ZAKENKANTOOR VAN DEN BOSSCHE PASCAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR VAN DEN BOSSCHE PASCAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.981.288

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 25.06.2014 14216-0430-012
16/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306632*

Neergelegd

10-11-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

0840981288

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ZAKENKANTOOR VAN DEN BOSSCHE PASCAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1770 Liedekerke, Kleemputtenstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, de dato 10 november 2011,

neergelegd ter registratie, blijkt dat :

1) De heer VAN DEN BOSSCHE Pascal, geboren te Aalst op vijftien mei negentienhonderd zevenenzestig,

2) en zijn echtgenote, mevrouw DE BAETSELIER Carine Ivonne, geboren te Ninove op achtentwintig augustus negentienhonderd achtenzestig, samen wonende te Liedekerke, Hoefstraat, 230.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, gewijzigd zonder wijziging van het huwelijksstelsel blijkens contract na huwelijk verleden voor ondergetekende notaris Yves De Ruyver, op twintig september tweeduizend en zeven,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  ZAKENKANTOOR VAN DEN BOSSCHE PASCAL met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke Kleemputtenstraat, 3.

De vennootschap heeft als doel:

- optreden als tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten;

- optreden als tussenpersoon voor verzekeringen;

- optreden als tussenpersoon voor kredieten;

De vennootschap heeft tot doel het beheer van het eigen vermogen en het vermogen van aanverwante vennootschappen, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, met uitsluiting van alle activiteiten bedoeld in het Koninklijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

De vennootschap zal in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België al in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in zestig (60) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/zestigste (1/60ste) van het kapitaal, waarop zij ingeschreven hebben als volgt :

De heer Van den Bossche Pascal voor dertig (30) aandelen

Mevrouw De Baetselier Carine voor dertig (30) aandelen

De oprichters verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ) dat ingeschreven werd in geld als volgt door :

De heer Van den Bossche Pascal voor drieduizend honderd euro (3.100 ¬ )

Mevrouw De Baetselier Carine voor drieduizend honderd euro (3.100 ¬ ),

en dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder. De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Pascal VAN DEN BOSSCHE

Mevrouw Carine DE BAETSELIER

De zaakvoerders zijn bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift van de akte

Coordonnées
ZAKENKANTOOR VAN DEN BOSSCHE PASCAL

Adresse
KLEEMPUTTENSTRAAT 3 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande