WORLDS BEHIND WORDS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WORLDS BEHIND WORDS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 629.846.833

Publication

19/05/2015
ÿþllII1IIVI1I ~0I~7IIIII~YII IMI~

51097*

Maf POF 11.1

0 7 MEI 2015

tee gri''LiG: vakvilfiteNedaï.tundstaligE

,, ,,. ~+ v~1 :fOvr~??r'" ~.-1 Rn1,~,qe f~.."ir1iCF':weet.

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L t~ti ~~legC~lae etVatlesn op

Ondernemingsnr : 8W. 833

Benaming (voluit) : WORLDS BEHIND WORDS

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onderfirma

Zetel : Vlaanderenstraat 93 bus 1, 1800 Vilvoorde, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Uit een onderhandse akte van 24 maart 2015 met volgende vermelding Geregistreerd een Blad(en) geen verzending(en) op het 3 de Registratiekantoor Vilvoorde op 29/04/2015 Boek 6/30 BIad 17 Vak 8 Ontvangen: Vijfig euro (50 e) De Adviseur-Ontvanger, Adj. financieel assistent Karl Van Rompa blijkt dat ereen Vennootschap onder Firma werd opgericht zoals volgt:

Tussen de ondertekenaars:

1. Dhr. Nyberg Nils - Vlaanderenstraat 93 / 1 -1800 Vilvoorde - N.N. 83.07.02079.04

2. Mevr. Van Even Priscilla - Vlaanderenstraat 93 / I -1800 Vilvoorde - N.N.

84.07.27-364.57

Werd overeengekomen hetgeen volgt:

Beide ondertekenaars verklaren een vennootschap onder firma te willen oprichten onder

de hierna vermelde voorwaarden:

STATUTEN

Art. 1: De ondertekenaars verklaren een vennootschap onder firma te willen oprichten

met als naam "Worlds behind Words" (afgekort: wobewo). De vennootschap heeft als

maatschappelijke zetel: Vlaanderenstraat, 93 / 1,1800 Vilvoorde. De zetel kan bij

eenvoudige beslissing van de algemene vergaderingverplaatstworden napublicatie in het

Belgisch Staatsb lad.

Art, 2 : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 100,00 Euro en

wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen van elk 1,00 Euro.

De verdeling van deze aandelen bij de intekening geschiedt als volgt:

Dhr, Nyberg Nils, hierboven vernoemd, 50 aandelen van elk 1,00 Euro

Mevr. Van Even Priscilla, hierboven vernoemd, 50 aandelen van elk 1,00 Euro

Alle aandelen werden van bij de ondertekening volstort op rekening van de

vennootschap.

Art. 3 : Als zaakvoerder wordt benoemd :

Op de Laatste blz. van Luik B vèrmelden : i ecfo Naam en hoedanigheid van de instrumentirendè notaris, hetziÇvan de pèrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

$ijlagen-bij hot Belgizscl}Staatsblad--1-91a512415 -Annexes-du-Moniteur belge-

Bijlagen-bij-het-Belgisch -Staatsblad --19105/2-0-15 -Aaxtexes" du Moniteur belge

" / 1

Vo or-behouden aan het

f Belgisch

{ Staatsblad

Dhr. NybergNils, hierboven genoemd en dit voor onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Hij zal de vennootschap in rechte en in feite kunnen vertegenwoordigen en verbinden voor alle akten en handelingen die de vennootschap ten goede komen met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Art. 4 : De algemene vergadering wordt samengeroepen telkens de meerderheid van de aandeelhouders dit vraagt of in de gevallen dat de wet dit voorziet. Er wordt gestemd bij gewone meerderheid, tenzij de wet dit anders voorschrijft.

Art. 5 : De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekeningvan derden, als vertegenwoordiger, commissionair oftussenpersoon, tot doel:

E-marketing (creëren en herschrijven van marketing teksten en website-inhoud search Engine Optimalisation), technisch schrijven (operationele documenten, gebruikersgidsen), teksten editeren en redigeren, vertalen, tolken, handleidingen schrijven en herschrijven, advies, corporate en strategische communicatie, adverteren, berichten en andere content plaatsten op sociale media (o.a. facebook, Twitter, Linkedin, YouTube... ), directe mailings, publishing, advertenties opstellen en herwerken, blogs (her)schrijven en herwerken, workshopsftrainings/presentaties/seminaries, voorbereiden en uitwerken en schrijven van speeches, les geven, cursussen ontwikkelen, schrijven, herschrijven en verkopen, wervend schrijven, content schrijven, proeflezen, analyse van teksten, reviewing opiniestukken, analyse vanwebsites en andere online en offline content, rechtstreeks maken en aanpassen van folders in allerhande software pakketten, filmen, websites aanpassen, website development, interviews uitschrijven en afnemen beeldmateriaal, creëren en bewerken in allerhande sofware pakketten, productie van films en video- en televisieprogramma's, journalistiek onderzoek, documentaires maken, verkoop van gedrukte documenten, e-books, beheer van een platform van schrijvers en vertalers, lay-outing, public relation magazine, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten, webportalen, advies geven, design, fotografie, branding, verkoop van promotiemateriaal en merkgerelateerde producten, podcasting, geluidsbewerking, -creatie en -analyse.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en

benodigdheden verwerven, huren ofverhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële offinanciële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële ofcommerciële eigendommen die er betrekking op hebben. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Art. 6 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, waarbij de activiteiten een aanvang nemen vanaf 1 april 2015. Zij neemt een einde op de door de wet voorziene wijze. Het eerste boekjaar loopt tot 30 Juni 2016. De volgende boekjaren nemen een aanvang op 1 Juli van het betrokken boekjaar om te eindigen op 30 Juni het jaar volgend erop.

Art. 7 : Het batig saldo van de winst wordt uitgekeerd aan de vennoten in verhouding tot hun aandelen, met uitzondering van het gedeelte dat volgens wettelijke bepalingen of een beslissing van de algemene vergadering dient gereserveerd te worden.

t-rJ~i" i - vervolg Mo0 POF 11.1

Op de laatste Liz van Luik [3 vei melden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

6

f=r-ttk I - vervolg Mod POP 11.1

Art. 8 : De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de eerste vrijdag van de maand november volgend op het afsluiten van het boekjaar, om acht uur 's avonds. De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in 2016.

Art. 9 : Alle in deze overeenkomst niet geregelde punten worden geregeld volgens de geldende Belgische wetgeving, de rechtspraak of de gebruiken.

Dhr. Nyberg Nils

zaakvoerder

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagenb'rrbet Belgisch Staatsblad _ 19f051-20I5 - -Annexestlu Maniteur-belge

Op de leatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WORLDS BEHIND WORDS

Adresse
VLAANDERENSTRAAT 93, BUS 1 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande