WOOD'N STUFF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOOD'N STUFF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.504.197

Publication

22/04/2014
ÿþI

tiret

Voorbehoudt aan her Belgiscl Staatsbh

Mad2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

x~~S~`~`~

~

Gri#i, 9 A~ R" 20~+!

«190851 9

Ondernemingsnr : 550. .191-

Benaming

(voluit) : WOOD'N STUFF

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Karrenbergstraat 10

Onderwerp akte : OPRICHTING - BVBA

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Tom VERHAEGEN, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op één april tweeduizend veertien. "Ter registratie aangeboden", blijkt dat:

1. De heer KUNNEN, Peter, geboren te Elsene op veertien juni negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 6987 Rendeux, Rue de Wy, Magoster 15

2. De heer LAUWERS, Emmanuel, geboren te Ukkel op twintig juni negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 1560 Hoeilaart, Karrenbergstraat 10

3. De heer OKENS, Kevin Antoine Simonne, geboren te Asse op negenentwintig december negentienhonderd zesentachtig, wonende te 1560 Hoeilaart, Wijndaalstraat 2/012

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam 'WOOD'N STUFF", met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Karrenbergstraat 10.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- het plaatsen en vervaardigen van houten buitenconstructies alsook beperktere werken in onroerende staat (aanleg opritten, terassen, vijver, ,..) , vervaardigen van tuinmeubilair, poolhouses, stallingen, omheiningen, zwembaden en buitenkeukens.

- Tuinonderhoud, snoeien, vellen van bomen, verkoop en aanmaak van brandhout.

- Verkoop en aankoop tuinmaterieel, barbecues, zwembaden, partytoestellen en gereedschap.

- aankoop, verkoop en verhuur van chalets en gites;

- Het opnemen van alle mogelijke mandaten en leidinggevende functies binnen die vennootschappen of ondernemingen. Dit kan via een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe waarnemer of orgaan van de client. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elk andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waar zij al dan niet een participatie aanhoudt.

De vennootschap mag het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht  en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren, beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing of gratis ter beschikking stellen en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium of de werking van de vennootschap bevorderen, onder meer door het verschaffen van voordelen aan haar vennoten en/ of zaakvoerders. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere roerende goederen in pand stellen. De vennootschap mag tevens ten voordele van derden, haar zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alsook voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer statutaire zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, worden aangesteld:

-De heer LAUWERS Emmanuel, voornoemd;

-De heer OKENS Kevin, voornoemd;

-De heer KUNNEN Peter, voornoemd.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en In zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van b'ij'zondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De jaarvergadering wordt gehouden op elke 2de van de maand mei om twintig uur (20.00uur). indien deze dag een zondag of een wettelijk feestdag zal de jaarvergadering gehouden worden op de werkdag nadien,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten,

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal statutaire zaakvoerders vast te stellen op 3,

b. te benoemen tot deze functie:

- De heer KUNNEN Peter, voornoemd;

- De heer LAUWERS Emmanuel, voornoemd,

- De heer OKENS Kevin voornoemd

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Tom VERHAEGEN, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-:k

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 21.08.2016 16460-0073-010

Coordonnées
WOOD'N STUFF

Adresse
KARRENBERGSTRAAT 10 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande