Z.Z.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Z.Z.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.824.549

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 19.08.2014 14437-0044-016
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 22.08.2013 13451-0025-015
04/07/2012
ÿþMod 11.1

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeraeiegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophan J~

te Leuven, de 2

DE G fifgR,

*12119990*

Ondernemingsar 8k 6 S 2 i 5-/

Benaming (voluit) :Z,Z.

(verkort):

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Kleine Bergstraat 6 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwee en akte :OPRICHTING

Tekst :

Bij akte verleden voor Meester Albert JANSSEN, notaris met standplaats te Tienen op 18 juni werd opgericht door: 1. De heer ZHAO Jin, geboren te Wencheng (China) op 25 mei 1977 (rijksregisternummer 77.05.25 557-54), van Belgische nationaliteit, en zijn echtgenote mevrouw ZHANG Haiying, geboren te Zhejiang (China) op 5 juni 1980 (rijksregisternummer 80.06.05 602-97), van Chinese nationaliteit, beiden wonende te 3300 Tienen, Kalkmarkt 5. 2. De heer ZHANG Guanguang, geboren te Qingtian (China) op 16 februari 1975 (rijksregisternummer 75.02.16 371-59), van Chinese nationaliteit en zijn echtgenote mevrouw ZHANG Min, geboren te Ruian-Zhejiang (China) op 25 april 1975 (rijksregisternummer 75.04.25 526-36), van Franse nationaliteit, beiden wonende te 3300 Tienen, Kleine Bergstraat 6; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Z.Z.", met zetel te 3300 Tienen, Kleine Bergstraat 6, voor onbepaalde tijd en beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de opr3.chtingsakte ter griffie.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van een derde:

-- de uitbating van een restaurant, brasserie, café, frituur;

- traiteur;

- organiseren van feesten, seminaries, bijeenkomsten, en zo meer;

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren,

verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen;

- consulting;

- aan- en verkoop, import en export, huur en verhuur, leasing van alle roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend van aard.

Het doel van de vennootschap wordt in de meest ruime zin opgevat en de vennootschap mag alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebkuikelijk zijn of het zouden kunnen worden.

De vennootschap zal in het algemeen alle industriële, financiële, roeiende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschapen uitoefenen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar burgerrechtelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook participeren en samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand kunnen werken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtsreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die ieder één/186ste deel in het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

De zaakvoerders zijn, ieder individueel, bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders die buiten haar doel liggen, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap heeft geleden.

Werden door de oprichters benoemd als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur: de heer Jin ZHAO en de heer Guanguang ZHANG, beiden voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar om achttien uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

oor-beouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

41

~Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het



Belgisch Staatsblad De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, tot eenendertig december tweeduizend en twaalf

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

(cet.) Albert Janssen, Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd : Expeditie van de akte







Coordonnées
Z.Z.

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 275 3390 SINT-JORIS-WINGE

Code postal : 3390
Localité : Sint-Joris-Winge
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande