XTREEM & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XTREEM & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.561.189

Publication

06/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-10-2014

Griffie

*14308957*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563561189

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

XTREEM & Partners

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge akte verleden voor Notaris Guy CAEYMAEX te Brussel op 02 oktober 2014, de heer MEERT Xavier Marthe Maurice Claude Georges Ghislain, geboren te Fataki op 24 augustus 1954, (nationaal nummer 54.08.24-351.22), gedomicilieerd te 1970 Wezembeek-Oppem, Brueghellaan, 1

Heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig in te schrijven in geld.

Ieder ingeschreven aandeel is volstort ten belope van het wettelijke minimum, te weten twee/derden. Derhalve beschikt de vennootschap thans over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

Het attest over van de storting in een deposito op het bijzondere rekeningnummer (...) geopend op naam van de vennootschap in oprichting afgeleverd.

STATUTEN

Artikel 1: Naam

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam "XTREEM & Partners". Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1970 Wezembeek-Oppem, Brueghellaan, 1.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of door deelneming zowel in België als in het buitenland:

- De studie en de uitvoering van alle bouwwerken, publieke en private, sleutel op de deur of op andere wijze, installatie en onderhoud van metselwerk, bakstenen, betonwerken, zink, ... als algemene aannemer of onderaannemer, het ontwerp en de bouw van alle gebouwen en bouwwerken, de installatie van badkamers, elektrische apparaten, centrale verwarming, airconditioning units, ventilatie, koeling, bekisting, de installatie van dekvloeren, timmerwerk, alle grondwerken, sanitair, studie en implementatie van zowel interne als externe decoratie, het ontwerp en de ontwikkeling van plannen, van technische specificaties.

- Alle verrichtingen in verband met de volgende activiteiten: advisering, marketing, strategie, verkoop en handel, marktonderzoek, onderzoek en ontwikkeling, financieel, boekhoudkundig en administratief beheer, de levering van intellectuele diensten, opleiding van het personeel, de levering van personeel, het vergemakkelijken van bedrijfszaken, zoals in het bijzonder het koppelen van investeerders met buitenlandse bedrijven, van commerciële tussenpersoon, licenties en octrooien. - De aankoop, ruil, de verkoop, de verhuur en onderverhuur, en de verkoop door verhuur of onderverhuur, allemaal met of zonder koopoptie, de exploitatie en onderhoud van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, land, grond en domeinen, en in het algemeen, van alle onroerende goederen, alsmede alle financiële operaties.

Ze zal alle constructies kunnen oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden, als bouwmeester of algemene aannemer, en het uitvoeren, eventueel aan de onroerende goederen, van transformaties en de opwaardering, alsmede het onderzoek en de ontwikkeling van verkavelingen,

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Brueghellaan 1

1970 Wezembeek-Oppem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

met inbegrip van de aanleg van wegen en riolen; verplichtingen aangaan als adviseur in de bouw (bouwkundige studies en diverse technische uitrusting van gebouwen); alle materialen kopen, alle bedrijfscontracten die nodig zouden zijn ondertekenen; alle valuta-, commissie- en makelaar transacties uitvoeren, alsmede het beheer van gebouwen.

Ze kan kopen, beheren en bouwen zowel voor eigen rekening als voor derden, door huur of anders, alle parkeerplaatsen, garages, tankstations en onderhoud.

- Het ontwerpen, de uitvinding, productie, de bouw, de import, de export, de aankoop en verkoop, de distributie, het onderhoud, de uitbating zowel in eigen naam als agent, commissionair of makelaar van elk roerend goed bijkomstig aan de onroerende goederen waarvan hiervoor sprake.

- Het verlenen van elke dienstverlening in verband met zijn object, inclusief vermogensbeheer - Alle transacties die direct of indirect betrekking hebben op het onderhoud, renovatie, herstellingswerken, versieringen, vernieuwing en modernisering, en het onderhoud van alle soorten kunstwerken, onroerende goederen, huizen, appartementen, bedrijven en industriële gebouwen, loodsen, schuren, silo's en ovens, en meer in het algemeen alle handelingen die rechtstreeks of indirect betrekking hebben op de openbare werken en private werken en van de bouw. De bouw en het onderhoud van tuinen, parken, sportvelden, zwembaden, wegen, paden, hekken en afsluitingen. - Alle elektronische werkzaamheden, elektrische bedrading, verlichting, elektriciteit, telefoon, computer, alarm en bewaking, industriële installaties, huishoud apparaten, automatisering van poorten en afsluitingen en alle domotica werkzaamheden.

- Het verstrekken van advies en bijstand zowel technisch als administratief en commercieel, alle certificering (EPC, tank, ...) voor alle bedrijven en ondernemingen, voor alles met betrekking tot het vastgoed sector en het onderwijs van de vakken van het bedrijf.

- Verhuur van alle roerende goederen in het algemeen en in het bijzonder van meubilair, rollend materieel en werktuigen.

- De import en export van alle producten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. - Algemeen bouwbedrijf.

- Het dak, de ruwbouw, de afwerking, schilderwerk (binnen en buiten), metselwerk, levering en installatie van kozijnen, sanitair en isolatie, de reiniging in de breedste zin.

- Installatie van badkamers, sanitair, elektrische apparaten, centrale of elektrische verwarming, airconditioning units.

- groothandel en detailhandel van alle bouwmaterialen, elektrische en elektronische apparatuur. - de isolatie (thermisch en akoestisch), de installatie van zonne-of fotovoltaïsche panelen, waterdichtheidswerken.

- alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het onderhoud, renovatie, de herstellingswerken, versieringen, vernieuwing en modernisering en onderhoud van alle soorten van structuren en onroerende goederen.

- het verstrekken van advies en bijstand in de informaticatechnologie

- Audit thermische kwaliteiten van gebouwen.

Zij kan eveneens de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in ander vennootschappen waarnemen.

De vennootschap zal eveneens alle industriële, financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel.

De vennootschap kan dit alles doen door associatie, inbreng, fusie onderschrijving, deelneming of financiële tussenkomst in iedere bestaande of op te richten vennootschap, onderneming, vereniging, of firma die een gelijkaardig of aanverwant doel hebben en die de ontwikkeling van de vennootschap kunnen begunstigen.

Ingeval het uitoefenen van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan bepaalde voorwaarden van toegang tot het beroep om deze activiteit te mogen uitoefenen, dan zal de vennootschap zich hieraan voorafgaandelijk moeten onderwerpen.

Artikel 5:

Het aandelenkapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Artikel 12:

Het bestuur van de vennootschap is toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, die door de algemene vergadering of de enige vennoot benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest uitgebreide bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen, om alle beheers- en beschikkingsdaden te volbrengen, die onder toepassing van het maatschappelijk doel van artikel 3 van hiervoren, en onder voorbehoud van de bepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Als er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij afzonderlijk kunnen handelen.

Alles wat niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering of de enige vennoot, valt onder de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Hij (zij) mag (mogen) namelijk alle contracten en overeenkomsten afsluiten, aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, alle roerende en onroerende goederen in huur geven of nemen, alle huurcelen toekennen of aanvaarden, met of zonder verkoopbelofte, alle leningen aangaan, alle waarborgen en inpandgevingen toestaan, zelfs met hypotheek alle waarborgen aanvaarden, alle kwijtingen en ontlastingen verlenen, handlichting toestaan van alle bevelschriften, verzet, inbeslagnemingen en overschrijvingen allerhande, alsmede van alle bevoorrechte en hypothecaire, ambtshalve of andere inschrijvingen, aan alle voorrechten verzaken, hypotheekrechten, ontbindende rechtsvorderingen en aan welke zakelijke rechten ook, de hypotheekbewaarders ontslaan van elke ambtshalve te nemen inschrijving, het alles, zo voor als na betaling, de aanwending van de beschikbare en reservefondsen bepalen, zaken doen, compromis aangaan, dadingen treffen op maatschappelijke belangen; alle agenten en bedienden benoemen en ontslaan, hun bevoegdheden bepalen, hun wedden en gebeurlijk hun borgstellingen, de vennootschap in rechte vertegenwoordigen als eiser of als verweerder, alsmede optreden voor de formaliteiten bij de openbare besturen.

Voorafgaande opsomming wordt gegeven bij wijze van aanduiding en houdt geen beperking in. Artikel 13:

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht bijzondere machten te delegeren aan één of meer directeurs alsook aan zaakgelastigden, al dan niet vennoten, hun bevoegdheden en de bezoldiging van hun functies te bepalen en met de betrokkenen alle werknemerscontracten af te sluiten. Artikel 14:

Alle akten die de vennootschap verbinden zullen getekend worden door één of meerdere zaakvoerder(s) behoudens bijzondere delegatie.

Artikel 15:

De algemene vergadering of de enige vennoot mag aan de zaakvoerder(s) een jaarlijkse bezoldiging toekennen, als vergoeding voor zijn (hun) werkzaamheden, die als algemene onkosten aangerekend wordt, onafhankelijk van hun vertegenwoordigings-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 16:

De controle van de verrichtingen van de vennootschap zal geschieden volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval de aanwijzing van een commissaris niet verplichtend is, zal iedere vennoot de onderzoeks-en controlebevoegdheid hebben en het recht zich te laten bijstaan, op eigen kosten, door een accountant van zijn keuze.

Artikel 17:

De algemene vergadering van de vennoten, regelmatig samengesteld, vertegenwoordigt alle eigenaars van maatschappelijke aandelen.

De rechtsgeldige beslissingen die genomen worden, zijn bindend voor alle aandeelhouders, ook voor de afwezigen en voor diegenen die er een andere mening op na houden.

Artikel 18:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze laatste de machten uitoefenen die aan de algemene vergadering toegekend zijn. Hij mag ze niet delegeren.

De beslissingen van de enige vennoot, handelende in naam en voor rekening van de algemene vergadering, zullen opgenomen zijn in een register op de sociale zetel gehouden.

Artikel 19:

Ieder jaar, op laatste vrijdag van december om negentien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur, zal een algemene vergadering gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats bepaald in de bijeenroepingen, om het verslag te horen van de zaakvoerder(s) en, desgevallend, van de commissaris, om de jaarrekening goed te keuren en, in het algemeen, om te beraadslagen op alle punten die op de dagorde voorkomen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering bevatten de dagorde met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De algemene vergadering zal zich, na goedkeuring van de jaarrekening, moeten uitspreken, bij bijzondere stemming, over de ontlasting te geven aan de zaakvoerder(s) en gebeurlijk, aan de commissaris.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 20 :

§1. De vennoten kunnen, binnen de grenzen van de wet, op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen worden gecontroleerd en gewaarborgd volgens de modaliteiten zoals bepaald dan de algemene vergadering worden bij een intern reglement. Bij het reglement wordt bepaald hoe wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Teneinde de beveiliging van de electronische communicatie te waarborgen, kan het intern reglement het gebruik van het electronisch communicatiemiddel aan bepaalde voorwaarden onderwerpen. Het komt aan het bureau van de algemene vergadering toe het naleven van de voorwaarden opgelegd door de wet, door onderhavige statuten et door het intern reglement na te kijken en vast te stellen dat een aandeelhouder rechtsgeldig deelneemt aan de algemene vergadering door middel van electronische communicatie en bijgevolg als aanwezig kan beschouwd worden.

§2. Het electronisch communicatiemiddel ter beschikking gesteld door de vennootschap moet op zijn minst aan de aandeelhouder toelaten rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken, kennis te nemen van de besprekingen in de schoot van de vergadering en, op alle punten waartoe de vergadering geroepen wordt zich uit te spreken, zijn stemrecht uit te oefenen.

Dit electronisch communicatiemiddel moet bovendien aan de aandeelhouder toelaten deel te nemen aan de beraadslagingen en zijn recht om vragen te stellen uit te oefenen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de procedures met betrekking tot de deelname op afstand. In voorkomend geval, kunnen die procedures voor eenieder toegankelijk worden gemaakt op de website van de vennootschap. De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

§4. Deze paragraaf geldt niet voor de leden van het bureau van de algemene vergadering, het

bestuursorgaan en de commissarissen.

Artikel 22:

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een bijzondere

mandataris, al dan niet vennoot.

De echtgenoot mag zich laten vertegenwoordigen door de andere echtgenoot.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vorm van de volmachten bepalen en hij (zij) mag (mogen)

vereisen dat deze volmachten zouden worden neergelegd minstens vijf dagen voor de algemene

vergadering, op de plaats die hij (zij) aangeduid heeft (hebben).

Artikel 25:

Het maatschappelijk boekjaar loopt ieder jaar van één juli tot dertig juni.

Op éénendertig juni van ieder jaar worden de boeken afgesloten. De zaakvoerder(s) stelt (stellen)

een inventaris op alsook de jaarrekening zoals de wet het vereist.

Artikel 26:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, van de sociale lasten en van de

afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Eerst wordt op de winst vijf procent afgehouden om de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding

is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijke kapitaal

heeft bereikt.

Na deze afhouding besluit de algemene vergadering over de bestemming die het saldo moet krijgen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Artikel 27:

Indien de algemene vergadering de vervroegde ontbinding beslist zal zij de meest uitgebreide rechten en bevoegdheden hebben om een of meer vereffenaars te benoemen, hun machten te bepalen alsmede hun bezoldiging.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de daartoe bestemde sommen, zal het netto-actief gelijk verdeeld worden onder alle aandelen.

Indien alle aandelen niet volstort zijn in een gelijke verhouding, zullen de vereffenaars het evenwicht voorafgaandelijk herstellen ofwel door geldopvragingen ofwel door gelijke terugbetalingen. BENOEMING VAN DE GEWONE ZAAKVOERDERS:

De comparant benoemt als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, en behoudens afzetting door de algemene vergadering: de heer MEERT Xavier, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig uittreksel

De Notaris

Guy CAEYMAEX

TIJDELIJKE SCHIKKINGEN:

Het eerste maatschappelijke boekjaar zal eindigen op 30 juni 2016.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in december 2016.

Samen neergelegd een uitgifte

Coordonnées
XTREEM & PARTNERS

Adresse
BRUEGHELLAAN 1 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande