit) : WONDERFOL

;

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 05/12/2013, neergelegd ter registratie,

11 BLIJKT PAT

1) 1/ Mevrouw VAN DURME Cathérine Marie-Louise Marie Corneille, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op één en; dertig. maart negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2900 Schoten, Struikenlei 9 (ID 591-2737328-90 RRi 640331 356-79). Gehuwd met de heer SALEZ Christian Anna René onder het stelsel der scheiding van goederen; ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Fernand De Baecker te Antwerpen op vijftien april; negentienhonderd zesennegentig, tot op heden ongewijzigd naar zij verklaart;

;121 De heer FOL Frank Marc Luc, geboren te Elsene op zes maart negentienhonderd tweeënzestig, wonende te; 3320 Hoegaarden, Moerasstraat 18 (RR 620306 367-97), Gehuwd met mevrouw SELIS Marleen onder het stelsel; ; der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Talloen te Leuven op tien;

februari negentienhonderd achtentachtig, tot op heden ongewijzigd naar hij verklaart; ;

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-; kelijkheid, met de naam: 'WONDERFOL",

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt ;

'De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in; het buitenland:

De verkoop van alle voedingsmiddelen en allerhande voedselpakketten, Alle activiteiten inzake voeding en de; voedingssector (de volledige voedingsketen van het aanmaken van het zaad en het planten langsom de! distributie tot en met de ervaring) en drank. Alsmede in verband met het voorgaande het gebruik, de; positionering, de commercialisering en de distributie langsom de sociale digitale media, AV, publishing, em; dergelijKe,

: Het geven van advies en consultancy in het algemeen, meer bepaald doch niet uitsluitend op het vlak van algemeen bedrijfsbeleid, commercieel beleid, financieel beleid, economie, informatieverwerking en,; automatisering. Het uitvoeren van studies en onderzoeken in verband met het voorgaande.

De organisatie en coördinatie van beurzen en andere manifestaties.

Nationaal en internationaal vervoer van goederen, personenvervoer, containervervoer, bulktransport zowel voor; ;; eigen rekening als voor rekening van derden.

; Voorraadbeheer van allerlei goederen voor en toebehorend aan derden alsook magazijnbeheer, distributie en;; logistiek; verhuur van voertuigen en divers bedrijfsmateriaal; uitbating van een depannagedienst; uitbating van;; en koerierdienst; makelarij binnen en buiten de Europese Gemeenschap in verkoop, aankoop, ruiling of;; verhuring van roerende goederen,

Het uitbaten en inrichten van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, restaurants, spijshuizen,;; snack-bars, verbruikerssalons, tea-rooms, milk-bars, café, bars, bodega's en taverne's evenals alle; drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings en; discotheken, night-clubs, feestzalen, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het;_ = horecabedrijf in de ruimste zin van het woord met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren,;: zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en;; fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals Luxeartikelen,

"

Op de laatste blz. van Luik _ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" De aan- en verkoop, in- en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling,;;

onderhoud, installatie en uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle;

; automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren..

Alle activiteiten van merchandising en franchising,

Het verlenen van advies, bijstand, en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 t.t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)- publiekrechtelijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het geven, organiseren of assisteren bij of meewerken aan seminaries, onderwijs, publicaties, studies en onderzoek en het commercialiseren, verspreiden of publiceren onder welke vorm en op welke wijze ook van publicaties, studies en onderzoeksresultaten in verband met één van voomoemde activiteiten of onderwerpen. Het registreren, beheren, ontwikkelen, verlenen, ter beschikkingstellen of verhandelen van merken, octrooien, brevetten, licenties, gebruiks- en exploitatierechten en knowhow in de meest uitgebreide zin met betrekking tot één of meerdere van de hiervoor opgesomde activiteiten of onderwerpen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen."

3) De vennootschap is gevestigd te 3320 Hoegaarden (Meldert), Moerasstraat 18.

4) De vennootschap is opgericht op 05/12/2013 voor onbepaalde duur.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt twintigduizend (20.000,00) euro en is

verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Intekening

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

- de oprichter sub 11 heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, hetzij tot beloop van tienduizend (10.000,00) euro;

- de oprichter sub 21 heeft ingetekend op vijftig (50) aandelen, hetzij tot beloop van tienduizend (10.000,00) euro.

Totaal; honderd (100) aandelen en twintigduizend (20.000,00) euro.

Bewijs van deponering

De oprichters bevestigen dat elk aandeel tot beloop van honderd procent werd volstort, hetzij in totaal een bedrag

van twintigduizend (20.000,00) euro.

6) Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

3111212014.

7) De jaarreKening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

S.- i

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de

statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien

dagen vâÔr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom

verzoeken

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de voorlaatste vrijdag van juni om achttien uur op de zetel

van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de

vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2015.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbe-

voegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerders zijn aangesteld

- mevrouw VAN DURME Cathérine Marie-Louise Marie Corneille, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op één en dertig maart negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2900 Schoten, Struikenlei 9 (RR 640331 35679),

- de heer FOL Frank Marc Luc, geboren te Elsene op zes maart negentienhonderd tweeënzestig, wonende

te 3320 Hoegaarden, Moersstraat 18 (RR 620306 367-97),

die dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit

mandaat verbiedt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de

vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Het mandaat van is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de

vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondememingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL- DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte + één volmacht aangehecht

Op de laatste blz. van t_ujk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 13.07.2015 15292-0386-012
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.06.2016 16187-0404-012

Coordonnées
WONDERFOL

Adresse
MOERASSTRAAT 18 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande