ZAKENKANTOOR G. SEGERS - DE WITTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR G. SEGERS - DE WITTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.185.125

Publication

19/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



Min %

0 FEB 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0449.185A25.

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR G. SEGERS-DE WITTE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1840 Londerzeel, Steenhuffelstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING ART 537WIB - STATUTENWIJZIGINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvbe (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 27 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR G. SEGERS-DE WITTE", met zetel te 1840 Londerzeel, Steenhuffelstraat 48, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit  Afschaffing van de nominale waarde van de bestaande aandelen

De vergadering beslist de nominale waarde van de bestaande aandelen af te schaffen.

Tweede besluit  Uitdrukking van het kapitaal in Euro

De vergadering beslist het bestaand kapitaal in Euro uit te drukken. Na conversie bedraagt het kapitaal van 750.000,-frank, achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) euro, en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die leder 1/750e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Derde besluit -- Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de "Eerste vergadering" de dato 6 december 2013, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 voor een bruto bedrag van 77.500,00 euro, Een exemplaar van deze notulen blijft in het dossier van de Notaris.

Vierde besluit -- Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 69.750,00 euro, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld van het netto-bedrag verkregen ingevolge de dividenduitkering, waartoe werd beslist in de eerste vergadering.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

Vijfde besluit Inschrijving op de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer Geert Segers en mevrouw Rita De Witte, samenwonende te 1840 Londerzeel (Malderen), Steenhuffelstraat 48, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren voornoemde vennoten, negentig procent (90 %) van het tussentijds brutodividend, zijnde een bedrag van 69.750,00 euro in te brengen, en dit in verhouding tot hun aandelenbezit in de vennootschap, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van 69.750,00 euro staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Zesde besluit -- Vaststelling van de kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : [recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 69.750,00 euro aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op 88.342,01 euro, vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Zevende besluit  Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 88.342,01 euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 250 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/250e deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 27 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 69,750,00 euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.592,01 euro op 88.342,01 euro door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen."

Achtste besluit  Wijziging van artikel 2 der statuten

De vergadering beslist artikel 2 der statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap te 1840 Londerzeel, Steenhuffelstraat 48. Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 2 der statuten door volgende tekst vervangen

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel, Steenhuffelstraat 48."

Negende besluit  Aanpassing statuten aan het nieuw Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, houdende invoering van het Wetboek Vennootschappen. Bijgevolg beslist zij de hiernavolgende tekst der statuten te aanvaarden. (bij uittreksel...) :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ZAKENKANTOOR G. SEGERS-DE WITTE".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel, Steenhuffelstraat 48...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1.in hoedanigheid van verzekeringen en/of herverzekeringen die om het even welk risico dekken en die behoren tot om het even welke verzekeringstak;

2.in hoedanigheid van spaarbankagent het bemiddelen van geldplaatsingen en leningen van welke aard ook;

3.alle handel, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, aan- en verkoop, verkoop tegen commissieloon van onroerende goederen, alsmede alle immobiliaire operaties of ermee verbandhoudende verrichtingen, met name het aankopen, verkopen, ruilen, verhuren of in huur nemen, in leasing nemen of geven, het herschikken en omvormen, het beheren, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen van alle aard, zowel gronden als gebouwen, in voorkomend geval door verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing;

4.in hoedanigheid van makelaar en raadgever, de uitbating van een reisagentschap.

Deze opsomming is niet beperkend,

Zij mag bovendien in het kader van haar activiteit alle mobiliaire, immobiliaire, financiële, industriële, hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

Zij mag zich borgstellen voor andere natuurlijke en rechtspersonen.

Zij mag tevens door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij mag haar bedrijvigheid uitoefenen in België of in het buitenland en om het even waar bijhuizen en agentschappen oprichten.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 88.342,01 euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 250 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/250e deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 23 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 69.750,00 euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.592,01 euro op 88.342,01 euro door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn,

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordi-gings-macht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doei van de vennoot-schap. Hij heeft/zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmach-itigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap,

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDE-LINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de tweeds dinsdag van de maand juni te twintig uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21, VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkom-stig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld, Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel af een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder,

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23, VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffenings-kosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

rrederic GA;LIDRON, Tim HERZEEL

geassocieerde Notarissen

Hbg wegie3 9320: il: ti oa,1 (Aaast)Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55 85bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 15.06.2013 13174-0095-015
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 15.06.2012 12178-0475-015
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 14.07.2011 11289-0357-011
08/10/2009 : BL568899
13/07/2009 : BL568899
26/06/2008 : BL568899
09/07/2007 : BL568899
06/07/2005 : BL568899
16/06/2004 : BL568899
26/06/2003 : BL568899
19/07/2000 : BL568899
03/07/1999 : BL568899
02/02/1993 : BL568899
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.08.2016 16469-0010-017

Coordonnées
ZAKENKANTOOR G. SEGERS - DE WITTE

Adresse
STEENHUFFELSTRAAT 48 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : Steenhuffel
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande