X-MONITOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : X-MONITOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.846.227

Publication

19/12/2012
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot

aan I Belgi: Staats:

lump

1 o QEC. 2012

BaU SSEt

Ondernemingsnr : o 50.1 402

Benaming (~ (voluit) : X-MONITOR (verkort);

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 76

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op vier december tweeduizend en twaalf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de zes december tweeduizend en twaalf. Zes bladen, geen verzendingen. Boek 131, blad 36, vak 5. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De e.a. Inspecteur, (getekend) K. GUNS.", blijkt dat:

1)De heer MONCHICOURT, Xavier Georges William Gustave, van Franse nationaliteit, geboren te Etterbeek op 13 februari 1965, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 65.02.13 081-35, echtgenoot. van DE DECKER Kathieen, wonende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 76.

2)De heerTYSTCHENKO, Gilles David Marcel, van Franse nationaliteit, geboren te Poissy (Frankrijk) op 28: oktober 1973, nummer identiteitskaart P2349566, ongehuwd, wonende te 1200 Brussel, Avenue de; Brocqueville 265.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "X MONITOR", met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 76.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-Het geven van adviezen, maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van systemen, machines en projecten in verband met informatica (soft- en hardware), alle marketing en promotie hieromtrent.

-Het verlenen van bijstand en diensten inzake ontwikkeling, research, productie en bedrijfsbeheer inzake; informatica, gps-systemen, satelietsystemen en besturingssystemen voor boten en schepen.

-Het aan- en verkopen (klein- en groothandel), installeren, herstellen, onderhouden van computerinstallaties, software en alle aanverwante producten en alle hiervoor vermelde systemen, alsook alle gps-systemen, satelietsystemen, besturingssystemen voor boten en schepen en aile goederen dewelke enigszins betrekking. hebben op schepen, boten en de scheepvaart in het algemeen.

-Het verlenen van diensten onder de vorm van tolk, vertaler.

-Het organiseren van zeilcursussen en zeillessen.

Fotografie.

-Managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten ;

-De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

-De controle op hun beheer op het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten; binnen die vennootschappen of ondernemingen.

-Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven eer ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van HR, adminstratie, management, bedrijfsorganisatie,, marketing, promotie en informatica,

-Import, export, handel en tussenpersoon in de handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabrikaten en fabrikaten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

-De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle; mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het; beheer van de aldus gevormde portefeuille.

-De vennootschap mag eveneens onroerende goederen, met of zonder aankoopoptie, in leasing geven en: investeren in zakelijke rechten op onroerende goederen.

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer, beleggingsadvies of handelingen als', vastgoedmakelaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ r

V,por-

" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

-Het verwerven, bouwen, verbouwen, opschikken en uitrusten van onroerende goederen met het oog op de verkoop, wederverkoop of beheer ; het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen. -Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank vare koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Wordt benoemd als bezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur en met de bevoegdheden voorzien in de statuten: de heer Xavier MONCHICOURT, voornoemd, aanwezig en verklarende dit mandaat te aanvaarden. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

tedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Re algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van de artikelen 259 en 260 van het Vennootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats,

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend veertien.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Johan Busschaert, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz.van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 23.08.2016, DPT 31.08.2016 16550-0280-010

Coordonnées
X-MONITOR

Adresse
KAUDENAARDESTRAAT 76 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande