YACURA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YACURA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.727.415

Publication

28/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identitiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. - De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. Duur :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

30.000 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 3.000 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1/3.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volledig gestort zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door Europabank

7. Boekjaar :

Begint op 1 juli en eindigt 30 juni van het volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 30 juni 2016.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo :

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde dinsdag van de maand december om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2016. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd:

De heer Marc RAEPSAET, voornoemd

Hij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders

wordt beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een

commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de

verbintenissen over¬neemt die voor reke¬ning en ten name van de vennootschap in oprichting zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

aangegaan te rekenen van 1 november 2014.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Jan De Brouwer, met woonplaats te 9340 Lede, Braekenhaag 9 en zijn aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte

Coordonnées
YACURA

Adresse
AFFLIGEMSTRAAT 51, BUS B 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande