YOUR BEACON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOUR BEACON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.512.018

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13348-0061-010
07/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11307134*

Neergelegd

04-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841512018

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Your Beacon

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Zeeptstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op achtentwintig november tweeduizend elf heeft de heer SABBE Philip Jacques Gery, geboren te Kortrijk op 26 maart 1975, wonende te 3140 Keerbergen, Zeeptstraat 12 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Your Beacon en met zetel te 3140 Keerbergen, Zeeptstraat 12 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Het is door de oprichter volledig geplaatst en volgestort als volgt :

De heer Philippe Sabbe, voornoemd, plaatst 18.600,00 euro en volstort de inbreng ten belope van 12.400,00 euro. Hij ontvangt 120 aandelen. Hij is als niet volgestorte inbreng nog 6.200,00 euro verschuldigd.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap ING België.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het voeren van interim-management, consulting, crisis -management, training en vorming, het verstrekken van adviezen, project -management en de dienstverlening via kennisoverdracht.

Studie-, organisatie- en adviesbureau inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveaus, engineering, studie en planning via e-commerce (internet).

Informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel. Ontwerp en inrichting van bedrijven. Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen. Het in toepassing brengen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

alle technieken in verband met het fiscaal, sociaal, financieel, economisch, operationeel en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van coaching, het geven van scholing en het organiseren van seminaries, voordrachten en presentaties omtrent deze technieken, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden.

Het begeleiden en adviseren bij overname en fusies, financieringen, verzekeringen, investeringsbeslissingen, aankoop en verkoop of overdracht van activa of van complete ondernemingen, onteigeningen, beleggingen en balans(her)waarderingen. Het opstellen en verkopen van taxatierapporten en bedrijfseconomische waarderingen. Verhuren en verkopen van diensten inzake financiële, fiscale en bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid marketing, personeelsbeleid en efficiënt financieel en algemeen beheer van ondernemingen. Het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke drager.

De ontwikkeling, studie, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur van software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook. Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen.

Portefeuillebeheer, het beleggen van vermogens in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarden, roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan.

Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, huren  al dan niet gemeubeld  , leasen, beheren, promoveren van gebouwen, alsook het kopen verkopen, ruilen, verhuren (woninghuur en handelshuur), huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen. Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

Alle activiteiten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie zowel wat betref de conceptie, de creatie als de materiele uitvoering.

Het organiseren van culturele en sportieve activiteiten en / of festiviteiten, teambuilding activiteiten en excursies. Het maken, herstellen, vernieuwen, kopen en verkopen van alle meubels en inrichting van gebouwen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende, of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen. Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële industriële en financiële en tot roerende en onroerende zaken

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

Niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap is de heer Sabbe Philip, voornoemd. Hij is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de vierde vrijdag van de maand juni om 16.00 uur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

a. door de zaakvoerder indien slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 27.08.2016 16525-0206-010

Coordonnées
YOUR BEACON

Adresse
ZEEPTSTRAAT 12 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande