ZAALVOETBALCLUB CAZZE HERENT, AFGEKORT ZVC CAZZE HERENT

Association sans but lucratif


Dénomination : ZAALVOETBALCLUB CAZZE HERENT, AFGEKORT ZVC CAZZE HERENT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 873.872.406

Publication

15/02/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter grafie der Rcetban1, van Koophandel

te Leuven, de 0 2 FEB. 2012 DE GRIFFIE,,

Griffie

Ondememingsnr : 0873.872.406

Benaming

(voluit) : Zaalvoetbalclub Cazze Herent

(verkort) : ZVC Cazze Herent

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Karrestraat 41 - 3020 Herent

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - statutenwijziging - herbenoemingen

De statuten, verschenen in het Belgisch Staatsblad op 26 mei 2005 worden vervangen door hiernavolgende tekst, gewijzigd en aanvaard op de Algemene Vergadering van 31 maart 2011.

I. Benaming, maatschappelijke zetel, duur, doel

Artikel 1 Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna vzw genaamd) op grand van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 (hierna genoemd de vzw-wet)

Artikel 2  Naam

De vereniging heeft als naam "Zaalvoetbalclub Cazze Herent, afgekort tot "ZVC Cazze Herent", Alle akten, aankondiging en, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging zullen die benaming vermelden, met onmiddellijk daarvoor of daarna de aanduiding "Vereniging zander winstoogmerk" of afgekort "vzw".

Artikel 3  Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 3221 Nieuwrode, Terheldse Heek 1, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven. De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen binnen het Belgische grondgebied.

Artikel 4 Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaald duur.

Artikel 5  Doel en activiteiten

De vereniging heeft tot doel:

1.de lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van al haar leden te bevorderen door de organisatie van een zo ruim mogelijk aanbod van de diverse disciplines binnen de voetbalsport, en dit voor aile leeftijden, zowel op recreatief als competitief vlak binnen een kwalitatief en medisch verantwoord kader

2.de promotie van sport en recreatie voor alle natuurlijke en rechtspersonen door onder meer het toegankelijk maken van informatie, accommodatie, competitie en recreatie en het actief deelnemen aan projecten en evenementen waarmee de sport- en cultuursector gebaat is.

3.het behartigen van de belangen van de aangesloten leden bij de overheid en bij betrokken acteren door communicatie en periodiek overleg te organiseren of eraan deel te nemen.

Hiertoe zal de vereniging kunnen overgaan, door middel van gemeenschappelijke acties, tot het organiseren en aanmoedigen van allerlei economische, sociale, culturele, juridische en maatschappelijke manifestaties of acties.

De vereniging mag alle handelingen verrichten of (handels-)daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben, met inbegrip van bijkomstige commerciéle en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten ten allen Tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen. Zo mag de vereniging vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken alsook roerende en onroerende goederen verwerven en bezitten, nodig voor de verwezenlijking van haar doel.

il. Leden, bijdrage

Artikel 6  Leden

De vereniging bestaat uit effectieve en toegetreden leden. Enkel de effectieve leden maken deel uit van de,

Algemene Vergadering. De leden betalen een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage volgens de groep waartoe ze;

ingedeeld zijn. Door het betalen van deze bijdrage kunnen zij deelnemen aan alle activiteiten van de groep',

waartoe ze behoren, volgens de bepalingen in het huishoudelijk reglement.

Artikel 7  Effectieve leden

Op de laatste bit. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1.

,,

c

MOD 2.2

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

1,

Er zijn minstens vijf effectieve leden met alle rechten en plichten zoals omschreven in de vzw-wet. De volgende personen vormen de effectieve leden van de vereniging:

" Robert Polleunis, geboren te Leuven op 07 maart 1958 en wonende te 3200 Aarschot, Haterbeekstraat 17,

'David Polleunis, geboren te Leuven op 27 januari 1986 en wonende te 3221 Nieuwrode, Terheidse Hoek 1,

" Sanne Reygel, geboren te Leuven op 12 november 1967 en wonende te 3221 Nieuwrode, Terheidse Hoek

.Grants Tom, geboren te Leuven op 28 november 1984 en wonende te 3000 Leuven, Wijnpersstraat 35,

" Kurt Deraeck, geboren te Leuven op 22 Juni 1972 en wonende te 3012 Wilsele, Oude Aarschotseweg, 27 Artikel 8 -- Toegetreden leden

Alle niet-effectieve leden ais daar zijn: spelende en niet spelende leden alsmede steunende leden vormen de toegetreden leden van de vereniging, Een register van leden (effectieve en toegetreden leden) wordt gehouden op het adres van de maatschappelijke zetel.

Artikel 9 Lidmaatschap

Eenieder die de doelstelling van de vereniging onderschrijft, komt in aanmerking om toegetreden lid te worden van de vereniging. Om toegetreden lid te worden volstaat een schriftelijke aanvraag aan de Raad van Bestuur.

Om effectief lid te worden richt het kandidaat-lid een schriftelijke aanvraag aan de Raad van Bestuur waarbij die aanvraag mede moet ondertekend zijn door twee leden van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat op haar eerstvolgende vergadering na ontvangst van de aanvraag bij gewone meerderheid van de stemmen. Tegen de beslissing van de Raad van Bestuur is geen beroep mogelijk. De beslissing van de Raad van Bestuur moet niet gemotiveerd worden.

Aanvaarding van toegetreden leden gebeurt door de Raad van Bestuur. Ook hier is tegen de beslissing van de Raad van Bestuur geen beroep mogelijk en moet de beslissing inzake aanvaarding of niet-aanvaarding van de Raad van Bestuur niet gemotiveerd worden. Toegetreden leden worden uitgenodigd op de Algemene Vergadering en mogen er het woord voeren. Hun rechten en plichten kunnen gewijzigd worden door de Algemene Vergadering, onder de voorwaarden bepaald voor een statutenwijziging.

Het lidmaatschap van zowel de effectieve leden als de toegetreden leden van de vereniging eindigt van rechtswege bij het overlijden van het lid of het niet langer bestaan van de rechtsvorm van het lid. Het lidmaatschap eindigt eveneens indien schriftelijk ontslag wordt ingediend bij de raad van bestuur, of indien de algemene vergadering tot de uitsluiting beslist met een gewone meerderheid van de stemmen.

Artikel 10  Bijdrage

De effectieve leden en de toegetreden leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die door de Raad van Bestuur wordt vastgelegd en aan de leden per gewone of elektronische post meegedeeld wordt ,

Artikel 11 Ontslag

Elk toegetreden of effectief lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden, Het ontslag moet bij gewone brief aan de Raad van Bestuur kenbaar gemaakt worden. Het ontslag zal één maand na ontvangst van dit schrijven ingaan.

Het lidmaatschap van leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar niet betaald hebben binnen de door de Raad van Bestuur bepaalde termijn, wordt opgeschort na een schriftelijke aanmaning. Leden die hun Ildmaatschapsbijdrage niet betalen binnen de gestelde termijn van de aanmaning worden geacht ontslagnemend te zijn.

Artikel 12  Uitsluiting

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee derden van de stemmen uitgesproken worden, De uitsluiting van een toegetreden lid is een bevoegdheid van de Raad van Bestuur, die dit uitspreekt met een gewone meerderheid van de stemmen. De uitsluiting is onmiddellijk en onherroepelijk van kracht na de uitspraak ervan.

Artikel 13  Rechten

Geen enkel effectief of toegetreden lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa en fondsen van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging, enz,

Artikel 14  Drugsbeleid

Het is alle leden ten stelligste verboden drugs, verdovende en andere verboden middelen in de vereniging aan te houden, zowel om hun sportieve prestaties te verbeteren ais voor eigen gebruik alsmede voor handelingen onder de delen van de vereniging of derden vreemd aan dé vereniging,

De vereniging wijst elke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid af wanneer zou blijken dat leden van de vereniging zich niet onthouden van gebruik enfof verhandeling van verboden middelen dewelke gepubliceerd zijn op de internationaal erkende WADA-lijst alsmede op het besluit van 8 november 2006 van de Secretaris-generaal van het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media van de Vlaamse Overheid, houdende de vaststelling van de lijst van verboden substanties en middelen en gepubliceerd in het Belgisch staatsblad op 29 december 2006.

De vereniging onthoudt zich van elke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid bij gebruik en/of verhandeling van andere verboden, verdovende en verslavende middelen door leden van de vereniging.

Slechts wanneer een lid een product dat voorkomt op de lijst van verboden middelen dient te nemen op een verantwoord voorschrift van een geneesheer en begeleid wordt onder medisch toezicht kan dit aanleiding geven tot een uitzondering op onderhavig artikel. De vereniging behoudt hierbij echter het recht eventuele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid af te wijzen en toe te wijzen aan de behandelende geneesheer.

t

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder lid die zich niet houdt aan de richtlijnen van de vereniging inzake drugsbeleid riskeert de onmiddellijke en onvoorwaardelijke uitsluiting uit de vereniging, In afwijking van artikel 12 wordt de uitsluiting door de raad van Bestuur uitgesproken bij gewone stemming en dit geldend voor zowel effectieve als toegetreden leden.

De vereniging behoudt zich het recht om lasten, nadelen en schade via alle mogelijke wettelijke middelen te verhalen op leden die zondigen tegen het drugsbeleid van de vereniging.

III De Algemene Vergadering

Artikel 15 -- Samenstelling

De Algemene Vergadering wordt samengesteld uit de effectieve leden. Deze kunnen zich laten

vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Eén lid kan echter maximaal 2 stemmen uitbrengen.

Artikel 16 -- Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1.wijzigen van de statuten

2.benoemen en ontslaan van bestuurders en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt

toegekend

3.benoemen en afzetten van de commissaris(sen), in de gevallen waarin de wet de aanstelling van een

commissaris vereist, en het bepalen van diens bezoldiging

4.kwijting geven aan de bestuurders en commissarissen

5.goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen

6.ontbinden van de vereniging

7,uitsluiten van een effectlef lid

8.omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

Artikel 17  Vergaderingen

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel of het

belang van de vereniging dit vereist en tenminste één maa! per jaar.

Elk jaar wordt een statutaire algemene vergadering gehouden in de loop van het eerste semester voor het

goedkeuren van de rekeningen van het vorige kalenderjaar en van de begroting van het lopende kalenderjaar.

De uitnodiging wordt dertig dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile

effectieve leden verstuurd, hetzij per gewone post, hetzij per elektronische post

De oproeping bevat dag, uur, plaats van de vergadering en de agendapunten. Na de kenbaarmaking van de

dagorde kunnen punten worden toegevoegd mits akkoord van twee derde van de aanwezige leden.

Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen op

verzoek van minstens één vijfde van de effectieve leden. De uitnodiging wordt minstens vijftien dagen

voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle effectieve leden verstuurd.

Artikel 18 - Quorum en stemming

Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van

twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee

derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden die

geldig kan beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering

mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering gehouden worden. De beslissing wordt

geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door twee derde van de stemmen van de aanwezige of

vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden

vereist ze een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 19  Inzagerecht

De besluiten van de Algemene Vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel

van de vereniging. Zij zijn voor de leden ter inzage beschikbaar en de leden kunnen op aanvraag een afschrift

ontvangen,

IV De Raad van Bestuur

Artikel 20  Samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste vijf personen, effectief lid van de vereniging en aangeduid door de Algemene Vergadering. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het totaal aantal leden (toegetreden en effectieve leden) van de vereniging. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden minstens een voorzitter, een vice-voorzitter, een of meerdere secretarissen en een of meerdere penningmeesters. Dezen zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen. De Raad van Bestuur beslist zelfstandig voor de creatie, taakinvulling en opheffing van mandaten wanneer de noodzaak hiertoe voordoet

Artikel 21  Voorwaarden

De kandidaat-bestuurders dienen hun kandidatuur minimum 30 dagen voor de datum van de Algemene Vergadering in te richten aan de Raad van Bestuur. Hiervoor moet een voldoende gemotiveerd en gedocumenteerd dossier ingediend worden bij de Raad van bestuur. De Raad van bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat op haar eerstvolgende vergadering na ontvangst van de aanvraag bij gewone meerderheid van de stemmen. Tegen de beslissing van de Raad van bestuur is geen verhaal mogelijk, De beslissing van de raad van Bestuur moet niet gemotiveerd worden. Bij aanvaarding van het dossier wordt de kandidaat-bestuurder automatisch verkiesbaar op de eerstvolgende Algemene Vergadering,

Artikel 22 Benoeming, ontslag

~. MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering voor onbepaalde duur en zijn ten alle tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Bij ontslag, schorsing of overlijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering in zijn vervanging voorzien. Intussentijd kan de Raad van Bestuur onder zich een bestuurder aanduiden die tijdelijk de opengevallen functie waarneemt.

Artikel 23  Vergaderingen, beraadslaging, beslissing

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. Bij staking van stemmen wordt een tweede stemming gehouden, Geeft deze geen uitsluitsel dan beslist de voorzitter of zijn vervanger. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de effectieve leden.

Artikel 24  Bevoegdheden

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide machten, Hij mag onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten voortvioelend uit de wet of de statuten alle daden en overeenkomsten stellen en afsluiten, schikkingen treffen, compromissen sluiten, roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met een hypotheek bezwaren, leningen afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden.

Artikel 25  Vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in alle handelingen in en bulten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vereniging vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vereniging aanstellen, De gevolmachtigden verbinden de vereniging binnen de perken van de hun verleende volmacht

indien een bestuurder volmachtdrager is, mag deze niet deelnemen aan de stemming waarbij wordt beslist over de intrekking van zijn volmacht. De beslissing wordt genomen bij gewone meerderheid.

De leden van de Raad van Bestuur oefenen hun mandaat uit als college, behalve:

" De voorzitter die de vereniging vertegenwoordigt in en buiten rechte en in die functie alleen mag tekenen

" De secretaris en voorzitter die elkeen alle uitgaande briefwisseling alleen tekent, behalve oproepen voor de algemene vergadering en de verslagen van de algemene vergadering en het bestuur die door de voorzitter en de optekenende secretaris worden getekend.

" De penningmeester, is bevoegd om alle ontvangsten alleen te tekenen en ook voor alle uitgaven beneden 2.500 euro.

" Voor uitgaven van 2.500 euro en meer is de handtekening van de voorzitter, de secretaris en de handtekening van de penningmeester verplicht.

" De penningmeester is verantwoordelijk voor de verklaring van de taks op de vergoeding van de successierechten (art. 147 t/m 150 van de wet van successierechten) en mag hiervoor alleen tekenen voor zover de vereniging hieraan onderworpen is.

" De voorzitter, (vice-)secretaris(sen) en de penningmeester zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen.

Artikel 26 -- Bekend makingvereisten

De benoeming van de leden van de raad van bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlag en bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit de stukken moet blijken of de personen die de vzw vertegenwoordigen, de vzw ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel ais college verbinden.

V. Begroting en rekeningen

Artikel 27  Jaarrekening, boekhouding en begroting

Ieder jaar op 31 december wordt de jaarrekening van het verlopen jaar afgesloten en wordt de begroting voor het volgend jaar opgemaakt. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening en de begroting ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 vzw-wet en daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Bij ernstige problemen binnen de vereniging die een goed bestuur van de vereniging in het gedrang brengen, kan de blokkering van de (bank)rekeningen voor verdere verrichtingen worden gevraagd door drie bestuurders gezamenlijk. Een lid van de vereniging dat geen bestuurder is, kan individueel niet de blokkering vragen, tenzij een rechterlijke beschikking wordt voorgelegd, De leden van de vereniging kunnen binnen de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid beslissen om de bankrekeningen te blokkeren. In voorkomend geval wordt een uittreksel uit de notulen van de vergadering aan de bank overhandigd.

Voor deblokkering van de bankrekeningen moeten alle bestuurders samen optreden, tenzij een beslissing van de Algemene vergadering of een rechterlijke beslissing wordt voorgelegd.

VI. Ontbinding en vereffening

Artikel 28

Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering een vereffenaar aan, waarvan zij de

opdracht omschrijft. Ingeval van ontbinding en vereffening beslist de Algemene Vergadering over de

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

bestemming van het vermogen van de vzw dat zal worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in Belgiè.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd op de griffie en bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Tevens werd het ontslag aanvaard van volgende bestuursleden:

Patrick Bollaerts, geboren te 3000 Leuven op 3 Juli 1969 en wonende te 3020 Herent, Smisstraat 2.

Benny Bruyninckx, geboren te 3000 Leuven op 24 april 1967 en wonende te 3018 Leuven, Wakkerzeelsebaan 234,

trage Coenaerte, geboren te 3400 Leuven op 19 51%n5 1988 en wonend$ te 3D1B Kostenberg, Twee Leeuwenstraat 43.

Werner Coenen, geboren te 3000 Leuven op 15 december 1967 en wonende te 3078 Kortenberg , Twee Leeuwenstraat 43.

Veronique Morlet, geboren te Leopoldville (Belgisch Congo) op 5 mei 1966 en wonende te 3020 Herent, Karrestraat 41.

Niels Reygel, geboren te 3000 Leuven op 8 maart 1989 en wonende te 3390 Tielt-Winge, Sint-Jorisveld 6. Jorne Reygel, geboren te 3000 Leuven op 8 maart 1989 en wonende te 3390 Tielt-Winge, Sint-Jorisveld 6, Gunther Fasoel geboren te 2840 Reet op 16 mei 1968 en wonende te 2850 Boom, Vrijheidsstraat 54a Liesbeth Coenaerts geboren te 3000 Leuven op 20 november 1972 en wonende te 3070 Kortenberg,

Leuvensesteenweg 43.

Volgende leden treden toe tot het bestuur:

Tom Brants geboren te 3000 Leuven op 28 november 1984 en wonende te 3000 Leuven, Wijnpersstraat 35. Deraeck Kurt geboren te 3000 Leuven op 22 juni 1972 en wonende te 3012 Wilsere, Oude Aarschotseweg,

27.

Goedgekeurd op de Bijzondere Algemene Vergadering te Nieuwrode op donderdag 31 maart 2011 en opgemaakt in evenveel exemplaren als er effectieve leden zijn plus twee, waarvan één bestemd voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en één bestemd te houden op de maatschappelijke zetel, De toegetreden leden kunnen op eenvoudig verzoek bij één der effectieve leden een exemplaar ontvangen van onderhavige statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

`Vad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZAALVOETBALCLUB CAZZE HERENT, AFGEKORT ZVC C…

Adresse
KARRESTRAAT 41 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande