XACTO BOEKHOUDING A FISCALITEIT, AFGEKORT XACTO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XACTO BOEKHOUDING A FISCALITEIT, AFGEKORT XACTO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.225.967

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 02.07.2014 14264-0424-012
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.07.2013 13366-0594-014
03/08/2012
ÿþ Mal Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grittier

Rechtbank van Koophan

det

te Leuven, DE GRI5IMP 2012

Griffie

1111111 111111111111111 111111111

*12137120*

bt

E St

Ondernerningsnr Benaming (voluit) : 0884.225.967

(verkort) . MILIS & MILIS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Leuvenselaan 441, 3300 Tienen

Onderwerp(en) akte : boekjaar- datum jaarvergadering - naam  vertaling

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 10 juli 2012, Geregistreerd te TIENEN 1 op 17 JULI 2012 acht blad een verzending Reg. 5 Boek 731 blad 100 vak 15 Ontvangen: vijfentwintig euro (25E) De Ontvanger, ai (getekend) K LEYSSENS, dat de bijzondere algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouder der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MILIS & M1LIS", met zetel te Tienen, Leuvenselaan 441, ingeschreven in het rechtspersonenregister en onderworpen aan de belasting op toegevoegde waarde (BTW) onder nummer 0884.225.967.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marc Honorez te Tienen op 26 september 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig oktober daarna, onder nummer 06161036, waarvan de statuten ongewijzigd zijn.

De vergadering nam telkens met unanimiteit volgende beslissingen:

1, het laten lopen van het boekjaar van 1 januari tot en met 31 december en bijgevolg het

lopende boekjaar te verlengen tot en met 31 december 2012;

2. wijziging van de benaming in "XACTO Boekhouding & Fiscaliteit", afgekort "XACTO";

3, verplaatsing van de jaarlijkse algemene vergadering naar 30 juni;

4. vaststelling van nieuwe Nederlandstalige statuten, gezien de ligging van de zetel in het

Nederlandstalige gebied, als volgt.

VORM - NAAM

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "XACTO: Boekhouding & Fiscaliteit', afgekort "XACTO".

ZETEL

3300 Tienen, Leuvenselaan 441,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

1. de burgerlijke activiteiten vermeld in de artikelen 38 en 49 van de wet van 22 april 1999;

2. het verstrekken van boekhoudkundige diensten en advies omtrent deze materie;

3. het openen, houden, centraliseren en afsluiten van boekhoudkundige geschriften, eigen aan het stelsel van rekeningen;

4. het bepalen van resultaten en het opstellen van jaarrekeningen in de vormen bepaald door de wettelijke voorschriften hieromtrent;

5. het verlenen van fiscaal advies, het bijstaan en vertegenwoordigen van belastingplichtigen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

6, het verlenen van juridisch advies, onder meer omtrent het oprichten en vereffenen van vennootschappen;

7. het voeren van de activiteiten van studie- en adviesbureau in financiële, fiscale en sociale zaken; 8, alle handelingen die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap, voor zover deze handelingen in overeenstemming zijn met de deontologische regels die van toepassing zijn op het beroep van boekhouder-fiscalist,

De vennootschap kan deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of welke andere wijze ook in andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven en ze kan deelnemen aan het beheer ervan of de functie van zaakvoerder waarnemen.

Ze kan optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

Ze kan ook, binnen de strikte grenzen van de deontologische regels van het Beroepsinstituut Van Erkende Boekhouders En Fiscalisten (BIEF) en uitsluitend voor eigen rekening, financiële transacties en transacties met betrekking tot roerende en onroerende goederen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking hiervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, vergemakkelijken.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één honderdste van het kapitaal.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbefangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn,

Wat de vertegenwoordigingsbevoegdheid betreft worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook aile machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door

-hetzij één zaakvoerder,

-hetzij elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin deze handelt.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de op de dertigste iuni om twintig uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Bij bestaan van aandelen zonder stemrecht, voor zover deze niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd, geven zij recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van aandelen met stemrecht.

i'

ydor-

tiehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B  Vervnlrr

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen.

VERDELING VAN HET LIQUIDATIESALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun res-pectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal ver-tegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd geven zij een voorrecht op de uitkering van het na vereffening overblijvende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Benjamin DEPUYDT, notaris

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte, KBO- formulieren, lijst publicaties, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso - Naam en handtekening

06/04/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2011, APP 09.03.2012, DPT 31.03.2012 12078-0569-008
29/12/2011
ÿþet Mnd 2.t

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe





IIllll ll'i Ufl11 I1~~~~uuu

" 11196644*

N°d'entreprise : 0884.225.967 ¬ Dénomination

COMMERCE

g d2o 2Dn

N S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

(en entier): MILIS & MILIS

Forme juridique : Société civile sous forme de soc. privée à respons. limitée

Siège : Chaussée de Tirlemont (Jod.) - 1370 Geldenaken

d2.

Objet de l'acte : Nomination de gerant et transfert du siege social

procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire de la S.P.R.L. MILIS & MILIS, Chaussée de Tirlemont 632 à 1370 Zétrud-Lumay, qui s'est tenue le 0111012011 à 09H00.

Sont présent:

-Monsieur Xavier SCHRAEPEN, demeurant à 3300 Tienen, Leuvenselaan 443,

teneur de toutes les actions de la S.P.R.L. MILIS & MILIS.

L'ordre du jour:

1.Transfert du siège social.

2.Nomination de Monsieur Xavier SCHRAEPEN comme gérant avec date effet 01/10/2011.

3.Démission de Monsieur Claude MILIS comme gérant avec date effet 01/10/2011.

L'assemblée générale approuve l'ordre du jour.

L'assemblée générale, après déliberation, prend ensuite les décisions suivantes á l'unanimité des voix:

1.Transfert du siège social de la S.P.R.L. MILIS & MILIS a partir d'aujourd'hui

à 3300 Tienen - Leuvenselaan 441.

2.Monsieur Xavier SCHRAEPEN, demeurant à 3300 Tienen, Leuvenselaan 443, est nommé gérant

de la société à partir du 01/10/2011.

3.La démission de Monsieur Claude MILIS, demeurant à Chaussée à 1370 JODOIGNE -Tirlemont 632 ,

comme gérant à partir du 01110/2011.

Xavier SCHRAEPEN

Gerant

Mentionner sur le dernière page du Volet S : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

17/01/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2010, APP 04.01.2011, DPT 06.01.2011 11004-0344-008
06/11/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2009, APP 01.11.2009, DPT 01.11.2009 09837-0388-008
20/03/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2008, APP 10.03.2009, DPT 14.03.2009 09076-0208-008
01/04/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2007, APP 10.03.2008, DPT 27.03.2008 08083-0295-008
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.07.2015 15333-0119-014

Coordonnées
XACTO BOEKHOUDING A FISCALITEIT, AFGEKORT XA…

Adresse
LEUVENSELAAN 441 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande