ZAO BELEGGINGEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZAO BELEGGINGEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.431.916

Publication

07/05/2014 : ME088971
09/05/2014
ÿþ..% ~.

I..,ii~

0:11 In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neer)egging ter griffie van de akte

i!l..~~!~.~en

1 96

6 65*

11111111

2 8 -04- 2014

REORTGAnr' van

aafd ME~ANL ~

A;~TWF~

Mod PDF 11.1

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatabl,

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort) :

Rechtsvorm :

0456.431.916

ZAO BELEGGINGEN

Naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : BERLAARSESTRAAT 14, 2500 Lier, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst : bestuurder; Zetelverplaatsing bij beslissing van de algemene vergadering

BLIJKENS HET VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 24 DECEMBER 2013 WORDT,

MET ONMIDDELLIJKE INGANG, ONTSLAG VERLEEND ALS BESTUURDER VAN DE

VENNOOTSCHAP AAN

DE HEER WIM PELCKMANS

BERAARSESTRAAT 14 - 2500 LIER

NV KMO-DIENSTBETOON

BERLAARSESTRAAT 14 - 2500 LIER

VERTEGENWOORDIGD DOOR

DHR WIM PELCKMANS - BERLAARSESTRAAT 14 - 2500 LIER

WORDT BENOEMD TOT BESTUURDER, AFGEVAARDIGD BESTUURDER EN VOORZITTER VAN

DE RAAD VAN BESTUUR

DHR VINCENT GEERS

KOOLWITJE 29 -1700 DILBEEK

ZIJN MANDAAT ZAL LOPEN TOT DE JAARVERGADERING IN 2014

TEVENS IS BESLIST DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP TE VERPLAATSEN VANAF 23/12/2013 NAAR

DORPSTRAAT 10 -17011 l I tRBEEK

VINCENT GEERS, AFGEVAARDIGD BESTUURDER

Op de laatste bli. van Luik A vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de porso(oTn(ën)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2014
ÿþ mad 11.1

z ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neer gs'Agdfontvangen op



11111 1.11!1!1100,1111

Ondernemingsnr : 0456.431,916

0 T MU 2014

ter griffie van de Nederlandsteg rechtbank van kcrdreiândel

et

Benaming (voluit) : ZAO beleggingen

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Dorpstraat 10

1701 Dilbeek (Itterbeek)

Onderwerp akte :Fusievoorstel

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. "Gepa L& L", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1701 Dilbeek (Itterbeek), Dorpstraat 10.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verfleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen op 5 september 2007, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 september daarna, onder het nummer 07140752.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 18 november 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 januari daarna, onder het nummer 14024075,

Zij heeft als ondernemingsnummer 0892.142.157 RPR Brussel.

Namens haar tekent één van haar zaakvoerders, de heer Geers Vincent, wonende te 1700 Dilbeek, Koolwitje 29.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

"ZAO beleggingen", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1701 Dilbeek (Itterbeek), Dorpstraat 10,

Deze vennootschap werd opgericht onder de benaming "Automanagement Benelux", bij akte verleden voor Jacques de Strycker-Vrancken te Lier op 10 november 1995 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 november daarna, onder het nummer 951129-458. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen op 21 oktober 2005, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 december daarna, onder het nummer 05173600,

Zij heeft als 0456.431.916 RPR Brussel.

Namens haar tekent haar gedelegeerd bestuurder, de heer Geers Vincent voormeld. Zij wordt hierna genoemd `over te nemen vennootschap".

ln aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de vennoten/aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus worden volgende voorstellen gedaan:

A. dat de fusie zal worden doorgevoerd tussen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1. "Gepa L & L", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek (Itterbeek), Dorpstraat 10, die tot doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1) Het verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrjfsbeleid, sales en marketing:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, tele-marketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

t. opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g) liet geven van sales en marketing opleidingen.

2) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader;

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten; .

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; liet vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

r ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staát%blad

2. "ZAO beleggingen", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1701 Dilbeek (ItterbeeK), Dorpstraat 10, die tot doel heeft:

Als verzekeringsmakelaar het afsluiten van alle verzekeringen voor rekening van derden, het beheer van verzekeringsportefeuilles, de expertise van schadegevallen, tussenpersoon in verzekeringsadvies en alles wat tot de functie van verzekeringsbemiddelaar behoort, dit zowel voor eigen rekening als voor derden.

Voor rekening van kredietinstellingen het toestaan en het tot stand brengen van financieringen, leningen al of niet hypothecair. Het behandelen van alle financiële verrichtingen, die hieruit voortspruiten.

Het beheer van alle roerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c" ,}"0.

x

Voor-

behouden

aan het

° Belgisch

Staat blad

V

i~nnëxës dü Münitëür~ëlgë

Bijlagen-tril ret-Beg sch-Sti aaslil c -1910512014

mod 11.1

Het beheer en het huren en verhuren van onroerende goederen, alsmede alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, zonder dat deze activiteiten het karakter van immobiliënvennootschap of promotiemaatschappij kunnen hebben.

Alle beleggingen in effecten doen en participaties nemen in andere vennootschappen bij wijze van onderschrijving, inbreng of fusie of eender welke andere vorm van belegging.

Het verlenen van adviezen inzake sociale aangelegenheden, Zo voor eigen rekening als voor rekening van derden:

a) de verhuur van computertijd al dan niet op regelmatige basis en met of zonder bedienend personeel

b) de verhuur en verkoop, huren, verhuren en leasen van computerapparatuur en programmatuur

c) de verhuur van personeel voor de invoer in en de bediening van computers

d) de verhuur en huur, verkoop en koop van adressenbestanden

e) de verzekering van electronische apparatuur

tj het uitvoeren van studies en advies geven aan bedrijven alsmede het deelnemen in aanverwante ondernemingen en het aangaan van jointventures en licentie-

overeenkomsten met andere ondernemingen

g) het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen van alle materiaal en uitrusting, die voor de inrichtingen van kantoren, bedrijfsruimten met daarbijhorende woongelegenheden nuttig kunnen zijn

h) het verlenen van volledige fiscale, juridische boekhoudkundige, financiële begeleiding, advies en service aan bedrijven.

i) network-marketing en alle consulting activiteiten.

j) tussenpersoon bij plaatsing van publiciteit en drukwerk

k) de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van handelsgoederen, I) exportbevordering, zowel op commissie als rechtstreeks.

De vennootschap mag alle operaties verwezenlijken welke ook de natuur of het karakter ervan weze die rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van haar doel vergemakkelijkt. Zij doet deze operaties hetzij voor eigen rekening en in haar naam hetzij voor rekening van derden of in naam van derden, of in deelneming met deze laatste. Zij mag deelnemen in alle vennootschappen, die hetzelfde doel of een aanverwant doel zouden hebben. Zij mag zich borg stellen voor deze vennootschappen, en in hun voordeel bedingen.

Participaties nemen onder alle vormen in andere vennootschappen en het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

De sub 1 genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de over te nemen vennootschap is.

B. Er bestaan 160 aandelen van de over te nemen vennootschap, die allen gehouden worden door de overnemende vennootschap.

C. Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

D. Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

E. Aan de zaakvoerderlbestuurders van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F. De over te nemen vennootschap bezit geen onroerende goederen.

Bovenstaand fusievoorstel zal door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 15 mei 2014. De bestuursorganen, zowel van de overnemende als van de over te nemen vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Op de Laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Volmacht wordt verleend aan notaris Coppens met standplaats te Vosselaar om het fusievoorstel ter publicatie neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Opgemaakt in 8 exemplaren te Dilbeek (Itterbeek) op 24 april 2014,

Elk bestuursorgaan erkent 3 door of namens de verschillende bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan:

" één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te worden neergelegd;

" één bestemd is voor het vennootschapsdossier;

" één bestemd is voor inzage van de vennoten/aandeelhouders op de zetel van de vennootschap.

Gepa L & L bvba ZAO beleggingen nv

(get.) Geers Vincent (get.) Geers Vincent

Zaakvoerder gedelegeerd bestuurder (volgen de handtekeningen)

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staag blad

(get.) J. Coppens notaris

Bijiagen-bij het$eigisrlrStant3b1id =19/OSt2Or4- Annexes du Moniteur berge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014
ÿþ mod 11.1

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

-aimé -à

na neeriegging ter griffie van qiakte

eergelegd/ontvangen op



25 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vablimphandel Brussel

VO0r= behouden aan het Belgisch Staatsblad

II

1111





*14129338*







---

Ondememingsnr : 0456.431.916

Benaming (voluit) : ZAO beleggingen

(verkort)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Dorpstraat 10

1701 Dilbeek (ltterbeek)

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen) ONTBINDING ZONDER VEREFFENING.

Het blijkt uit twee akten verleden voor meester Tom Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 19 juni 2014, dat:

de naamloze vennootschap "ZAO beleggingen", met maatschappelijke zetel te 1701 Dilbeek (ltterbeek), Dorpstraat 10, BTW BE BE0456.431.916 RPR Brussel, bij wijze van fusie, overeenkomstig artikel 676 1' van het Wetboek van vennootschappen, is overgenomen door "Gepa L & L", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1701 Dilbeek (Itterbeek), Dorpstraat 10, ondernemingsnummer 0692.142.157 RPR Brussel;

- geheel het vermogen van de vennootschap "ZAO beleggingen", niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap;

- de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

Volmacht.

De heer Geers Vincent, handelend in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Incentive", gevestigd te 2560 N'yen (Kessel), Stationssteenweg 176 en/of mevrouw Janse Krista, wonende te Westmeerbeek, Elzenstraat 23, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

De Notaris

(get.) T. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

----- ---------------- A-- ----- --------- -------- --- ------



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste t'IL van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : ME088971
03/10/2012 : ME088971
16/06/2011 : ME088971
11/06/2010 : ME088971
11/03/2010 : ME088971
22/06/2009 : ME088971
02/06/2008 : ME088971
06/03/2008 : ME088971
11/06/2007 : ME088971
02/12/2005 : ME088971
02/12/2005 : ME088971
21/06/2005 : ME088971
26/05/2004 : ME088971
24/11/2003 : ME088971
24/06/2003 : ME088971
24/08/2002 : ME088971
08/06/2001 : AN335733
29/09/1999 : AN335733
09/06/1998 : ME78671
02/04/1998 : ME78671
08/10/1997 : ME78671

Coordonnées
ZAO BELEGGINGEN

Adresse
DORPSTRAAT 10 1701 ITTERBEEK

Code postal : 1701
Localité : Itterbeek
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande