X-EL CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : X-EL CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.692.439

Publication

19/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Med POF 14.1

e.¬ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel

' (volledig adres)

l Onderwerpen}akte :Wijziging maatschappelijke zetel

1

Tekst

Gr@c

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

" 13172826'

0843.692.439

X EL Consult

Gewone commanditaire vennootschap

Poliareveld 67, 1861 Wolvertem, België

De bijzondere algemene vergadering van 4 september 2013 neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen van Poliareveld, 67 te 1861 Melse naar:

Kortenhoekstraat, 63

9308 hofstade

Christel Verhoye

Zaakvoerder

Qp de láálste~hlz vanTbik ë vernf lifer ó `Kaá;rn èn hbedá ighelini deinëtrirmér3iáièndg nfàris, lzétzl(varrde idr (oiii èhT

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso : Neam en handtekening

28/02/2012
ÿþ Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

15 FEV. 2012

BRUSSEL

Griffie

i Hili11111111 111111111

*12046302*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

l

Ondememingsnr z Dgc-f Benaming X-EL Consu (voluit)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pollareveld 67,1861 Wolvertem, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Op 1 februari 2012 hebben de volgende oprichters een gewone commanditaire vennootschap opgericht voor onbepaalde duur met als benaming X-EL Consult:

mevrouw Christel Verhoye, geboren te Aalst op 31 augustus 1965, wonende te Pollareveld 67,1861 Wolvertem, zij treedt op als werkend vennoot, zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van artikel 202 W. Venn en stortte 1.000 EUR ter verkrijging van 100 aandelen.

de heer Walter Van Praet, geboren te Brussel op 31 oktober 1967, wonende te Pollareveld 67,1861 Wolverten, hij treedt op als stille vennoot in de zin van artikel 206 W.Venn, Dit impliceert dat hij enerzijds enkel gehouden is tot het bedrag van zijn beloofde inbreng maar dat hij anderzijds geen enkele daad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zal verrichten. Hij stortte 100 EUR ter verkrijging van 10 aandelen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1861 Wolvertem, Poliareveld 67.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1100 euro en wordt vertegenwoordigd door 110 aandelen op naam van gelijke waarde en zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen, Op dat ogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden. In principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk, Indien een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen dan kan dit " enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van het burgerlijk recht en meer bepaald artikel 1690 B.W.

70 Oe iaaisiç k]Iz Her. Luik c`l `fgrrn.-'.{C,tBfS Nasrn hoedënigiteid "!an de ins`trurnsnterende notaris, hetzij/an de pereO(0)n(et'}

bevoegd de rUcníspersaon iufl eanzten ven derden te verieger,wooidigEn

yerab" Maam handtekening

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

inzake overdracht van schuldvordering.

De vennootschap heeft tot doel:

Het opnemen en behartigen van leidinggevende

functieslbestuursmandaten in vennootschappen, waaronderbegrepen hetadviseren, begeleiden, opvolgen van het dagelijks bestuur alsook de concrete uitvoerende handelingen stellen.

Het begeleiden van buitenlandse entiteiten in het opstarten van activiteiten in België, Nederland en Luxemburg.

Het administratief ondersteunen van bedrijven en andere derden in het dagdagelijks bestuur in de meest ruime zin.

Het uitbaten van winkels, daaronder begrepen de aan-en verkoop, groot en kleinhandel in de meest ruime zin.

Het organiseren van voordrachten, concerten in de meest ruime zin. Het geven van dressuurles in de meest ruime zin.

Het uitbaten van een paardenpension, daaronder begrepen

organisatie van lessen, begeleiding van klanten en hun paarden, huur en verhuur van paarden, aan- en verkoop van paarden alsook verhuren van stallingen of verzorgen van pension voor paarden.

De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronderbegrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, welke werkende vennoot moeten zijn. De werkende vennoten worden van

rechtswege als zaakvoerder beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van mevrouw Christel Verhoye als zaakvoerder. De werkende vennoot/zaakvoerder staat in voor de vereiste neerlegging en publicatie. De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat is onbezoldigd voor zover geen andersluidende beslissing door de algemene vergadering. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Oo de taa:s~o blz `,ar !_ui'f 3 Naam vn hoedan giryUrci van de rnstrument2rende lotany, nintz j van da oc*aG{o)n(e,

aa roegc tan as^z;a . ra^ d=r~ n l r~ ieg ns:oord gar

;lar3z, Naam en handte'<aning

.0 . .1." ,

_ v

s

Voor-behouden

aan het Beigtsch Staatsblad





De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni om 18u.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2013.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

- vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar.

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken eindigt op 31 december2013. De oprichters verklaren dat zij aile verbintenissen en overeenkomsten door een werkende vennoot/zaakvoerderaangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overnameheeftslechts uitwerking vanafhetverkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid. Zij verklaren en erkennen dat deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om al le formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten. De werkende vennootfzaakvoerderzal de vennoten een lijst opmaken en ter bekrachtiging voorleggen. Tenslotte wensen de oprichters DVL Consult BVBA, Vosken 8, 3210 Lubbeek, aan te stellen om de nodige formaliteiten inzake deze oprichting bij KBO, SVF, BTW en directe belastingen te verzorgen.

Zaakvoerder

Christel Verhoye











t)o laatsia va^ Lur'< 3 vnrmefdr,,n n:_ct_ Maam an hoedanigheid va" r d.^, instifuRlBnterrnfle noteri3, t70,21} van dv Per50(01n(aM

be`:c8gd de ,2Cntû0trSQCr d?rd3ri vûrlaMar woá'd,gen

VUr3,3 ideam ar hardta'cer.ng

Coordonnées
X-EL CONSULT

Adresse
POLLAREVELD 67 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande