XL TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XL TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.971.068

Publication

29/11/2013
ÿþ~ r Y

mod 11.1

5~ ..

Ondernemingsnr: g7-1.. 06S

Benaming (voluit) : XL TECHNICS

*

Onderwerp akte :1. BVBA: oprichting

il

Er blijkt uit een akte op 15 november 2013 verleden door Veerle Geens, notaris te Mechelen, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. De beer VAN KEER Danny Ludovicus Maria, geboren te Duffel op 6 december 1973, (NN

" I r

2. De heer ILIADIS Antoine, geboren te Gent op 1 augustus 1976, (NN 76.08.01-061.09),;

ongehuwd, wettelijk samenwonend, wonende te 2811 Mechelen (Hombeek), Gijsbeekstraat 62.

Naam: XL TECHNICS

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

:; Zetel: 2811 Mechelen (Hombeek), Gijsbeekstraat 62

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen;

afin samenwerking met derden:

?? Werkzaamheden rond onroerend goed, renovatie, verbouwingen, inrichtingen zowel aan bestaande

woningen, industriële panden als nieuwbouw en dit zowel in binnen- als buitenland zowel voor eigen; rekening als in onderaanneming. Het verschaffen van opleidingen en logistiek rond deze doelstellingen.; De vennootschap mag :

* alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen;

* alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen; uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te; begunstigen, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking; ervan;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen( verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins;

een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen,; ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. Del vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

* deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen,;

ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer;

de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomitë van een1. andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen;

.._,_ ,._ faarin_aij:_een elang _af .der neming..heei .bmstcllen: _haar._av.al:xer-lerten, ,optreden. als_-agent _cf

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iu1111~mw~9438umn~~uu

*1317

~

vc behc aar Belç Staal

NEERGELEGD

19 -11- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEffide MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Gijsbeekstraat 62

2811 Mechelen (Hombeek)

73.12.06-023.56), ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 2800 Mechelen, Lakenmakersstraat 299 /D.

mad 11.1

vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door achttien duizend zeshonderd (18.600) aandelen die elk één 1 achttien duizend zeshonderdste (1/18.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst door.

door de heer Van Keer, voormeld, comparant sub 1, voor 93 aandelen, hetzij voor negen duizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drie duizend honderd euro (3.100,00 EUR), - door de heer Iliadis, voormeld, comparant sub 2, voor 93 aandelen, hetzij voor negen duizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drie duizend honderd euro (3.100,00 EUR), Hetzij in totaal achttien duizend zeshonderd (18.600) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die elk één / achttien duizend zeshonderdste (1/18.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Overdracht van aandelen: in de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald. Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december.

Reserves: Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitnai zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou. beslissen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering - voorwaarden toelating- stemrecht:

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op 30 juni om 21.00u.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproeping tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij wordén vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

betouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de' vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffening: Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

De benoeming van elke vereffenaar dient te worden bevestigd door de rechtbank van koophandel. Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Oprichtingskosten:

De kosten, uitgaven, lasten en vergoedingen die ten laste van de vennootschap vallen wegens haar oprichting, bedragen bij benadering 1.278 euro.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de comparanten handelend als Algemene Vergadering, volgende beslissingen genomen:

A) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 30 juni 2015.

B) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

C) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt váor onbepaalde duur benoemd:

- De VOF "XL CONTRACTING", met maatschappelijke zetel te 2811 Mechelen (Hombeek), Gijsbeekstraat 32, BTW-plichtig, rechtspersonenregister Mechelen BE 0847.972.416. Onderhands opgericht, bij uittreksel bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 augustus 2012. Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de heer Iliadis, voormeld.

De heer Van Keer, voormeld,

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

D) Alhier aanwezig heeft elk van hen zijn opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. Elke zaakvoerder kan individueel handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden.

E) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit per 1 november 2013.

F) Aan de heer Eric Oris, Kleistraat 41 te 2850 Boom, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de BTW- en andere fiscale administraties en bij de sociale instanties, dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze vennootschap dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Veerle Geens, notaris te Mechelen.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt voor het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2015
ÿþ!

Mod Word 97.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van diakt _

1 1 I I I I I



t t FEB. 2015

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0541971068

Benaming

(voluit) : XL Technics

(verkorf) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Gijsbeekstraat 62, 2811 Hombeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van maatschappelijke zetel

Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op een buitengewone algemene vergadering, gehouden 13 januari 2015 op de maatschappelijke zetel werd unaniem beslist:

De maatschappelijke zetel zal per direct verplaatst worden naar Heiveld 90, Bus 3, 1745 Opwijk.

De Heer lliadis Antoine, wonende te Gijsbeekstraat 62, 2811 Hombeek, neemt ontslag als zaakvoerder vanaf 13/01/2015. De vergadering dankt de heer lliadis Antoine voor zijn inzet en bewezen diensten, en geeft hem onherroepelijke en volledige décharge voor zijn uitgeoefend mandaat.

De Heer Van Keer Danny, wonende te Wolvenstraat 28, 2861 Onze Lieve Vrouw Waver, neemt ontslag als zaakvoerder vanaf 13/01/2015. De vergadering dankt de heer Van Keer Danny voor zijn inzet en bewezen diensten, en geeft hem onherroepelijke en volledige décharge voor zijn uitgeoefend mandaat.

Vanaf 13/01/2015 wordt aangesteld voos onbepaalde duur als zaakvoerder van de venootschap, Dhr lliadis

Dimitris

Zijn mandaat is bezoldigd.

Dhr. lliadis Dimitris aanvraard zijn mandaat.

Na het nemen van de beslissingen werd de vergadering opgeheven.

Getekend,

lliadis Antoine Zaakvoerder Van Keer Danny lliadis Dimitris

Zaakvr^' ZaakvoArA--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.09.2015, NGL 25.09.2015 15602-0316-011

Coordonnées
XL TECHNICS

Adresse
HEIVELD 90 BUS 3 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande