X 3

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : X 3
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.375.107

Publication

25/02/2014
ÿþ _ Maf 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iA BRUSSEL

I` eiffe4

i i

14 499 8*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477.375.1 07

Benaming

(voluit) : X 3

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1700 Dilbeek - Baron Robert de Vironlaan 77

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging middels inbreng in natura - Statutenwijziging

Ingevolge bav gehouden ten kantore van Notaris Paul Bauwens, op 30.12.2013, geregistreerd vier bladen een verzendingen te Dilbeek II de 07 JAN 2014, Boek 610, Blad 05, Vak 18, Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) ai (get.) A. Somers, werden navolgende beslissingen genomen;

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

2, Alle aandeelhouders hebben voorafgaandelijk hun intentie geuit om deel te nemen aan de kapitaalverhoging. De aandeelhouders verklaren dan ook volledig om de hoogte te zijn van de bepalingen van voormeld artikel 537 WIB en de daarin beschreven antimisbruikmaatregel, waarvoor een bijkomende heffing door de administratie kan worden geheven.

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, op datum van 19 november 2013, en het verslag van de bedrijfsrevisor, de dato 30 november 2013, zijnde de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AUDITAS-DBW", kantoor houdende te 9300 Aalst, Keizersplein 40 A bus A, hier vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, opgemaakt volgens artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, die handelen over de hierna omschreven inbrengen in natura, aangezien iedere aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, gedateerd op 30 november 2013, luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV X 3 met zetel te 1700 Dilbeek, Baron Robert de Vironlaan 77, RPR Brussel 0477.375.107, bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 378.200,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien alle vennoten hun reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 340.380,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 549 aandelen van de NV X 3 zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend:

Dmevrouw Vera WAUTERS 265.496,40 EUR 428 aandelen;

Omevrouw Emilie LE JUSTE 40.845,60 EUR 66 aandelen;

12de heer Elias LE JUSTE 34.038,00 EUR 55 aandelen.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 402.380,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 100 + 549 = 649 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet voor het volle bedrag wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoten wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Ddat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Ddat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Cldat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

,Vopr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Aalst, 30 november 2013."

De voorzitter, en alle leden, stellen met eenparigheid van stemmen vast dat er zich sinds de datum van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor geen nieuwe bijzondere omstandigheden ten overstaan van de waardering zoals vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor, hebben voorgedaan.

Beide verslagen zullen samen met deze akte neergelegd worden bij de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot een verhoging van het kapitaal met driehonderdveertigduizend driehonderdtachtig euro (¬ 340.380,00) om het alzo te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot vierhonderd en tweeduizend driehonderdtachtig euro (¬ 402.380,00) middels inbreng in natura en door creatie van vijfhonderdnegenenveertig (549) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

DERDE BESLISSING

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsinbreng zal gebeuren door inbreng in het kapitaal van de aandeelhouders, in overeenstemming met hun voormelde aandeelhoudersbezit, van de schuldvordering van driehonderdveertigduizend driehonderdtachtig euro (¬ 340.380,00), dewelke ontstaan is naar aanleiding van de voorziene toekenning van het tussentijdse dividend van driehonderdachtenzeventigduizend tweehonderd euro (¬ 378.200,00), besloten door de algemene vergadering de dato 19 november 2013, voormeld, na aftrek van de tien percent (10%) roerende voorheffing.

De aandeelhouders hebben uitdrukkelijk hebben verklaard toepassing te maken van artikel 537 WIB92 en zich verbonden hebben het hen toegekende dividend, na aftrek van roerende voorheffing, weer in te brengen in het kapitaal, zijnde:

Mevrouw Wauters Vera, Mevrouw Le Juste Emilie en de heer Le Juste Elias, allen voornoemd, elk in verhouding tot hun voormelde aandeelhoudersbezit, voor het totaalbedrag van driehonderdveertigduizend driehonderdtachtig euro (¬ 340.380,00),

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

VERGELDING

De hierboven beschreven inbreng, zijnde de inbreng van de voormelde schuldvordering, welke ter beschikking is van de vennootschap wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten en wordt geschat op driehonderdveertigduizend driehonderdtachtig euro (¬ 340.380,00).

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans

vierhonderd en tweeduizend driehonderdtachtig euro (¬ 402.380,00) bedraagt, vertegenwoordigd door

zeshonderdnegenenveertig (649) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist tot aanpassing van artikel 5 van de statuten ais volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op vierhonderd en tweeduizend driehonderdtachtig euro (¬ 402.380,00)

bedraagt, vertegenwoordigd door zeshonderdnegenenveertig (649) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde.".

ZESDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat ingevolge vroegere beslissing van de algemene vergadering, voortijds dezer,

de aandelen op naam zijn en dus ook op naam zullen blijven. Het aandelenregister is in deze zin aangepast,

Aanpassing van de relevante van de statuten.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist tot coördinatie en geeft hiertoe opdracht aan de instrumenterende Notaris.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL:

AANHANGSELS: 1 Uittreksel - 1 Expeditie - 1 Verslag van de bedrijfsrevisor - 1 Verslag van de Raad van

Bestuur - 1 Notulen van de Algemene Vergadering -1 Gecoördineerde Statuten

Paul Bauwens Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JAM 2014

ÉRUSSEL

Griffie

IuTIi1IIU IYI~IMII

*14032069*

i

i

ia

Ondernerningsnr : 0477.375.107

Benaming

(voluit) : X3

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Baron Robert de Vironlaan 77 _ 1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting aandelen

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 19/12/2011

De raad van bestuur verwijst naar het verzoek van de aandeelhouders om, overeenkomstig artikel 462 W., Venn., over te gaan tot omzetting van hun aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Conform dit verzoek besluit de raad van bestuur om heden de volgende inschrijvingen te doen in het.'

aandelenregister van de vennootschap:

Vera Wauters: 98 aandelen

Gabriëlle Camermans: 2 aandelen

De aanwezige aandeelhouders ondertekenen het aandelenregister.

De aandelen aan toonder werden heden op de zetel van de vennootschap gedeponeerd. De raad van bestuur bevestigt heden overgegaan te zijn tot materiële vernietiging van de aandelen.

Vanaf heden is het kapitaal van de vennootschap derhalve vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam.

Vera Wauters

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: kopie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 13.06.2013 13182-0167-011
13/05/2013
ÿþ blod PDF 11.1

1~;Cí l~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhII i u







8RUSSE

30AVR.2013

Griffie

Ondememingsnr : 0477.375.107

Benaming (voluit) : X 3

(verkort): Naamloze vennootschap

Rechtsvorm

Zetel ; Baron R, De Vironlaan 77 - 1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp(en)akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31/01/2013

De vergadering aanvaardt het ontslag van Camermans Gabriëlle, wonende Isabellastraat 30 te 1703 Schepdaal, als bestuurder vanaf heden.

De vergadering beslist om Le Juste Emilie, wonende Baron R. de Vironlaan 77 te 1700 Dilbeek, te benoemen als bestuurder vanaf heden.

Tegelijk neergelegd: PV dd 31/01/2013

Wauters Vera

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

17/12/2012
ÿþVoc

behoi

aan

Belg

Staat:

Mod PE)F MI

"

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IVI

" 12202 79*

ce,u:3-17")74

nR DEC 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0477.375.107

Benaming (voluit) : X 3

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel Baron Robert de Vironlaan 77 -1703 Schepdaal

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Rectificatie wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Rectificatie van een akte neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 01/06/2012

Er dient gelezen:

Met éénparigheid van stemmen wordt er beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Baron de Vironlaan 77 -1700 Dllbeek (in plaats van 1703 Schepdaal).

Wauters Vera

gedelegeerd bestuurder

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en ho dánigheid vande lnstrumentéréndë notaris, 'hetzij vhri dé perso(i)n(énf

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 26.06.2012 12217-0080-011
12/06/2012
ÿþMpd PDF 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiosta3*

S`;

ô11JUNfWZ

Ondememingsnr : 0477.375.107

Benaming (voluit) : X 3

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Xsabellastraat 28 1703 Dilbeek

(volledig adres)

Ondervlrernien) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 27/09/2012

Met éénparigheid van stemmen wordt er beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Baron Robert de Vironlaan 77  1703 Schepdaal.

Wauters Vera

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/11/2011 : BL659472
23/05/2011 : BL659472
18/06/2010 : BL659472
07/10/2009 : BL659472
23/06/2009 : BL659472
06/10/2008 : BL659472
12/12/2007 : BL659472
27/09/2006 : BL659472
30/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

Lom`° ,{ . i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IuhI

*1509 7 <

Ondernemingsnr : 0477.375.107 Benaming

(voluit) : X3 (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BARON R, DE VIRONLAAN 77 -1700 DILBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : (HER)BENOEMING BESTUURDERS

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 15/05/2015, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een termijn van 6 jaar en dit met ingang vanaf heden:

- mevrouw Vera Wauters, wonende te Baron R. de Vironlaan 77, 1700 Dilbeek

- mevrouw Emilie Le Juste, wonende te Baron R. de Vironlaan 77, 1700 Dilbeek

Tevens werd met eenparigheid van stemmen beslist volgende bestuurders te benoemen voor een termijn? van 6 jaar en dit met ingang vanaf heden:

- de heer Elias Le Juste, wonende te Baron R. de Vironlaan 77, 1700 Dilbeek

Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 15/05/2015 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist mevrouw Vera Wauters te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor een termijn van 6 jaar en dit: met ingang vanaf heden.

Zij aanvaarden hun mandaat,

Mevrouw Vera Wauters

Gedelegeerd bestuurder

1 -1 .~~. r:1;id

-Griffid e;.br.

r





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2005 : BL659472
08/10/2004 : BL659472
23/06/2004 : BL659472
20/06/2003 : BL659472
16/06/2003 : BL659472

Coordonnées
X 3

Adresse
BARON ROBERT DE VIRONLAAN 77 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande