ZAKENKANTOOR BOUSSON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR BOUSSON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.946.078

Publication

20/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

igêkitgileijd tie eifee

*èetteek!t van Kozphandol

ItEè lt-Weel, CD 0 8 FEB. 2013 tle

Griffie

Ondernemingsnr; c Sc:\" Q L7~$

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR BOUSSON

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TE 3150 WESPELAAR, TERHEYDENLAAN 17

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte opgemaakt te Vilvoorde, Vlaanderenstraat 83, ten kantore, voor Ons, Meester Charles De Ruydts, Notaris te Vilvoorde, op zeven februari tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, op het registratiekantoor te Vilvoorde, werd het volgende uittreksel opgemaakt : ZIJN VERSCHENEN: 1. De Heer BOUSSON Johan, echtgenoot van Mevrouw SPRUYT Karin; 2. Mevrouw SPRUYT Karin Nancy, echtgenoot van de Heer BOUSSON Johan, samen wonende te 1820 Steenokkerzeel (Perk), Tervuursesteenweg 203. Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op achtentwintig maart negentienhonderd achtentachtig, niet gewijzigd tot op heden. Welke oprichters de ondergetekende notaris Charles De Ruydts, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: "ZAKENKANTOOR BOUSSON", Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600E) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) zonder aanduiding van een nominale waarde. Op de aandelen werd door de oprichters ingeschreven a pari in speciën, als volgt:

-de Heer BOUSSON Johan, voornoemd, honderdachtenzestig (168) aandelen;

-Mevrouw SPRUYT Karin, voornoemd, achttien (18) aandelen,

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort zijn voor één derde.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van

Vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij AXA Bank.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

STATUTEN

"TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 1 - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ZAKENKANTOOR BOUSSON".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "B.V.B.A.", leesbaar weergegeven,

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3150 Wespelaar, Terheydelaan 17.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3 - DOEL

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake heeft de vennootschap als doel, in België, de Europese Unie en derde landen, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden :

I. Specifieke activiteiten

" Het uitoefenen van alle agentschapactiviteiten van spaarbanken, financiële instellingen, en vennootschappen.

.Het bemiddelen bij het afsluiten van leningen en financieringen tussen erkende financiële instellingen en derden, voor rekening van deze financiële instellingen,

IIII

" 13030717

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge ~ " Uitvoeren van financiële verrichtingen tussen erkende financiële instellingen en derden, zijnde spaarverrichtingen, geldplaatsingen, geldverhandelingen en alles wat hiermee verband houdt of kan houden;

" De uitbating van een verzekeringskantoor, dit in de meest algemene zin, het bemiddelen als verzekeringsmakelaar tussen diverse erkende verzekeringsmaatschappijen en derden, prospecteren van klanten, afsluiten van polissen, bemiddelen bij schadegevallen en alles wat met het beroep van verzekeringsmakelaar verband houdt of kan houden.

" Verzekeringsbemiddeling: de werkzaamheden die bestaan in het aanbieden, het voorstellen, het verrichten van voorbereidend werk tot het sluiten van verzekeringsovereenkomsten, of het sluiten van verzekeringsovereenkomsten, dan wel in het assisteren bij het beheer en de uitvoering ervan.

" Verzekeringsmakelaar: de verzekering s- of herverzekerings-tussenpersoon die verzekeringsnemers en verzekeringsondernemingen, of verzekeringsondernemingen en herverzekeringsondememingen, met elkaar in contact brengt, zonder in de keuze van deze gebonden zijn.

" Het verlenen van diensten aan personen en bedrijven meer bepaald, een studie- en raadgevend bureau inzake verzekeringen, juridische -, financiële- en fiscale aangelegenheden, boekhouding, sociale wetgeving, loonadministratie en organisatie enzovoort.

" Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

" Het maken van kosten of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld als in natura.

" Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

" Het uitoefenen van een managementvennootschap, en daartoe aile mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen.

" Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te verwerven, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, enzovoort, van alle onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening. Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening of voor rekening van derden om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen.

" Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen voor eigen rekening.

" De handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen en niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond.

li. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coardinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

CI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

F/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

IV. Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

c.- samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

,..... lé It maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale

waarde.»

Wij laten weg

"TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 9 - BESTUUR - BEZOLDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen, vennoten of niet.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van zijn onkosten, een vaste wedde toegekend,

waarvoor het bedrag elk jaar door de jaarvergadering wordt vastgelegd, en die ten laste komt van de algemene

kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 10 - BEVOEGDHEDEN

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn

voor het bereiken van het doel te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de

algemene vergadering.

Hij kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts

geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en

bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere

zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van

dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap

vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

ARTIKEL 11 - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 12 - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de

vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden warden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,

worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de

vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Sarnen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld,

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of aldaar geldig

vertegenwoordigd is, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

ARTIKEL 13 - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is,

stemmen.

Voer béhoudeh aan het Belgisch Staatsblad

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De

aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen."

Wij laten weg ..,

"TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

ARTIKEL 16 - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december,

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 17 - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 18 - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s)."

Wij laten weg ...

OVERGANGSBEPALINGEN

1, Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar op zeven februari tweeduizend en dertien in, en eindigt op

éénendertig december tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. EERSTE ALGEMENE VERGADERING

1. Benoeming zaakvoerder.

Wordt door de oprichters als zaakvoerder van de vennootschap benoemd, de Heer BOUSSON Johan,

voornoemd, die aanvaardt.

De opdracht, die bezoldigd is overeenkomstig de statuten, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel

statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft,

2. Benoeming vaste vertegenwoordiger.

Voornoemde zaakvoerder duidt de heer Johan Bousson, aan als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap, die belast wordt met de uitvoering, in haar naam en voor haar rekening, van alle bestuursmandaten van huidige vennootschap in andere vennootschappen. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet. Dit mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur. De vaste vertegenwoordiger mag niet worden ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel neergelegd op de griffie en voor de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZAKENKANTOOR BOUSSON

Adresse
TERHEYDENLAAN 17 3150 WESPELAAR

Code postal : 3150
Localité : Wespelaar
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande