XIOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XIOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.643.410

Publication

31/07/2014
ÿþmai 11.1

WI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopje

na neerlegging ter griffie van de akte

" neergelegcliontwengen op "

"

22 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank varGlrinehandel Brussel

*14147032*

1111

Ondernemingsnr : 0836.643.410

Benaming (volait) : Xiop

(verkort) ;

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Terlindenvijverstraat 17

1730 Asse

Onderwerp aR BVBA: kapitaalswilziging

1 Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris te Gent::

=' op 15 juli 2014, voor registratie,

,"

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Xiop volgende beslissingen heeft genomen

1 1. Het kapitaal van de vennootschap werd verminderd met EEN MILJOEN EURO (E 1.000.000,00) teneinde hetli

te brengen van een miljoen tweehonderd vijfendertig duizend euro (¬ 1.235.000,00) naar tweehonderd:

" :

vijfendertig duizend euro (¬ 235.000,00), zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige verminderingl:

,"

van de fractiewaarde van de aandelen.

2. Artikel 5 van de statuten van de vennootschap werd aangepast.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Stéphane Vander Eecken

Tegelijk met deze neergelegd: - expeditie van de akte

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 19.11.2013 13664-0206-010
10/06/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B



BRUSSEL

30 MAliff2011

Voorbehouden aan het Belgisch r Staatsblad

'11086610'

1

Ondernemingsnr : Benaming : Xiop

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terlindenvijverstraat 17

1730 Asse

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) ope mei 2011, ter registratie, dat:

dhr, BOSSCHEM Peter Marcel Maria, geboren te Deinze op 4 mei 1959, wonende te 1730 Asse, Terlindenvijverstraat,17

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam: Xiop.

ZETEL: 1730 Asse, Terlindenvijverstraat 17.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

DOEL: De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

ij 2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of ;; sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training : inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle ;; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

' Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doe! of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

DUUR: Onbepaald

KAPITAAL: één miljoen tweehonderd vijfendertig duizend euro (¬ 1.235.000,-), vertegenwoordigd door 1.235 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/1.23551e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het is volledig geplaatst en volstort:

- gedeeltelijk door inbreng in speciën ad ¬ 10.000,-. Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Argenta.

- gedeeltelijk door inbreng in natura van aandelen.

Verslag bedrijfsrevisor.

Voormelde inbreng is nader beschreven in het revisoraal rapport opgemaakt op 22 april 2011 door de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren" te 8800 Roeselare, Ter

Reigerie 7 bus 3.

De besluiten van dit verslag luiden ais volgt:

5. Besluit.

De inbreng in natura door de heer Peter BOSSCHEM, wonende te 1730 Asse,Terlindenvijverstraat 17, tot

oprichting van de BVBA XIOP met zetel te 1730 Asse, Terlindenvijverstraat 17, bestaat uit de inbreng van 247

(van de 250) aandelen van de CVBA ALINEA, voor een inbrengwaarde van 1.225.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen van de BVBA XIOP, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA XiOP en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 22 april 2011

BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vo ,r-

behouden

aan het

Belesch

Staatsblad

mad 2.1

BEVOEGDHEDEN:

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

BOEKJAAR: van 1 april tot en met 31 maart van ieder jaar.

JAARVERGADERING: laatste vrijdag van de maand september om 11.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 maart 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in september 2013.

SLOTBEPALINGEN

a. het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één

b. werd benoemd tot deze functie: dhr. Peter Bosschem, voornoemd, die verklaarde te aanvaarden en bevestigde niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet

c. het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder zal niet vergoed worden.

e. er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling werd verleend aan "Cougar Consulting Accountansmaatschap CV, ingeschreven in het RPR te Gent onder nr. 0438.614.303, en haar aangestelden en bedienden, om als gevolg van de oprichting, door toedoen van een erkend ondernemingsloket van zijn keuze, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stéphane Vander Eecken

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte, verslag bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de oprichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgtsch

Staatsblad

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.10.2015 15658-0278-010

Coordonnées
XIOP

Adresse
TERLINDENVIJVERSTRAAT 17 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande