XURPRISE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : XURPRISE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 568.809.978

Publication

29/01/2015
ÿþ I Qd Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 9 1t' a,, 2015

te g1'ne van de  ,.'.et=::`rbrIc+stafi. re ,-.," Y1tbar11c van kOopRraigic¬ el Brus

Voor-

behouden aan het r3elgisch

Staatsblad

IMAM 111111

Ondernemingsnr : W Y goq

, c e

Benaming VLf

(voluit) : Xurprise

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kerkpleinweg 5, 1742 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden:

De heer Vanderheyden Geert, wonende Kerkpleinweg 5 te 1742 Ternat met rijksregisternummer 70.05.06211-47

en

Mevrouw De Wever Inge wonende Kerkpleinweg 5 te 1742 Ternat met rijksregisternummer 74.08.09-270-

03

met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn heden 1 januari 2015 als volgt' overeengekomen:

ARTIKEL 1

De vennootschap is een vennootschap onder firma, en draagt de benaming "XURPRISE".

ARTIKEL 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd Kerkpleinweg 5 te 1742 Ternat . Hij mag naar een andere: plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van: de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland het in - en: uitvoeren, kopen en verkopen, zowel in groot als in kleinhandel, van verpakkingen, speelgoedartikelen, doop -, . en geschenkartikelen, kleinmeubelen, electronica artikelen, elektrische apparatuur, huishoudartikelen, kristal en; glasartikelen, gleiswerk, fantasieartikelen, binnenhuisdecoratie, stoffen, linnen en aanverwante artikelen.

Het ontwerp, creatie, ontwikkeling, verbetering, verkoop, distributie, commercialisering van verpakkingen. .

Het ontwerp, de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie,: commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als. software.

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van bakkerijprodukten, verpakkingen.

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde) gebied(en);

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van, bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel' tussenpersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en instandhouden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en / of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp.

Het beheer van aile roerende goederen en waarden, het nemen van belangen op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bestuursmandaten aanvaarden. Dit alles in de ruimste zin, vermits deze aanduiding louter opsommend niet limitatief is.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mogen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden steilen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

ARTIKEL 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf 1 januari 2015. De vennootschap zal steeds vervroegd kunnen ontbonden worden, bij éénparige beslissing van de vennoten.

Een vennoot kan steeds, door middel van opzegging, met inachtname van een opzegtermijn van zes maanden, zijn wil te kennen geven niet langer tot de vennootschap te behoren. De opzegging moet steeds te goeder trouw zijn, en mag niet ontijdig geschieden. Indien er op het ogenblik van de opzegging door één van de vennoten, slechts twee vennoten zijn, zal de opzegging betekend worden aan de andere vennoot, en zal de opzegging de ontbinding van de vennootschap tot gevolg hebben.

Zijn er op het ogenblik van de opzegging door één van de vennoten méér dan twee vennoten, dan zal de opzegging betekend worden aan de vennootschap, en zal de vennootschap worden verder gezet tussen de overblijvende vennoten, na uitkering van het scheidingsaandeel aan de uittredende vennoot.

ARTIKEL 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd (600,00) EURO, verdeeld in zes (6) aandelen, met

een nominale waarde van honderd (700,00) EURO.

Dit kapitaal werd door de vennoten onderschreven en afbetaald als volgt:

- door de heer Vanderheyden Geert voor driehonderd (300,00) EURO, waarvoor hem drie (3) aandelen worden toegekend;

- door Mevr. De Wever Inge voor driehonderd (300,00) EURO, waarvoor hem drie (3) aandelen worden toegekend.

De vennoten zullen in evenredigheid tot hun aandelenbezit delen in de winsten en de verliezen van de vennootschap.

ARTIKEL 6

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één van de vennoten. De erfgenamen van

de overleden vennoot nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger.

ARTIKEL 7

Een vennoot zal zijn aandelen slechts kunnen overdragen mits de éénparige goedkeuring van de overige

vennoten.

ARTIKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap, in aile omstandigheden, en om alle daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden uitgeoefend.

ARTIKEL 9

fr

Voor-

behouden

aan het

I3el isich

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de vennoten kan steeds bij unanimiteit de statuten van de vennootschap wijzigen.

Over andere aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren, beslist de vergadering met eenvoudige meerderheid. De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats, aangeduid in het oproepingsbericht, De bijeenroeping geschiedt door middel van een aangetekend schrijven, dat de agenda bevat, Op de vergadering heeft een vennoot evenveel stemmen als hij aandelen bezit.

Op 25 juni van ieder jaar, om 10 uur, zal een jaarvergadering worden gehouden, welke vergadering de rekeningen zal goedkeuren, en zal beslissen over de bestemming van het resultaat.

ARTIKEL 10

Het maatschappelijk jaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL 11

In geen geval zullen de vennoten of de erfgenamen de zegels mogen laten leggen op de goederen of

waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

SLOTVERKLARINGEN

1.Het eerste boekjaar zal ingaan op 1 januari 2015 en wordt afgesloten op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 25 juni 2016.

2, Worden benoemd tot zaakvoerder: de heer Vanderheyden Geert die zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De heer Vanderheyden Geert verklaart dit mandaat onder de gestelde voorwaarden te aanvaarden.

3. Alle handelingen uitgevoerd door de zaakvoerders vanaf 1 oktober 2014 werden uitgevoerd voer rekening van de vennootschap in oprichting.

4.Wordt benoemd tot bijzondere gevolmachtigde om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen van aile formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of nodig zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, ondermeer met betrekking tot de diensten van het ondernemingsloket, B.T.W.-administratie; Fiducial,Accountancy, Moorselbaan 303 te 9300 Aalst,

Gedaan te Ternat, in 3 originele exemplaren

Vanderheyden Geert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
XURPRISE

Adresse
KERKPLEINWEG 5 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande