YUKON VALLEY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : YUKON VALLEY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.891.727

Publication

02/12/2013
ÿþtr. Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 111111q1111.101

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophancse

te Leuven, de t {_ L. vwo

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr: 0472.891.727

Benaming: YUKON VALLEY

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel; 3000 Leuven, Maria Theresiastreat 38

Onderwerp akte: KAPITAALVERMINDERING - STATUTEN



Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op achttien november tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "YUKON VALLEY", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen;

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen met negenenzeventig duizend en zeven euro zesenzeventig cent (79.007,76 EUR), om het kapitaal te brengen van zevenhonderd tweeënnegentig duizend zeshonderd zeventien euro negenentwintig cent (792.617,29 EUR) op zevenhonderd dertien duizend zeshonderd en negen euro drieënvijftig cent (713.609,53 EUR), en dit door terugbetaling op ieder der negen duizend vijfhonderd tweeënveertig (9.542) aandelen van werkelijk volgestort kapitaal ten bedrage van acht euro achtentwintig cent (8,28 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en dat zij ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap en om het nodeloos hoog kapitaal te herleiden tot de werkelijke financiële behoeften van de vennootschap.

Zoals gezegd zal deze kapitaalvermindering dus eerst aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en zal zij geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 613 en 614 van het Wetboek van vennootschappen.

Dientengevolge verklaren de aandeelhouders door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op tijdstip vare die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

De vergadering verleent de Raad van Bestuur alle bevoegdheden om het hierboven geakteerde besluit uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van negenenzeventig duizend en zeven euro zesenzeventig cent (79.007,76 EUR), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderd dertien duizend zeshonderd en negen euro drieënvijftig cent (713.609,53 EUR).

TWEEDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN

Als_gev_olg van voorgaand besluit, beslist de_vergaderin2_de statuten aan te passen als volt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

br- Luik B - vervolg

eehoten Overeenkomstig het besluit sub 1), besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te wijzigen, als volgt :

aan het "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd dertien duizend zeshonderd en negen euro drieënvijftig cent (713.609, 53 EUR).

;~~ëCgiscFi Het wordt vertegenwoordigd door negenduizend vijfhonderd tweeënveertig (9.542) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Staatsblad DERDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht werd verleend aan Accountants Lievens & Co, te Brugge, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, am alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VIERDE BESLUIT - MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissing uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering + koples volmachten

gecoordineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13346-0419-012
05/03/2013
ÿþI)?

Mod 11.1

OMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0472.891.727

Benaming : YUKON VALLEY

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Maria Theresiastraat 38

Onderwerp akte : OMZETTING TOONDERAANDELEN -- KAPITAALVERMINDERING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Joël VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, op negentien februari tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "YUKON VALLEY", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING OMZETTING TOONDERAANDELEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur van tweeëntwintig december tweeduizend en elf tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, welke beslissing van de raad van bestuur geregistreerd werd op het Tweede Kantoor der Registratie, te Leuven op zevenentwintig december tweeduizend en elf, boek 6/214, blad 74, vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). Getekend de ontvanger.

De vergadering bevestigt tevens dat

de bestaande aandelen aan toonder tot op heden niet werden gedrukt en/of uitgegeven, deze aandelen sedert haar oprichting reeds waren ingeschreven in een aandelenregister, waarin alle aandeelhouders werden vermeld met het aantal aandelen, overeenkomstig de intekening en volstorting bij de oprichting. Dit aandelenregister wordt bewaard op de maatschappelijke zetel.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

TWEEDE BESLUIT - (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen met negenenzeventig duizend en zeven euro zesenzeventig cent (79.007,76 EUR), om het kapitaal te brengen van achthonderd éénenzeventig duizend zeshonderd vijfentwintig euro vijf cent (871,625,05 EUR) op zevenhonderd tweeënnegentig duizend zeshonderd zeventien euro negenentwintig cent (792.617,29 EUR), en dit door terugbetaling op ieder der negen duizend vijfhonderd tweeënveertig (9.542) aandelen van werkelijk volgestort kapitaal ten bedrage van acht euro achtentwintig cent (8,28 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en dat zij ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekcmstige ncden van de venncotschap en om het nodeloos hoog kapitaal te herleiden tot de werkelijke financiële behoeften van de vennootschap.

Zoals gezegd zal deze kapitaalvermindering dus eerst aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en zal zij geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 613 en 614 van het Wetboek van vennootschappen.

Dienten" evol" e verklaren de aandeelhouders door onder" etekende notaris ingelicht te zijn omtrent de

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 2 FEij. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

N

*13037657*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

De vergadering verleent de Raad van Bestuur alle bevoegdheden om het hierboven geakteerde besluit uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van negenenzeventig duizend en zeven euro zesenzeventig cent (79.007,76 EUR), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderd tweeënnegentig duizend zeshonderd zeventien euro negenentwintig cent (792.617,29 EUR)_

VIJFDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht werd verleend aan Accountants Lievens & Co, te Brugge, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

ZESDE BESLISSING - MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Joël Vangronsveld)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering + kopies volmachten en verklaring _gecoordineerde statuten

" Voorn behouden aan het , --FYëlg g dfi-Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2012
ÿþ(Dri\ Mad Want 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

%eel`gelegd tar" griff,ie der Rtichtbari#c.'vee trowifkátadél te Leuveii, dè~ kS~~~', 2011

DE rá tFF.1ER, . Griffie

11111111111111111111 11111 11111 II 1111

*1215981&*

111

Ondernemingsnr : 0472.891.727

Benaming

(voiirit) ; YUKON VALLEY

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MARIA-THERESIASTRAAT 38 - 3000 LEUVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 26 juni 2012 blijkt dat, gezien het mandaat van aile

bestuurders vervalt, de vergadering beslist volgende bestuurders te herbenoemen;

- De heer Jan BRUWIER, wonende te 8880 Ledegem, Gullegemsestraat 172;

- Mevrouw Sofiie FONDU, wonende te 3010 Kessel-Lo, Martelarenlaan 167;

- De heer Steven VANDER MEEREN, wonende te 3010 Kessel-Lo, Martelarenlaan 167;

- NV L'EAU D'HIVER, met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Acaciadreef 12C, vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Filip LEGEIN;

en dit voor een periode van 6 jaar.

Deze mandaten nemen bijgevolg een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018.

Meteen komt de raad van bestuur bijeen en benoemt de heer Steven VANDER MEEREN, tot gedelegeerd bestuurder en de heer Jan BRUWIER, tot voorzitter van de raad van bestuur.

Voor eenvormig uittreksel

Steven VANDER MEEREN

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 06.07.2012 12261-0488-012
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 14.07.2011 11284-0243-012
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 23.07.2010 10326-0254-012
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 24.07.2009 09455-0073-012
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 25.07.2008 08456-0328-012
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 19.07.2007 07420-0203-012
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 14.07.2005 05488-2228-014
04/05/2005 : BL649368
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 14.07.2015 15298-0199-012
26/07/2004 : BL649368
08/07/2004 : BL649368
31/07/2003 : BL649368
11/07/2003 : BL649368
15/01/2003 : BL649368
06/08/2002 : BL649368
23/07/2002 : BL649368
02/06/2001 : BL649368
07/10/2000 : BLA109669
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 30.06.2016 16241-0601-012

Coordonnées
YUKON VALLEY

Adresse
MARIA-THERESIASTRAAT 38 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande