YREDEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YREDEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.821.265

Publication

21/03/2013
ÿþ Mid WoN 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 2 MAR, 20

Griffie

l~ 1

Voor- ui~i ii u i i i 111Mi luiui

behouden 3045717

aan het

Belgisch

Staatstriad

i



Ondernemingsnr : 0503.821.265

Benaming

(voluit) ; YREDEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Sterrelaan 50

(volledig adres)-

Onderwerp akte : VERBETERENDE AKTE (RECTIFICATIE)

Uit een akte oprichting verleden op 14.01.2013, verleden voor het ambt van Notaris Yves De Ruyver te Liedekerke, geregistreerd als volgt: "Geboekt elf bladen, geen verzendingen te Asse l op 22 januari 2013 boek 638 blad 03 vak 01, ontvangen; viijfentwintig euro (¬ 25), De ontvanger: Ann Van Riet, inspecteur"

gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 15.02.2013 onder nummer 13027895

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt a pari ingeschreven:

De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van het hierna beschreven onroerend goed.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de Burgerlijke Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys & Co., gevestigd te 9300 Aalst, Steenweg 55, alhier vertegenwoordigd door mevrouw L Saeys, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA YREDEC bestaat uit de boven beschreven onroerende goederen van het privé-patrimonium van de heer Edwin DE CONINCK en mevrouw Rita CHRISPEELS.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat;

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in,natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen zonder nominale waarde met een totale waarde van zeshonderd achtentachtig duizend euro (¬ 688.000,00) zijnde het maatschappelijk kapitaal toegekend aan de heer Edwin DE CONINCK voor vijfhonderd aandelen en mevrouw Rita CHRISPEELS eveneens voor vijfhonderd aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Gedaan te Aalst,

Op 12 januari 2013

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I. Saeys  Bedrijfsrevisoren met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw I. Saeys

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij; uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap,

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van, de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Beschrijving onroerende goederen

1) Stad Aalst derde afdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een perceel grond gelegen met klein gebouw erop, Moorselbaan +310 te Aalst, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel sectie E, deel 354 E110 en deel 3541Z/10 met een oppervlakte van zes aren tweeëntwintig centiaren, thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie E, nummer 354/G/12 met een oppervlakte van zes aren tweeëntwintig centiaren.

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: driehonderd vijfenveertig euro (E 345,00).

2) Stad Aalst  derde afdeling

Een perceel grond gelegen aan de Gustaaf Paepestraat te Aalst, gekadastreerd of het geweest zijnde

volgens titel sectie B, nummer 205/N/bis, thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie B, 0205/02/H12, ;

met een oppervlakte van zeven aren zesenvijftig centiaren.

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen; acht euro (¬ 8,00).

3) Gemeente Ternat  eerste afdeling

Een perceel grond gelegen aan de Oude Brusselstraat te Ternat, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel en thans gekend bij de diensten van het kadaster sectie C, nummer 68/P, met een oppervlakte van acht aren dertien centiaren (8a 13ca).

Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: zeven euro (¬ 7,00).

Deze inbreng betreft geen onroerende goederen die geheel of gedeeltelijk tot bewoning aangewend worden of voor bewoning bestemd zijn.

Algemene voorwaarden van eigendomsovergang met betrekking tot het voormelde onroerend goed

Erfdienstbaarheden:

Het hoger beschreven onroerend goed gaat over met alle actieve en passieve, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het bezwaren of bevoordelen, vrij aan de verkrijgende vennootschap van de ene te genieten en zich tegen de andere te verzetten, doch dit alles op haar kosten en op eigen risico, zonder tussenkomst van noch verhaal tegen de inbrengers en zonder evenwel dat de huidige clausule aan iemand meer rechten kan geven dan deze welke zij zou bezitten ingevolge regelmatige en niet-verjaarde titels.

Wat de erfdienstbaarheden en bijzondere voorwaarden betreft die eventueel vermeld staan in de eigendomstitels en in vroegere titels in het algemeen, wordt verwezen naar de bepalingen daaromtrent vervat in gezegde titels, voor zover deze niet zijn opgenomen in onderhavige akte.

De verkrijgende vennootschap erkent in het bezit te zijn van de eigendomstitels vermeld in «de oorsprong van eigendom» en op de hoogte te zijn van de daarin opgenomen stedenbouwkundige en andere bijzondere

" voorwaarden. Zij ontslaat er ondergetekende notaris van deze in onderhavige akte te herhalen --° met uitzondering van deze welke bovenstaand werden aangehaald  en zij verbindt er zich toe ze mede te delen aan alle toekomstige nieuwe eigenaars van het onroerend goed.

Eigendom  Genot  Gebruik;

De verkrijgende vennootschap bekomt de volle eigendom van het hoger beschreven onroerend goed vanaf heden.

Zij zal er het genot van hebben door de werkelijke ingebruikneming wat de gedeelten betreft die vrij van gebruik zijn en door het recht op de huurgelden of vergoedingen wat de gedeelten betreft die in gebruik zijn en

dit vanaf heden. "

De verkrijgende vennootschap ontslaat ondergetekende notaris ervan in deze akte de gebruikstoestand van het hoger beschreven onroerend goed uiteen te zetten. Zij verklaart inzonderheid naar behoren ingelicht te zijn ' over de bestaande huurovereenkomsten die zij ais rechtverkrijgende onder algemene titel van de inbrengers ' onverkort overneemt en voortzet. Zij zal alle lopende gebruiksrechten moeten respecteren zoals de inbrengers daartoe gehouden waren of er rechtens toe verplicht waren en zal zich rechtstreeks tot de gebruikers moeten " richten voor al wat de modaliteiten en voorwaarden van hun gebruik betreft, voor wat de hen te verlenen opzegtermijnen betreft evenals voor wat de goederen betreft waarop de gebruikers aanspraak zouden maken als hen toebehorend. Zij wordt zuiver en eenvoudig gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen die er uit voortvloeien.

Belastingen:

De verkrijgende vennootschap zal alle belastingen, taksen en lasten betalen en dragen die het hoger beschreven onroerend goed bezwaren.

VOOR GELIJKVORMIGE RECTIFICATIE

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2013
ÿþ ~

Mod wa,d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie rta neerlegging ter griffie van de akte

~.~~S~L

InFet ZQ1~

Griffie

Ondernemingsnr : 05,03 . t5P24 Benaming

(Natuit) : YRED1rC

(verkort):

Rechtsvorm : Gesloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Sterrelaan 50

(volledig adres)

Onderwen akte ; OPRICHTING

Ut een akte oprichting, verleden op 14.01.2013, voor het ambt van Notaris Yves De RuyVer te Lledekerkee geregistreerd ais volgt; " Geboekt elf bladen, geen verzendingen te Asse 1 op 22 januari 2013 boek 638 blad 03i vak 01. Ontvangen: viijfenixwintig euro {¬ 25). De ontvanger, Ann Van Riet, inspecteur'

blijkt dat:

De hoer DE CONINCK Edwin, geboren te Ternat op negen oktober negentienhonderd vijftig, (nationaal` nummer 50.10.09-429,33), en zild echtgenote mevrouw CHRISPEELS Rita Ceiina Francine, geboren te Strljtem op negentien november negentienhonderd eenenvijftig, (nationaal nummer 51.11.19-434.47), samen wonende te 1740 Ternat, Sterrelaas 50.

Zij verklaren gehuwd te zijn onder het regime van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkaconlract,1 gevolgd door een contract na huwelijk verleden voor Notaris Wairavens Willy, destijds te Schepdaal-Dilbeek, op 29 september 1987, en gevolgd door een contract na huwelijk verleden voor ondergetekende notaris, op ëën oktober tweeduizend en twaalf, beide zonder wijziging aan het stelsel te hebben aangebracht.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder benaming YREDEC: met maatschappelijke zetel te 1740 Temet, Sterrelaan 50.

De vennootschap heeft tot doel het beheer en het uitbouwen van een eigen patrimonium, die bestaat uit; onroerende en roerende goederen. Dit doel kan gevormd en beheerd worden in de ruimste zin van het woord en meer bepaald:

-Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en; verkoop, de bouw en verbouwing, de Inrichting en aanleg, de huur en verhuur, de huurfinanciering, de; verkaveling, en In het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het= beheer van onroerende of onroerende zakelijke rechten;

-Hel aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, de aan- en verkoop, de': huur en verhuur, de ruil, de fusie of opsiorping van aile verhandelbare roerende goederen;

-Het verwerven en aanhouden van participaties in alle bestaande of nieuw op te richten industriële,:

financiële, commerciële en handelsvennootschappen; .

-Het deelnemen aan het bestuur, het verlenen van administratie, financiële en technische bijstand aan vennootschappen, alsook het verlenen van leningen, het waarborgen van verbintenissen en het beheren van de: vennootschappen, Waarin de vennootschap een participatie bezit.

De vennootschap handelt in ailes zowel voor eigen rekening ais in consignatie, in commissie, aisi. tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal zowel in binnen- als in het bulteniand, alle handels- en financiële, industriële, roerende! en onroerende verrichtingen mogen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken,; uit te breiden of le vergemakkelijken.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of! vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden;

door overname van aendleen, inbreng, fusie, opslorping of splitsing of op welke wijze ook. "

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren; voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen mei inbegrip van het; handelsfonds in pand geven en aval geven in het voordeel van derden.

" Zij kan bovendien aile commerciële, indusiriëie, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichteni

die. rechtstreeks of onrechtstreeks verband.houden met haar_doet.,__.. ._-_____

Op de laatste blz. van Luik 3 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van Je perso(o)n(on) bevoegd (le rechtspersoon ton aanzien vare derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondememin-Tgen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdachtentachtig duizend euro (688.0000, verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/1000sté van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, riatuurlijke personen, al of niet vennoten,

benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele

bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening

wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die

nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking Van hef doel van de vennoot-'schap met uitzondering van die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te

vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

De zaakvoerder indien er slechts één is -- of de zaakvoerders  indien verscheidene

zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer

gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde

opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de tweede

zaterdag van de maand mei om 10.00 uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Worden aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer Edwin DE CONINCK, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift van de akte + oprichtingsverslag + verslag betreffende de inbreng in natura ter gelegenheid

van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

tJhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie. van nu

2 a JAN. 2015.

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van eifehandel Brussel

legd/ontvangen op " " ;

Ondernemingsnr : 0503.821.265.

Benaming

(voluit) : YREDEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Sterrelaan 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B,' op 19 januari 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YREDEC", met zetel te 1740 Ternat, Sterrelaan 50, volgende beslissingen genomen heeft

1/ Verslagen

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter lezing te geven van de verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte,

aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor", met zetel te 9300 Aalst,

Gentsesteenweg, 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke besloten vennootschap , met beperkte aansprakelijkheid "I.Saeys-Bedrijfsrevisor", vast vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, op 9 januari 2015, met betrekking tot de hierna beschreven inbreng van schuldvordering, de toegepaste waarderingsmethodes en de als tegenprestatie voor de inbreng toegekende vergoeding.

De vennoten erkennen een kopij van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Een kopij van deze verslagen zal aan huidige akte gehecht blijven.

Het verslag van de revisor besluit in volgende bewoordingen;

"BESLUITEN ' "

De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de BVBA YREDEC bestaat uit een deel

van een rekening courant toebehorende aan de heer Edwin DE CONINCK en mevrouw Rita CHRISPEELS voor"

een bedrag van ¬ 778.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en 'de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

" De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.130 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale

waarde van de BVBA YREDEC toegekend aan de heer Edwin DE CONINCK en mevrouw Rita CHRISPEELS.

Voor zover als nodig zal tussen de inbrengers onderling een akkoord gesloten worden betreffende de

correcte verdeling van het aantal aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 9 januari 2015

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg, BVBA I. SAEYS - bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys zaakvoerder'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r~

}

Voorbehouden 4 aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2/ Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten 'belope van zevenhonderd achtenzeventigduizend euro (¬ 778.000,00) om het te brengen van zeshonderd achtentachtigduizend euro (¬ 688.000,00) op één miljoen vierhonderd zesenzestigduizend euro (¬ 1.466.000,00) door uitgifte van duizend honderd dertig (1.130) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard, welke dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun uitgifte. Deze nieuwe aandelen zullen volledig volstort worden toegekend aan de heer Edwin De Coninck en' mevrouw Rita Chrispeels, beiden wonende te 1740 Ternat, Sterrelaan 50, ais vergoeding voor de inbreng van een gedeelte van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering welke zij bezitten lastens huidige vennootschap.

3! Inbreng - Vergoeding

En hierbij komen tussen :

De heer Edwin De Coninck en mevrouw Rita Chrispeels, beiden voornoemd,

Die, na lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YREDEC", en uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering bezitten ten laste van huidige vennootschap ten bedrage van zevenhonderd negenenzeventigduizend zevenhonderd zestig euro zesenveertig cent (¬ 779.760,46).

Na deze uiteenzetting verklaren de heer Edwin De Coninck en mevrouw Rita Chrispeels, een gedeelte van de schuldvordering die zij lastens de vennootschap bezitten voor een totaal bedrag van zevenhonderd achtenzeventigduizend euro (¬ 778.000,00), in zelfde vennootschap in te brengen, hetzij de heer Edwin De Coninck ten bedrage van driehonderd negenentachtigduizend euro (¬ 389.000,00), en mevrouw Rita Chrispeels ten bedrage van driehonderd negenentachtigduizend euro (¬ 389.000,00).

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle aanwezigen op de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Edwin De Coninck vijfhonderd vijfenzestig (565) volledig volstorte aandelen toegekend, en aan mevrouw Rita Chrispeels vijfhonderd vijfenzestig (565) volledig volstorte aandelen toegekend, hetzij in totaal duizend honderd dertig aandelen (1.130).

41 Vaststelling, van de effectieve verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op één ' miljoen vierhonderd zesenzestigduizend euro (E 1.466.000,00) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend honderd dertig (2.130) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, allen volledig volstort.

51 Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om de nieuwe toestand van het kapitaal uiteen te zetten:

Artikel vijf : dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op éénmiljoen vierhonderd zesenzestigduizend euro (¬ 1.466.000,00) en wordt vertegenwoordigd door. tweeduizend honderd dertig (2.130) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één! tweeduizend honderd dertig (2,130e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen, De aandelen zijn volledig volstort."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL..

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief, bedrijfsrevisoraal verslag, coördinatie.

Frederip CAUDRON, Tim HERZEEL

gsaesocieerde-No riesG.epn

01:46b êtu ep v.a§ vermeiden . Kecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

EYY reFl1or egB ]{aIs)roegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53'98 55185am en handtekening

e-mail: info@notariscaudron,be

Coordonnées
YREDEC

Adresse
STERRELAAN 50 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande