YANABEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : YANABEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.642.337

Publication

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 27.02.2013 13056-0554-012
10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.12.2011, NGL 02.02.2012 12027-0190-012
13/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12 010962*

Ondernemingsnr: 0457642337

Benaming

(voluit) YANABEL

Rechtsvorm : nv

Zetel ; 1731 Zellik, Brusselsesteenweg 534

Onderwerp akte : OMZETTING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN EURO KAPITAALSVERHOGING - OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER NAAR AANDELEN OP NAAM - AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris te Wemmel op 28 december 2011 dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap YANABEL, zetel te 1731 Zellik, Brusselsesteenweg 534, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende beslissingen genomen hebben met éénparigheid van stemmen :

1.EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de uitdrukkingsmunt van het maatschappelijk kapitaal om te zetten van Belgische; frank naar Euro;

2.TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te brengen van twee miljoen vijfhonderd duizend Belgische frank (2.500.000 BEF) oftewel éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (61.973,38 ¬ ) op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 ¬ ), dit door incorporatie van beschikbare; reserves zonder creatie van nieuwe kapitaalsaandelen;

3.DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de aandelen aan toonder om te

zetten in aandelen op naam. Aangezien de aandelen aan toonder nooit zijn gedrukt zijn zij nominatief; De aandelen worden ingeschreven in een aandeelhoudersregister, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd.

4.VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de statuten om te zetten in het Nederlands ten einde deze in: overeenstemming te brengen met de wijziging van de maatschappelijke zetel naar het Nederlandstalig taalgebied, de relevante bepalingen van het wetboek op vennootschappen van 7 mei 1999, de euro en de hierboven genoemde beslissingen;

« I. VORM - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één

De vennootschap is een handelsvennootschap opgericht onder vorm van een naamloze vennootschap; onder de naam "YANABEL".

Artikel twee

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Zellik, Brusselsesteenweg 534.

Hij mag naar elke andere plaats in het land worden overgebracht in het Nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap kan daarenboven, bij beslissing van de raad van bestuur zowel in België als in het buitenland, exploitatiezetels, agentschappen en kantoren oprichten.

Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel :

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenwerking met derden, zelf of met tussenkomst: van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, zowel in België als in het buitenland, alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking met alle handelingen hoegenaamd van beheer in het algemeen; zij mag verwezenlijken, bedenken, organiseren, besturen, beheersen, coördineren, analyseren, zonder dat deze opsomming beperkend is, aan ondernemingen en aan particulieren: - alle financiële raadgeving, ontwikkeling op vlak van informatica en hulp waarop ze recht hebben; - alle activiteiten van organisatie en consultancy en alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks een verband houden met de studie en de raadgeving op economisch of financieel vlak en inzake ontwikkeling van privé-:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü Mônkéu êlgé

.02 JAN. 2012

'moue

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen of handelsondernemingen; - marktstudies voor eigen rekening of voor rekening van derden; - raadgeving en onderzoek op vlak van handel en marketing; - seminaries of vergaderingen en/of centralisatie van informatie en documentatie; - alle activiteiten op het domein van communicatie, informatie, publiciteit, promotie door gebruik van de media waaronder audio-visuele media; - zij mag verwezenlijken, bedenken, organiseren, besturen, beheersen, coördineren, analyseren, zonder dat deze opsomming beperkend is, in het voordeel van ondernemingen en van particulieren, alle activiteiten in groot en detailhandel en onder meer de oprichting, de creatie, de binnen of buiten inrichting van leefruimten, vrije-tijdsruimten, organisatie en handel.

-De vennootschap mag onder meer: - bestuurder zijn van goederen, agent van publiciteit en communicatie, gegevensbank, aankoopkantoor voor het buitenland, zakencentrum, ondernemingscentrum, tentoonstellingscentrum en congrescentrum, coördinatiecentrum, centrum van overdracht van ondernemingen en handel; -beheer van roerende waarden, aandelen en deelbewijzen van vennootschappen, obligaties en staatsbons, evenals van alle roerende en onroerende goederen en rechten; - de uitoefening van beroepen vergemakkelijken door de verbetering en de rationalisering van de beroepsuitrusting, van de indeling van de werkuren en de vervolmaking van de beroepskennis zowel theoretisch als praktisch; - kwaliteitsverbetering van dienstverlening en te dien einde alle ruimten, installatie, ieder communicatiemiddel of voertuig (inclusief motorvoertuigen, vliegtuiten, boten of schepen en in het algemeen elk vervoermiddel) en ieder materieel nodig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doen, huren, aankopen, bouwen, doen bouwen of beheren.

-Zij mag eveneens alle handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

-De vennootschap zal andere vennootschappen, al dan niet verbonden vennootschappen en al dan niet dochter vennootschappen, mogen besturen en controleren, als bestuurder, vereffenaar of anderszins, of hen bestaan met meningen en raadgevingen.

-Zij mag onder meer door inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of iedere andere vorm deelnemen aan alle andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, die geheel of ten dele een gelijkaardig doel hebben of van aard zijn om de uitbreiding van haar eigen doel te vergemakkelijken, de ontwikkeling van haar technologie of vakkennis of van haar toegang tot nieuwe markten te vergemakkelijken.

-Zij mag lenen aan iedere vennootschap of persoon en zich borg stellen zelf met hypotheekstelling. Zij mag deelnemingen nemen in andere, bestaande of op te richten, vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, die een doel hebben die gelijklopend is aan het hare of activiteiten die van aard zijn haar eigen uitbreiding in België en in het buitenland te vergemakkelijken.

-Zij mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar de meest gepaste modaliteiten lijken.

-Zij mag eveneens onderzoeken, verwezenlijken, bedenken, bestuderen, omvormen elke drager, brevet, van aard de uitoefening van haar doel toe te laten, zelf informatica dragers of elektronische dragers, ze eventueel realiseren, de programma's ervan verkopen, voor zover het verband houdt met haar maatschappelijk doel hierboven;

- Zij mag alle brevetten, licenties, merken of anderen intellectuele eigendomsrechten die verband houden met haar doel kopen of toekennen.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende zoals inzake wijzigingen der statuten.

Artikel vijf

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend Euro (62.000 ¬ ) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel zes

De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties.

Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidende personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Artikel zeven

In geval van kapitaalverhoging door inschrijving in speciën zullen de nieuwe aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de bestaande aandeelhouders, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij alsdan bezitten, binnen de termijn en volgens de modaliteiten door de raad van bestuur vastgesteld.

Bij een kapitaalsverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Artikel acht

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet vennoten. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

Het mandaat van de bestuurders is al dan niet bezoldigd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon mag de vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel negen

De raad van bestuur kiest onder zijn leden :

- een voorzitter en vergadert op diens uitnodiging of van de bestuurder die hem vervangt, telkens het

belang van de vennootschap zulks vereist of telkens twee bestuurders erom vragen.

- een of meer gedelegeerd bestuurders.

De vergaderingen gaan door op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en stemmen indien tenminste de helft van zijn leden

tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder die belet of aanwezig is, kan, bij middel van een brief, een telefax, een telex of een

telegram, aan één van zijn collega's van de raad volmacht geven hem op een vergadering te

vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Nochtans mag geen enkele bestuurder meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

Elke bestuurder kan eveneens zijn stem uitbrengen per brief, per telefax, per telex of per telegram.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen bij gewone meerderheid der stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

In geval de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, beslissen zij steeds unaniem en heeft de

voorzitter dus geen beslissende stem, tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Artikel tien

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor

het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene

vergadering voorbehoudt, zoals bepaald in artikel dertien. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel elf

De raad van bestuur mag een of meer directeurs, onderdirecteurs en gemachtigden benoemen en hun

bevoegdheden en vaste of veranderlijke bezoldiging vaststellen.

Artikel twaalf

Alle akten die de vennootschap verbinden evenals de volmachten die bij deze akten behoren, worden

behoudens bijzondere lastgeving, geldig ondertekend door twee bestuurders of één gedelegeerd bestuurder.

Behoudens bijzondere lastgeving wordt de vennootschap ook in rechte vertegenwoordigd door twee

bestuurders of één gedelegeerd bestuurder.

Artikel dertien

De algemene vergadering wordt samengesteld uit al de eigenaars van aandelen der vennootschap.

Die rechtsgeldig bijeengeroepen algemene vergadering vertegenwoordigt aile aandeelhouders.

Worden door de wet voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering :

1.Benoeming en afzetting van bestuurders en commissarissen.

2.Goedkeuring van de jaarrekeningen, aanwending van de winst- kwijting aan bestuurders en

commissarissen.

3.Wijziging van de statuten.

4.Uitgifte van converteerbare obligaties

Met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften, hebben de aandeelhouders het recht de

algemene vergadering bij te wonen en dan aan de stemming deel te nemen, hetzij persoonlijk, hetzij door

mandataris, aandeelhouder of niet.

De beslissingen door de algemene vergadering genomen zijn voor allen bindend, zelfs voor de

aandeelhouders die afwezig waren of die tegenstemden.

Artikel veertien

De jaarvergadering wordt gehouden op de vijftiende van de maand november ten zetel van de

vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen.

De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden in buitengewone zitting, telkens het belang van de

maatschappij het eist.

Zij moet bijeengeroepen worden indien de aandeelhouders die samen een/vijfde van de aandelen bezitten,

erom vragen.

Artikel vijftien

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per

aangetekende brief, vijftien dagen voor de algemene vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de openingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

Artikel zestien

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Artikel zeventien

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda geplaatst.

Geen enkel voorstel door de aandeelhouders gedaan wordt ter beraadslaging voorgelegd, tenzij het s ondertekend is door de aandeelhouders die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en mits het voorstel tijdig aan de raad van bestuur werd medegedeeld om in de berichten van de bijeenroeping te worden opgenomen.

Onverminderd de wettelijke beschikking betreffende de wijzigingen van de statuten, worden al de ! beslissingen met gewone meerderheid van stemmen genomen, ongeacht het aandeel van het maatschappelijk kapitaal dat vertegenwoordigd is.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De geheime stemming heeft plaats, indien de meerderheid van de leden van de vergadering erom vragen.

De bestuurders en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De bestuurders hebben het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

V. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING - RESERVE

Artikel achttien

Het maatschappelijk jaar loopt van één juli tot en met dertig juni van ieder jaar.

Op dertig juni van ieder jaar wordt een inventaris opgemaakt, worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en de jaarrekeningen opgesteld.

Artikel negentien

De brutowinst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar; van deze netto-winst wordt, na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming welke aan het saldo zal gegeven worden.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de wettelijke voorwaarden, op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek vennootschappen.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel twintig

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de

algemene vergadering der aandeelhouders één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en hun

vergoedingen en bepaalt de wijze van vereffening overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel éénentwintig

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen.

Artikel tweeëntwintig

Voor de uitvoering van deze statuten, doet elke aandeelhouder, bestuurder, commissaris, vereffenaar en

gemachtigde die in het buitenland gevestigd is, tijdens de duur van zijn functies keuze van woonplaats ten zetel

van de vennootschap, waar alle berichten, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen

geschieden.

Artikel drieëntwintig

Voor al wat niet voorzien is in onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek Vennootschappen ».

5.VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan

- aan de ondergetekende notaris voor het opstellen van de gecoördineerde statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





















Ann-exés dü Miinitéüfbëlgé





















BVBA - 5PRL Léonard & Van Bel li nghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38











Tegelijk neergelegd: uitgifte akte;

Opgemaakt te Wemmel op 29 december 2011





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 23.12.2010, NGL 09.03.2011 11053-0582-010
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 22.12.2009, NGL 27.08.2010 10457-0542-010
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 05.02.2009 09018-0367-012
23/01/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2007, APP 27.12.2007, DPT 15.01.2008 08011-0105-012
16/05/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2006, APP 27.12.2006, DPT 04.05.2007 07134-0017-012
23/01/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2005, APP 15.11.2005, DPT 13.01.2006 06007-0235-012
26/01/2005 : BLA092397
26/01/2005 : BLA092397
14/01/2005 : BLA092397
17/05/2004 : BLA092397
17/05/2004 : BLA092397
23/06/2003 : BLA092397

Coordonnées
YANABEL

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 534 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande