ZAVAQUES

Société en commandite simple


Dénomination : ZAVAQUES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.518.181

Publication

25/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII,J11121.111111q1M1111fIll

Ondernemingsar : 8 ' 5,4g. A7À Benaming

(voluit) : ZAVAQUES

Neergetega ter griffie der

Rechtbank van Koophandel 2011

te Leuven, de 1

2 AUG. DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-- 25/08/2011- Annexes du Moniteur belg

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTESTRAAT 65, B-3118 WERCHTER

Onderwerp akte : Oprichting.

Uit de onderhandse akte, opgesteld op 09 augustus 2011, blijkt dat:

1. Mevrouw Hilde Geertrui Marie-Madeleine Lannoo, beherend vennoot, Germaniste, geboren te Tielt op 24 juni 1962 en haar echtgenoot

2. De Heer Anthony Franciscus Gabriel Cools, stille vennoot, Politicoloog, geboren te Heist-op-den-Berg op 27 december 1961, samen wonende te Werchter, Grotestraat 65.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht, met als naam "Zavaques" en zetel te Werchter, Grotestraat 65.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Het beheer voor eigen rekening en beperkt tot het eigen patrimonium van roerende en onroerende goederen welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de huur en de verhuur ervan;

-Het optreden ais business analist/consultant zowel in Europa als buiten Europa, zowel in verband met import als export; adviesverlening van financiële, commerciële, technische, organisatorische en administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, marketing, handel, bedrijfsvoering, management, strategie, communicatie en informatie, hergroepering van ondernemingen;

-Managementassistentie en  ondersteuning in de zin van: professionele en onafhankelijke adviezen verstrekken op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en personeelsbeheer, enzovoort; deze opsomming geldend als illustratie en niet limitatief en dit zowel ten behoeve van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren, zowel in binnen- als in buitenland;

-Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden op te treden als tussenpersoon in de handel, de groothandel in informaticasoftware en de ontwikkeling ervan, alsmede dit alles in de sector van de informaticasoftware;

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

-De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

-De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel; de vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen met een

fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Het kapitaal wordt als volgt geplaatst bij :

Op de laatste brz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -25/08/2011- Annexes du Moniteur-belge

- Mevrouw Hilde Geertrui Marie-Madeleine Lannoo voor 990,00 euro. In ruil ontvangt zij 99 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Zij stort 990,00 euro.

- De Heer Anthony Franciscus Gabriel Cools voor 10 euro. In ruil ontvangt hij 1 aandeel zonder vermelding van de nominale waarde. Hij stort 10,00 euro.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art 60 W. Venn aile verbintenissen overneemt die vanaf 1 juli 2011 en tot op heden in haar naam werden aangegaan.

Mevrouw Hilde Geertrui Marie-Madeleine Lannoo is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk en wordt beherend vennoot genoemd.

De Heer Anthony Franciscus Gabriel Cools is stille vennoot. Hij houdt zich niet bezig met de werking van de vennootschap. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in te zullen brengen.

De machten van de stille vennoot zijn beperkt tot:

- de controle van de vennootschap

- het stemrecht op de algemene vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Wordt aangesteld als zaakvoerder, voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar Mevrouw Hilde Geertrui Marie-Madeleine Lannoo .

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012. De jaarvergadering heeft plaats de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2013. De algemene vergadering beslist jaarlijks omtrent het saldo van de eventuele netto-winst.

EINDE VENNOOTSCHAP

De vennootschap eindigt:

a. indien de vennoten daartoe in onderling overleg besluiten en wel op het door hen bij dat besluit te bepalen tijdstip. Dit besluit moet schriftelijk worden vastgelegd en ondertekend;

b. indien één der vennoten zijn recht op onmiddellijke ontbinding van de vennootschap inroept vanwege het

feit dat de andere venno(o)t(en) één of meer van de bepalingen van deze overeenkomst overtreedt, niet nakomt

of niet behoorlijk nakomt;

TOETREDING

Toetreding van nieuwe vennoten zal alleen zijn toegestaan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

BEKRACHTI GING

De vennootschap gaat over tot de uitdrukkelijke bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vanaf 0ljuli twee duizend en elf.

Er wordt een bijzondere volmacht, met recht van in plaatsstelling verleend aan Marijn Devries, accountant en belastingconsulent, wonende te Antwerpen, Italiëlei147l19 om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid en de formaliteiten te vervullen door de registratie van deze overeenkomst.

In vijfvoud opgemaakt te Werchter op 09 augustus 2011

De oprichters,

Mevrouw Hilde Geertrui Marie-Madeleine Lannoo

De Heer Anthony Franciscus Gabriel Cools

Op de Eaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZAVAQUES

Adresse
GROTESTRAAT 65 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande