WWMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WWMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 515.970.417

Publication

23/12/2013
ÿþ Mod Wort 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisci Staatsbh

iN IIINIIV~WI~~IIIIIIIIINI

1 192994*



Ondernemingsnr : 0515.970.417 Benaming

(voluit) : WWMS

(verkort) .

eergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 1 Ce,. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stroobantsstraat 42, 3040 Huldenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging van het boekjaar

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 30 november 2013: De algemene vergadering heeft volgende beslissingen genomen:

1. Het huidige boekjaar wordt verlengd tot 31 december 2014.

2, De eerstvolgende algemene vergadering zal gehouden worden in 2015.

Eric Strooper - Accountancy & Tax BV ovv BVBA, gevolmachtigde

Eric Strooper, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nienl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

priifte der

l Uaopl" Iandsi

( l--~uven, de 2 5 FEB, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

em

is 3 aas

Ondernemingsnr : 05.45. 9Î-0

Benaming

(voluit) : WWMS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3040 Huldenberg, Stroobantsstraat 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris met standplaats te' Overijse, op tweeëntwintig februari tweeduizend dertien. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de tweeëntwintig, februari tweeduizend dertien. Zes bladen, geen verzendingen. Boek 131, blad 65, vak 4, Ontvangen:' vijfentwintig euro (¬ 25,00). De e.a. Inspecteur, (getekend) K. GUNS.", blijkt dat:

1° De Heer Wim Victor René Herman Paul VAN DE WIELE, geboren te Vilvoorde op drieëntwintig februari' negentienhonderd zeventig, NN 700223.031-84, echtgenoot van mevrouw Veerle Hermans, hiemagenoemd,

2° Mevrouw Veerle Maria Alfons HERMANS, geboren te Bomem op twintig januari negentienhonderd negenenzestig, NN690120.352-19, echtgenote van de heer Wim Van de Wiele, voornoemd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "WWMS", met maatschappelijke zetel te 3040 Huldenberg, Stroobantsstraat 42.

De vennootschap heeft tot doel:

N Het verlenen van diensten-, advies-, hulp- en beheersbijstand, met het oog op de bevordering van de organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing en in het algemeen het management van de opdrachtgevers,

BI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

CI het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

D/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

E/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

FI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke. goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

I/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

J/ het beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen, omvattende onder meer: "

J.1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de; huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,: onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en. verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te; bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J.2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Er blijft twaalfduizend driehonderd vijftig euro (¬ 12.350,00) te volstorten.

De verschijners hebben bovendien besloten:

'p a, het aantal zaakvoerders vast te stellen op één,

b. te benoemen tot deze functie: De heer Wim Van de Wiele, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend zaakvoerder: Mevrouw Veerle Hermans, eveneens voornoemd.

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd worden overeenkomstig beslissing van de algemene vergadering.

f. geen commissaris te benoemen.

e+1 Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

ó of rechtspersonen, vennoten of niet.

N Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

et De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere

et

zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van

dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

" hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

I: Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

et De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand Juni om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

S/

d

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge (getekend) Notaris Johan Busschaert, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WWMS

Adresse
STROOBANTSSTRAAT 42 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande