YOLANDE MEYVIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOLANDE MEYVIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.184.873

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 05.02.2014 14024-0363-012
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 01.02.2013 13022-0233-012
03/01/2011
ÿþ Mod 2.0

Lut In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud aan hE Belgisc Staatsb 161VYII ~ VIIIIIVI

*11000075*





EnDew

23 DEC_. 2010

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : YOLANDE MEYVIS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1860 Meise, Bloemendreeflaan 1.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Anne-Mie Szabti, notaris te Turnhout op 21 december 2010, kortelings te registeren, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid werd opgericht.

DOOR:

mevrouw MEYVIS Yolande, wonende te 1860 Meise, Bloemendreeflaan 1.

VOLMACHT:

Mevrouw Meyvis voornoemd is vertegenwoordigd door mevrouw Lanslots Maria Jozef Josepha, wonende te Merksplas, Goordijkstraat 14, ingevolge onderhandse volmacht.

NAAM: YOLANDE MEYVIS.

ZETEL: te 1860 Meise, Bloemendreeflaan 1.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, de uitoefening van het beroep van advocaat in vennootschapsvorm, met inbegrip van de activiteiten van arbiter, curator, vereffenaar, bewindvoerder, jurisconsult, commissaris inzake opschorting en aanverwanten, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van boeken en/of artikels, alsook het beheer van onroerend patrimonium.

Dit impliceert ook de inning van de erelonen voor de rekening van de vennootschap.

Het opnemen van bestuursmandaten in andere professionele vennootschappen met eenzelfde doel.

Bijgevolg zal zij alle vermogensrechterlijke gevolgen voor haar rekening nemen die uit de bedrijvigheid van advocaat voortvloeien en er voor instaan; zij zal slechts haar bedrijvigheid mogen uitoefenen met inachtneming van het wettelijk statuut en de plichtenleer eigen aan het beroep van advocaat.

Het verrichten van alles wat met het vorenstaande in verband staat of daartoe dienstig of bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend,: zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van; commerciële, financiële, industriële of immobilaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar: doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen, zowel in België als in het. buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of' complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van: het doel.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550). Het is: verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderdste; van het kapitaal.

Op alle voormelde aandelen werd ingeschreven door mevrouw Meyvis voornoemd.

AFBETALING IN GELD:

De comparante stortte haar inschrijving ten belope van 12.400 euro, zoals blijkt uit een bankattest dat werd overhandigd, uitgaande van de ING Bank te Lokeren en gedateerd op 20 december 2010, waaruit blijkt dat het bedrag werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening nummer 363-0810427-32.

In vergelding werden aan de comparante alle voormelde aandelen met stemrecht toegekend.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

83z-48U. b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Enkel advocaten die vennoten zijn van de vennootschap kunnen benoemd worden als zaakvoerder van de vennootschap.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 30 juni 2012.

JAARVERGADERING: De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op 16 december om 17.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Daarnaast kan iedere vennoot een algemene vergadering der vennoten bijeenroepen en de agenda ervan vaststellen.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald ; wordt. Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

RESERVES - VERDELING VAN DE WINST - VEREFFENING:

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

ALGEMENE VERGADERING:

a) als gewone zaakvoerder wordt benoemd, mevrouw Yolande Meyvis voornoemd;

b) er wordt thans geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Anne-Mie Szabo.

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de oprichtingsakte met volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.12.2015, NGL 29.01.2016 16030-0590-011

Coordonnées
YOLANDE MEYVIS

Adresse
BLOEMENDREEFLAAN 1 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande