YILTEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YILTEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.536.908

Publication

15/05/2012
ÿþ Mod Warcc 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ve

bekt

aar

Fielt Stam

Neeratkild ett dar

Rechtbank van Knophs~f~t

te Leuven, Q~ M E I 2012

Ul_ GT-;f,-,-'7r,

~ " I1a11oIeAs Ii

Griffie

iu

Ondernemingsnr : 0836.536.908

Benaming

(voluit) : Yiitem

(verkort).

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Steenweg 52; 3440 Zoutleeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone vergadering van 3110312012 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om:

te ontslaan als zaakvoerder vanaf 31/03/2012 en décharge te verlenen voor het gevoerde beleid:

* de heer Yilmaz Kemal, wonende te Heusden-Zolder, G. Gezellelaan 62,

en

te benoemen tot zaakvoerder vanaf 01/04/2012:

* mevrouw Tasdemir Dándü, wonende te Heusden-Zolder, Kleuterweg 38 bus 1.

(Get) Tasdemir Mine

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedeargherd van de instrumenterende notaris, hetzij van de peieo(ofrt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aan2ron van derden te vartcgenwoordl en

Verso " Naam en handtekening.

27/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303469*

Neergelegd

25-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Yiltem

0836536908

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3440 Zoutleeuw, Grote Steenweg 52

Onderwerp akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 25 mei 2011, nog te registreren, blijkt dat. de heer YILMAZ Kemal, geboren te Heusden-Zolder op 6 augustus 1978, wonende te 3550 Heusden-Zolder, G. Gezellelaan 62 en de heer TEMUR Osman, geboren te Turkije op 1 september 1976, wonende te 3582 Beringen, Wulpstraat 28, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met vaststelling van de statuten met de volgende essentiële elementen:

1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "YILTEM", met maatschappelijke zetel te 3440 Zoutleeuw, Grote Steenweg 52.

2. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- het uitbaten van een verbruikssalon;

- het uitbaten van een restaurant en traiteur, kebab, pizzeria;

- de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van alle voedingswaren, groenten, fruit, dranken, vlees en vis, onder welke vorm ook, alsmede van alle roerende goederen, grondstoffen en materialen;

- zij mag deelnemen of zich interesseren in andere ondernemingen met een gelijkaardig doel en met dergelijke ondernemingen samenwerken onder vorm van venootschap, maatschap en anderszins. Zij kan eveneens het bestuur waarnemen van deze ondernemingen;

- het verlenen van diensten in de ruimste betekenis van het woord; tussenpersoon in de handel zowel in binnen- als in buitenland;

- het totstandbrengen van samenwerkingsovereenkomsten tussen vennootschappen en zelfstandigen of tussen zelfstandigen onderling of tussen vennootschappen; het opvolgen van deze samenwerkingsovereenkomsten: bemiddelen, optimaliseren, scheiden;

- tevens kan de vennootschap alle beleggingen verrichten, zo roerend als onroerend en het beheer voeren over een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, alsmede het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, dit alles uitsluitend voor eigen rekening. Beheer wordt in dit verband in de ruimste zin verstaan en behelst aankoop en vervreemding. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de breedste zin, alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere beleggingsvormen;

- zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, zo materiële als immatriële, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en voor derden op voorwaarde dat zij daar zelf belang bij heeft;

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/186ste deel van het maatschappelijk kapitaal per aandeel. Dit kapitaal werd volledig volstort.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de oprichtingsakte.

5. Het boekjaar begint op één januari en verstrijkt op eenendertig december van elk jaar.

6. Een gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar om achttien uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in het oproepingsbericht. Indien die dag een wettelijke feestdag is,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

zal de vergadering verschoven worden naar de de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone aglemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordige. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

7. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. reserves-winstverdeling: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

9. Ontbinding-vereffening: De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Daarna werd een eerste algemene vergadering gehouden, waarin werd beslist tot de benoeming van één niet-statutair zaakvoerder: de heer YILMAZ Kemal, voor onbepaalde duur, hetgeen door hem werd aanvaard, zijn mandaat is onbezoldigd.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en wordt afgesloten op 31 december 2011.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand juni van het jaar 2012.

Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor Pijcke (I.A.B. nr. 222242 N 03) en haar vertegenwoordigers met zetel te Tienen, Grote Markt 38 bus 3 en uitbatingen te Sint-Truiden, Tiensesteenweg 227 en te Tienen, Tiensebaan 91, tot het vervullen van alle formaliteiten en het afsluiten van overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, andere fiscale administraties en andere instanties, teneinde in haar naam alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 20.08.2015 15446-0379-011
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 23.08.2016 16464-0472-012

Coordonnées
YILTEM

Adresse
GROTE STEENWEG 52 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande