XENO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XENO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.890.323

Publication

22/04/2014
ÿþmod 11.1

-,ftft! , _i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nfaergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 9 APR. 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr: 0474.890.323

Benaming (voluit) : XENO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING  REGIME ARTIKEL 537 WIB  KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 3 maart 2014, geregistreerd te Haacht, vier bladen één verzending, op 6 maart daarna, boek N82 blad 3 vak 10, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "XENO" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING.

De vergadering beslist om de voormelde beslissing van de zaakvoerder de dato 30 januari 2013 om de zetel te verplaatsen naar het huidige adres te bevestigen en artikel twee van de statuten in die zin te wijzigen.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, tweehonderd negentienduizend zevenenvijftig euro achtennegentig cent (219.057,98 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 30 juni 2012. DERDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, tweehonderd negentienduizend zevenenvijftig euro achtennegentig cent (219.057,98 EUR) bedraagt.

VIERDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 31 DECEMBER 2013.

De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 31 december 2013, waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend van tweehonderd negentienduizend euro (219.000 EUR) en waarbij elke vennoot individueel en vrijwillig de intentie heeft geuit om zijn/haar schuldvordering op de

: vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend  weliswaar mits inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing  integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn/haar deel in het tussentijdse dividend.

!i Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIJFDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Verslaggeving

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V beh aa Bel stag 1111111

III~uua~iuuuAiui

85674+

Zetel : Tildonksesteenweg 109

3020 Herent

mad 11.1

Voor-

behout&en dan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het

bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 4 februari 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt: "Ondergetekende, (Vielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een eishare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Xeno BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat;

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van de opschortende voorwaarde dat de vennootschap een bruto-dividend ten belope van EUR 219.000 heeft toegekend aan haar vennoten en dat deze ervoor opteren om de schuldvorderingen, die daardoor ontstaan, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden telden, zijnde EUR 197.100, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden afgerond 1.779 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 111.96551e van het kapitaal vertegenwoordigen.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij Xeno BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

(get.)

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd zevenennegentigduizend honderd euro (197.100 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) te brengen op tweehonderd vijftienduizend zevenhonderd euro (215.700 EUR), door de uitgifte van duizend zevenhonderd negenenzeventig (1.779) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ZESDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de commissarïslbedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd zevenennegentigduizend honderd euro (197.100 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden

ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de duizend zevenhonderd negenenzeventig (1179) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

1. Aan de heer COCKX Marc, voornoemd vennoot sub 1: duizend

zevenhonderd negenenzestig aandelen: 1.769

2. Aan mevrouw VIEILVOYE Anne, voornoemd vennoot sub 2: tien

aandelen: 10

TOTAAL: duizend zevenhonderd negenenzeventig aandelen: 1.779

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd zevenennegentigduizend honderd euro (197.100 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vijftienduizend zevenhonderd euro (215.700 EUR), vertegenwoordigd door duizend negenhonderd vijfenzestig (1.965) aandelen zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

*ln artikel twee van de statuten wordt de eerste zin vervangen als volgt

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Tildonksesteenweg 109."

Artikel vijf van de statuten wordt vervangen ais volgt:

"Artikel VIJF.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftienduizend zevenhonderd euro (215.700 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd vijfenzestig (1.965) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend negenhonderd vijfenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

De aandelen zijn genummerd van 1, tot en met 1.965.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 18 mei 2001 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Op 3 maart 2014 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen verhoogd tot tweehonderd vijftienduizend zevenhonderd euro, vertegenwoordigd door duizend negenhonderd vijfenzestig aandelen zonder nominale waarde." *Artikel achttien van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel ACHTTIEN: VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over aile machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden dan het Belgisch Staatsblad

. .

º%

Voor-

behouàen aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEGENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

TIENDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- verslagen (revisor + bestuursorgaan),

- de gecoördineerde statuten.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 27.06.2013 13225-0474-011
19/02/2013 : AN344771
06/08/2012 : AN344771
08/06/2011 : AN344771
14/06/2010 : AN344771
18/06/2009 : AN344771
01/07/2008 : AN344771
04/07/2007 : AN344771
18/06/2007 : AN344771
15/09/2005 : AN344771
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.07.2015 15335-0501-011
09/08/2004 : AN344771
11/08/2003 : AN344771
29/03/2002 : AN344771
08/06/2001 : ANA067936
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 15.06.2016 16178-0337-011

Coordonnées
XENO

Adresse
TILDONKSESTEENWEG 109 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande