ZAKELIJK ADVIES KUNSTEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ZAKELIJK ADVIES KUNSTEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 627.684.129

Publication

10/04/2015
ÿþ Mod Won 111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

* 0* i

neergeiegdlontvartgen op

3 0 MANU 2015

ter griffie vaceNo;derlandstaIige

'Kc©p, 27 uccci

Ondernemingsnr : dl? 4. tS q . ,5

Benaming

(voluit) : Zakelijk Advies Kunsten

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Boonlochten 3. 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma

De ondergetekenden:

De heer Vanden Driessche Hugo, Boonlochten 3 te 1730 Asse

Mevrouw De Koninck Magdalena, Boonlochten 3 te 1730 Asse

komen overeen een vennootschap op te richten onder de vorm van een Vennootschap onder Firma. De Vennootschap onder firma wordt opgericht onder de benaming Zakelijk Advies Kunsten, handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, afgekort VOF.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Boonlochten 3 1730 ASSE

DOEL

De vennootschap heeft tot doei:

1.Zowel in België als in het buitenland, advies, redactie, begeleiding en ondersteuning van initiatieven, organisaties en projecten ivm kunt en cultuur

2.Presentaties, lessen en lezingen te geven in binnen- en buitenland, op verzoek van derden of op eigen initiatief.

De vennootschap zal in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zullen zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname,of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband van het hare staat.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf 04 februari 2015. Zij kan voortijdig warden ontbonden bij éénparige beslissing van de vergadering van vennoten, beslissend zoals bij wijziging van de statuten.

KAPITAAL EN INBRENGEN

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en het minimum is vastgesteld op 600 euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 10 aandelen zonder nominale waarde.

De eigendom van de aandelen moet blijken uit de inschrijving in het aandelenregister: De maatschappelijke aandelen worden ingeschreven als volgt:

De heer Vanden Driessche Hugo 5 aandelen

Mevrouw De Koninck Magdalena 5 aandelen

Inbreng van nijverheid:

Elke vennoot doet een inbreng in de vennootschap van zijn arbeid en zijn goede zorgen.

De inbrengen worden aanvaard door de vennoten,

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

De aandelen kunnen slechts overgedragen worden onder de levenden met goedkeuring van alle vennoten. De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel, dan heeft de raad van zaakvoerders het recht de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen wordt als eigenaar van het aandeel. Wanneer de aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, zullen alle rechten van deze aandelen aan de vruchtgebruiker toebehoren.

AANSPRAKELIJKHEID DER VENNOTEN

De vennoten zijn op de hoogte van het feit dat zij elk afzonderlijk hoofdelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de eventuele schulden van de vennootschap onder firma,

BESTUUR/AANSTELLING ZAAKVOERDER

De vennoten delegeren alle bestuursbevoegdheden van de vennootschap aan één of meerdere zaakvoerders, die de leiding hebben over de vennootschap,

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de vennoten, verenigd in Algemene Vergadering.

De vennoten, niet-zaakvoerders hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden. Zij mogen zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling, processen-verbaal en over het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Volgende vennoot wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap:

De heer Vanden Driessche.

Het mandaat is gratis behoudens andere beslissing van de Algemene vergadering

Het mandaat van de zaakvoerder is in principe onherroepelijk behoudens in geval van vrijwillig ontslag of om wettige reden.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is gegaan, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot in de vennootschap.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in Algemene Vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij éénparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van wijziging van de statuten, gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder wordt belast met het bestuur van de vennootschap binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals is vastgesteld in onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om aile daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet

aan de Algemene Vergadering voorbehoudt, en om de vennootschap te

vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als etser of verweerder.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Elke zaakvoerder mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheid, voor de daden van dagelijks bestuur, de maatschappelijke handtekening delegeren aan een (of meer) bedienden.

JAARREKENING

De jaarrekening wordt ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de resultatenrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennootschap, verenigd in Algemene Vergadering, op de laatste vrijdag van de maand juni volgend op het boekjaar of indien die dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag, telkens om 18 u, behoudens andersluidende schriftelijke aankondiging op de zetel van de vennootschap.

Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt het op 31 december van elk jaar.

Ter uitzonderlijke titel zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt vanaf de eerste dag van de activiteit van de vennootschap tot 31 december 2015.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De oprichters-vennoten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

Volmacht wordt toegekend aan Eurocef bvba, Hendrik De Kosterlaan 44 te 1731 ZELLIK en de heer Van Den Eede Norbert, Cassestraat 18 te .9391 Baardegem, om, met de bevoegdheid tot in de plaatstelling, al het nodige te doen om de vennootschap in te schrijven in de

Kruispuntbank van Ondernemingen, en om bij iedere andere administratie, waaronder deze van de BTW, de Directe Belastingen, de sociale secretariaten ..., in naam van de vennootschap alle aangiften te doen, de nodige stukken te tekenen en in het algemeen al het nodige te doen.

Opgemaakt te Brussel op 4 februari 2415

De vennoten

De heer Vanden Driessche Hugo, zaakvoerder

à ,y

Veor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw De Koninck Magdalena, vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
ZAKELIJK ADVIES KUNSTEN

Adresse
BOONLOCHTEN 3 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande