ZELLIMMO 2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZELLIMMO 2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.924.619

Publication

26/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-02-2015

Griffie

*15303515*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598924619

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ZELLIMMO 2

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte van partiële splitsing verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris met standplaats te Strombeek-Bever (Grimbergen), in datum van drieëntwintig februari tweeduizend vijftien, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht werd ingevolge de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap  ZELLIMMO , met zetel te 1083 Brussel, De Rivierendreef 151, rechtspersonenregister Brussel en met BTW-nummer BE 0461.016.155, (...)

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME WIJZIGING VERMOGENSTOESTAND

De vergadering neemt kennis van artikel 747 van het Wetboek van vennootschappen. De vergadering zet uiteen dat mits de aandelen van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze laatste vennootschap, artikel 747 in fine van het Wetboek van vennootschappen kan worden toegepast, zodat bijgevolg de raad van bestuur van de overdragende vennootschap de algemene vergadering niet op de hoogte dient te stellen van de belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van het vermogen van de overdragende vennootschap hebben voorgedaan tussen de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering. TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN EN VERSLAGEN De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing;

- de jaarrekeningen en in de mate deze opgemaakt werden de verslagen van de bestuurders en van de commissaris nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap;

- Vervolgens neemt de vergadering kennis van de artikelen 745 in fine en 746 in fine van het Wetboek van vennootschappen en zij stelt vast dat, mits de aandelen van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze laatste vennootschap, er noch een omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan noch een deskundigenverslag over het voorstel tot partiële splitsing dient te worden opgemaakt.

- de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor aangeduid door de oprichter van de verkrijgende vennootschap, te weten de voormelde heer Michel Wera en door de oprichter van de verkrijgende vennootschap. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

 VI. BESLUIT

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, van activa, naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing van de NV ZELLIMMO, die geschiedt voor vrij, zuiver en onbelast aan de hand van de situatie per 30 september 2014, verklaar ik zonder voorbehoud dat: De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

Onderwerp akte :

Albert Temmermanstraat 19 Bus B 1731 Asse

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

De toekomstige zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen

vermogensbestanddelen.

De over te dragen vermogensbestanddelen behoren toe aan de NV ZELLIMMO.

De beschrijving van de bij de oprichting van de BVBA ZELLIMMO 2 in te brengen

vermogensbestanddelen, is voldoende nauwkeurig en duidelijk, zodat geen aanleiding tot

vergissingen bestaat.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng in natura betreft:

· 2.400 aandelen zonder nominale waarde (oorspronkelijke fractiewaarde ¬ 14,80 per aandeel) van de BVBA ZELLIMMO 2. Deze 2.400 aandelen betreffen de totaliteit van het kapitaal van de BVBA ZELLIMMO 2 en worden toegekend aan de huidige aandeelhouders van de NV ZELLIMMO, die elk één aandeel van de BVBA ZELLIMMO 2 ontvangen per aandeel van de NV ZELLIMMO in hun bezit.

De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (2.400) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 14,80 per aandeel) van de toegekende aandelen.

De latente meerwaarden worden hier niet tot uitdrukking gebracht, doch door het feit dat elke huidige aandeelhouder van de NV ZELLIMMO per aandeel één aandeel van de op te richten BVBA ZELLIMMO 2 verkrijgt, is de voorgenomen verrichting bedrijfseconomisch verantwoord.

7. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 19 januari 2015

Michel Wera,

Bedrijfsrevisor

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het

voormelde voorstel tot partiële splitsing en van voormelde verslagen nopens de inbreng in natura.

DERDE BESLUIT  BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING EN OPRICHTING VAN DE BESLOTEN

vennootschap M+ET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ZELLIMMO 2

a. PARTIËLE SPLITSINGSVERRICHTING  kAPITAALVERMINDERING

A.1. Partiële splitsing

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarden van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 en van de kapitaalverhoging in de overdragende vennootschap  ZELLIMMO hierna, het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren. De vergadering besluit derhalve tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel tot partiële splitsing, door inbreng door de naamloze vennootschap  ZELLIMMO van activabestanddelen, in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 , en waarbij de naamloze vennootschap  ZELLIMMO niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activabestanddelen van de overdragende vennootschap, met alle rechten en verplichtingen overgaan op de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 .

A.2. Kapitaalvermindering

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap  ZELLIMMO verminderd met vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72), om het kapitaal te brengen van vierenzeventig duizend euro (74.000,00) op achtendertig duizend vierhonderd drieënzeventig euro achtentwintig cent (38.473,28), en dit door afsplitsing van de hierna vermelde vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap, naar de nieuw op te richten vennootschap, zonder vernietiging van aandelen en door vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING De vergadering keurt de eigendomsoverdracht van de hierna vermelde vermogensbestanddelen naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 goed, en verzoekt mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de nieuw op te richten vennootschap.

B.1. Algemene beschrijving van de inbreng

De overgegane vermogensbestanddelen zijn opgesomd in de tussentijdse toestand van de overdragende vennootschap per dertig september tweeduizend en dertien, met name:

A. ACTIVA

VASTE ACTIVA

III. MATERIËLE VASTE ACTIVA :

A. TERREINEN EN GEBOUWEN : ¬ 2.696,70

B. INSTALLATIES, MACHINES , UITRUSTING ¬ 32.830,02

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

TOTAAL: ¬ 35.526,72

B. PASSIVA - SCHULDEN

Nihil

Netto-inbreng: Aldus wordt van het netto-actief van de overdragende vennootschap vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig neuro tweeënzeventig cent (35.526,72) overgedragen naar de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 .

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde vermogensbestanddelen worden afgesplitst naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van de tussentijdse toestand van de overdragende vennootschap per 30 september 2014;

b. alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2014 met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap  ZELLIMMO 2 , waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht;

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte vermogensbestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de nieuwe vennootschap  ZELLIMMO 2 , met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activabestanddelen vanaf haar oprichting.

e. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte vermogensbestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek van het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

f. alle passiva-schulden blijven behouden in de overdragende vennootschap. Alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de overdragende naamloze vennootschap  ZELLIMMO , worden eveneens geacht in deze vennootschap te blijven;

g. alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte vermogensbestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de overdragende vennootschap, maar voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap  ZELLIMMO 2 , die alle lasten of baten zal dragen;

h. Onverminderd hetgeen hierna is bepaald, worden de overgedragen bestanddelen overgedragen voor vrij en onbelast.

B.3. Bijzondere beschrijving en voorwaarden van de eigendomsovergang van de goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvereisten gelden.

Het overgegane actief betreft nagemelde onroerende goederen:

GEMEENTE ASSE  zesde afdeling ZELLIK

Een magazijn met aanhorigheden, op en met de medegaande grond, gelegen Albert Temmermanstraat 19B, kadastraal bekend volgens titel wijk C nummer 87/T/13 en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummer 87/Y/14, met een oppervlakte volgens kadaster van acht aren drieëntwintig centiaren (8a 23ca). (...)

C. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven afgesplitste vermogensbestanddelen die door de overdragende vennootschap  ZELLIMMO worden ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap  ZELLIMMO 2 , op grond van de tussentijdse toestand van de overdragende vennootschap per 30 september 2014, gelijk is aan vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) en als volgt geboekt wordt in de verkrijgende vennootschap:

- vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) afkomstig van het werkelijk gestort kapitaal van de overdragende vennootschap wordt aangewend voor de vorming van het kapitaal in de verkrijgende vennootschap;

D. OPRICHTING VAN DE BESLOTEN vennootschap MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

 ZELLIMMO 2

Vervolgens verzoekt de algemene vergadering mij, notaris, de oprichting van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZELLIMMO 2 vast te stellen als volgt:

D.1. Financieel plan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vóór de oprichting van de vennootschap heeft de oprichter aan de optredende notaris een financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

D.2. Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt volledig ingeschreven door inbreng in natura, en dit als volgt:

- de inbreng in natura bestaat uit de inbreng van alle hiervoor vermelde vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap  ZELLIMMO , tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald;

- als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in tweeduizend vierhonderd (2.400) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder van de overdragende vennootschap één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de overdragende vennootschap, te weten:

a) aan de heer Vander Zijpen, Armand, voornoemd, die aanvaardt: duizend honderd negenennegentig (1.199) aandelen;

b) aan mevrouw Donckers, Ivonne, voornoemd, die aanvaardt, duizend honderd negenennegentig (1.199) aandelen;

c) aan de heer Vander Zijpen, Michel, voornoemd, die aanvaardt, één (1) aandeel

d) aan mevrouw Vander Zijpen, Ingrid, voornoemd, die aanvaardt, één (1) aandeel

Vermits de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de overdragende vennootschap, diende zoals bepaald in het eerste en tweede besluit hiervoor:

- het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap, overeenkomstig artikel 747 in fine van het Wetboek van vennootschappen, de algemene vergadering niet op de hoogte te stellen van de belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van het vermogen van de overdragende vennootschap hebben voorgedaan;

- er overeenkomstig artikel 745 in fine van het Wetboek van vennootschappen, geen omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan over het voorstel tot partiële splitsing te worden opgemaakt;

- er overeenkomstig artikel 746 in fine van het Wetboek van vennootschappen geen deskundigenverslag over het voorstel tot partiële splitsing te worden opgemaakt.

Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort is.

D.3. Goedkeuring statuten

Vervolgens besluit de vergadering, na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd,

de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakleijkheid  ZELLIMMO 2 vast te

leggen als volgt:

STATUTEN

Hoofdstuk I. Rechtsvorm - Naam - Zetel - Duur - Doel.

Artikel 1. - Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en onder de naam "ZELLIMMO 2".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Asse, Zellik, Albert Temmermanstraat 19 B. (...)

Artikel 3. - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

* Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het

valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig

of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de

vennootschap

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals

ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen

uitrusten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen. * Het verlenen van bijstand, hulp, advies en leiding onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het nazicht, de organisatie, de marketing,

de technische ontwikkeling,het waarnemen van mandaten als bestuurder, enzovoorts ...; * Het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meeste verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van

bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in

deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en beursvennootschappen. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze al dan niet een participatie aanhoudt;

* Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

* Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

* Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

* De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die van de aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72)

Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizend vierhonderdste (1/2.400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.(...)

Artikel 13. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Artikel 14. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend en is de duur van het mandaat onbeperkt.

Artikel 15. Intern bestuur - beperkingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 16. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel 17. Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 18 - Controle.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissarisrevisor verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 19. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. (...)

Artikel 33. Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Vennootschappenwetboek. (...)

Artikel 34. Bestemming van het resultaat - Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 35. Ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten. (...)

Artikel 42.- Zaakvoerder - Benoeming..

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 43.- Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 44.- Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 32 van de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.(...)

D.4. Verklaringen

1. De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 1731 Asse, Zellik, Albert Temmermanstraat 19 B

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op 31 december 2015, met dien

verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 de verrichtingen door de overdragende vennootschap  ZELLIMMO in haar naam gesteld sedert 1 oktober 2014 boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand juni in het jaar 2016 om 19 uur.

D.5. Benoemingen  aanvaardingen  bezoldigingen

1. Het aantal zaakvoerders wordt voorlopig bepaald op één.

Tot zaakvoerder wordt benoemd:

Mevrouw VANDER ZIJPEN, Ingrid, geboren te Schaarbeek op 15 mei 1970, rijksregister nummer

700515 208-71, weduwe van de heer Schietse Robert, wonende te Roosdaal, Lombeekkeitse 13.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat.

Zij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

2. Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

3. De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakleijkheid ZELLIMMO 2 op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet.

4. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

D.6. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap  ZELLIMMO 2 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeloijkkheid  ZELLIMMO 2 op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VIERDE BESLUIT   KAPITAALVERHOGING OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP DOOR INLIJVING RESERVES

De vergadering besluit het kapitaal van de overdragende vennootschap te verhogen met vijfendertig duizend vijfhonderd zesen,twintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) om het kapitaal te brengen van achtendertig duizend vierhonderd drieënzeventig euro achtentwintig cent, (38.473,28) op éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00) en dit door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT   VASTSTELLING VERWEZENLIJKING OPSCHORTENDE VOORWAARDEN EN PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 enerzijds en de kapitaalverhoging in de overdragende vennootschap anderzijds, zoals vermeld in respectievelijk het derde en het vierde besluit hiervoor, effectief verwezenlijkt zijn. De vergadering stelt dientengevolge vast dat de opschortende voorwaarden voor de partiële splitsing eveneens verwezenlijkt zijn, en dat de afsplitsing van de hiervoor vermelde vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap definitief is geworden.

De ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL VIJF STATUTEN

Gelet op de verwezenlijking van de kapitaalverhoging in de overdragende vennootschap stelt de vergadering vast dat het kapitaal van de vennootschap thans éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen.

De vergadering besluit bijgevolg de eerste alinea van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

 Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00)

Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizend vierhonderdste (1/2.400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besluit bijgevolg tevens na de vijfde alinea van artikel 5 van de statuten de volgende tekst toe te voegen:

 De algemene vergadering van 23 februari 2014 besliste onder meer tot partiële splitsing van de vennootschap door overdracht van activabestanddelen naar de op te richten besloten vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 waardoor het kapitaal verminderd werd met vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) om het te brengen op achtendertig duizend vierhonderd drieënzeventig euro achtentwintig cent (38.473,28), zonder vernietiging van aandelen en door vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. Zelfde algemene vergadering besliste vervolgens het kapitaal te verhogen met vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) door incorporatie van beschikbare reserves om het te brengen op éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap. De vergadering en de hier aanwezige bestuurders van de overdragende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van SBB Accountants  Adviseurs te 1703 Schepdaal, Marktplein 3. VI. KOSTEN

De voorzitter verklaart:

1. dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten van welke aard ook die ten laste vallen van de vennootschap of die ten hare laste worden gelegd ten gevolge van de onderhavige akte, worden begroot op ongeveer 4.100¬

2. dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten in welke vorm ook, die voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap  ZELLIMMO 2 komen of worden gebracht wegens haar oprichting, ongeveer duizend driehonderd vijfenzeventig euro (1.375,00) bedragen. (...) VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen: een gelijkvormig afschrift

Notaris Sandry Gypens

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris met standplaats te Strombeek-Bever (Grimbergen), in datum van drieëntwintig februari tweeduizend vijftien, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht werd door:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap  ZELLIMMO , met zetel te 1083 Brussel, De Rivierendreef 151, rechtspersonenregister Brussel en met BTW-nummer BE 0461.016.155, (...)

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME WIJZIGING VERMOGENSTOESTAND

De vergadering neemt kennis van artikel 747 van het Wetboek van vennootschappen. De vergadering zet uiteen dat mits de aandelen van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze laatste vennootschap, artikel 747 in fine van het Wetboek van vennootschappen kan worden toegepast, zodat bijgevolg de raad van bestuur van de overdragende vennootschap de algemene vergadering niet op de hoogte dient te stellen van de belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van het vermogen van de overdragende vennootschap hebben voorgedaan tussen de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN EN VERSLAGEN De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing;

- de jaarrekeningen en in de mate deze opgemaakt werden de verslagen van de bestuurders en van de commissaris nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap;

- Vervolgens neemt de vergadering kennis van de artikelen 745 in fine en 746 in fine van het Wetboek van vennootschappen en zij stelt vast dat, mits de aandelen van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze laatste vennootschap, er noch een omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan noch een deskundigenverslag over het voorstel tot partiële splitsing dient te worden opgemaakt.

- de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor aangeduid door de oprichter van de verkrijgende vennootschap, te weten de voormelde heer Michel Wera en door de oprichter van de verkrijgende vennootschap. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

volgt:

 VI. BESLUIT

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, van activa, naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing van de NV ZELLIMMO, die geschiedt voor vrij, zuiver en onbelast aan de hand van de situatie per 30 september 2014, verklaar ik zonder voorbehoud dat:

De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

De toekomstige zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen.

De over te dragen vermogensbestanddelen behoren toe aan de NV ZELLIMMO. De beschrijving van de bij de oprichting van de BVBA ZELLIMMO 2 in te brengen vermogensbestanddelen, is voldoende nauwkeurig en duidelijk, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng in natura betreft:

· 2.400 aandelen zonder nominale waarde (oorspronkelijke fractiewaarde ¬ 14,80 per aandeel) van de BVBA ZELLIMMO 2. Deze 2.400 aandelen betreffen de totaliteit van het kapitaal van de BVBA ZELLIMMO 2 en worden toegekend aan de huidige aandeelhouders van de NV ZELLIMMO, die elk één aandeel van de BVBA ZELLIMMO 2 ontvangen per aandeel van de NV ZELLIMMO in hun bezit.

De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (2.400) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 14,80 per aandeel) van de toegekende aandelen.

De latente meerwaarden worden hier niet tot uitdrukking gebracht, doch door het feit dat elke huidige aandeelhouder van de NV ZELLIMMO per aandeel één aandeel van de op te richten BVBA ZELLIMMO 2 verkrijgt, is de voorgenomen verrichting bedrijfseconomisch verantwoord.

7. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 19 januari 2015

Michel Wera,

Bedrijfsrevisor

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het

voormelde voorstel tot partiële splitsing en van voormelde verslagen nopens de inbreng in natura.

DERDE BESLUIT  BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING EN OPRICHTING VAN DE BESLOTEN

vennootschap M+ET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ZELLIMMO 2

a. PARTIËLE SPLITSINGSVERRICHTING  kAPITAALVERMINDERING

A.1. Partiële splitsing

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarden van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 en van de kapitaalverhoging in de overdragende vennootschap  ZELLIMMO hierna, het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren. De vergadering besluit derhalve tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel tot partiële splitsing, door inbreng door de naamloze vennootschap  ZELLIMMO van activabestanddelen, in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 , en waarbij de naamloze vennootschap  ZELLIMMO niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activabestanddelen van de overdragende vennootschap, met alle rechten en verplichtingen overgaan op de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 .

A.2. Kapitaalvermindering

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap  ZELLIMMO verminderd met vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72), om het kapitaal te brengen van vierenzeventig duizend euro (74.000,00) op achtendertig duizend vierhonderd drieënzeventig euro achtentwintig cent (38.473,28), en dit door afsplitsing van de hierna vermelde vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap, naar de nieuw op te richten vennootschap, zonder vernietiging van aandelen en door vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING De vergadering keurt de eigendomsoverdracht van de hierna vermelde vermogensbestanddelen naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 goed, en verzoekt mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de nieuw op te richten vennootschap.

B.1. Algemene beschrijving van de inbreng

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De overgegane vermogensbestanddelen zijn opgesomd in de tussentijdse toestand van de overdragende vennootschap per dertig september tweeduizend en dertien, met name:

A. ACTIVA

VASTE ACTIVA

III. MATERIËLE VASTE ACTIVA :

A. TERREINEN EN GEBOUWEN : ¬ 2.696,70

B. INSTALLATIES, MACHINES , UITRUSTING ¬ 32.830,02

TOTAAL: ¬ 35.526,72

B. PASSIVA - SCHULDEN

Nihil

Netto-inbreng: Aldus wordt van het netto-actief van de overdragende vennootschap vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig neuro tweeënzeventig cent (35.526,72) overgedragen naar de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 .

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde vermogensbestanddelen worden afgesplitst naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van de tussentijdse toestand van de overdragende vennootschap per 30 september 2014;

b. alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2014 met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap  ZELLIMMO 2 , waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht;

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte vermogensbestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de nieuwe vennootschap  ZELLIMMO 2 , met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activabestanddelen vanaf haar oprichting.

e. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte vermogensbestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek van het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

f. alle passiva-schulden blijven behouden in de overdragende vennootschap. Alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de overdragende naamloze vennootschap  ZELLIMMO , worden eveneens geacht in deze vennootschap te blijven;

g. alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte vermogensbestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de overdragende vennootschap, maar voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap  ZELLIMMO 2 , die alle lasten of baten zal dragen;

h. Onverminderd hetgeen hierna is bepaald, worden de overgedragen bestanddelen overgedragen voor vrij en onbelast.

B.3. Bijzondere beschrijving en voorwaarden van de eigendomsovergang van de goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvereisten gelden.

Het overgegane actief betreft nagemelde onroerende goederen:

GEMEENTE ASSE  zesde afdeling ZELLIK

Een magazijn met aanhorigheden, op en met de medegaande grond, gelegen Albert Temmermanstraat 19B, kadastraal bekend volgens titel wijk C nummer 87/T/13 en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummer 87/Y/14, met een oppervlakte volgens kadaster van acht aren drieëntwintig centiaren (8a 23ca). (...)

C. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven afgesplitste vermogensbestanddelen die door de overdragende vennootschap  ZELLIMMO worden ingebracht in de nieuw op te richten vennootschap  ZELLIMMO 2 , op grond van de tussentijdse toestand van de overdragende vennootschap per 30 september 2014, gelijk is aan vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) en als volgt geboekt wordt in de verkrijgende vennootschap:

- vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) afkomstig van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

het werkelijk gestort kapitaal van de overdragende vennootschap wordt aangewend voor de vorming van het kapitaal in de verkrijgende vennootschap;

D. OPRICHTING VAN DE BESLOTEN vennootschap MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ZELLIMMO 2

Vervolgens verzoekt de algemene vergadering mij, notaris, de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZELLIMMO 2 vast te stellen als volgt:

D.1. Financieel plan

Vóór de oprichting van de vennootschap heeft de oprichter aan de optredende notaris een financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

D.2. Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt volledig ingeschreven door inbreng in natura, en dit als volgt:

- de inbreng in natura bestaat uit de inbreng van alle hiervoor vermelde vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap  ZELLIMMO , tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald;

- als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in tweeduizend vierhonderd (2.400) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder van de overdragende vennootschap één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de overdragende vennootschap, te weten:

a) aan de heer Vander Zijpen, Armand, voornoemd, die aanvaardt: duizend honderd negenennegentig (1.199) aandelen;

b) aan mevrouw Donckers, Ivonne, voornoemd, die aanvaardt, duizend honderd negenennegentig (1.199) aandelen;

c) aan de heer Vander Zijpen, Michel, voornoemd, die aanvaardt, één (1) aandeel

d) aan mevrouw Vander Zijpen, Ingrid, voornoemd, die aanvaardt, één (1) aandeel

Vermits de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de overdragende vennootschap, diende zoals bepaald in het eerste en tweede besluit hiervoor:

- het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap, overeenkomstig artikel 747 in fine van het Wetboek van vennootschappen, de algemene vergadering niet op de hoogte te stellen van de belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van het vermogen van de overdragende vennootschap hebben voorgedaan;

- er overeenkomstig artikel 745 in fine van het Wetboek van vennootschappen, geen omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan over het voorstel tot partiële splitsing te worden opgemaakt;

- er overeenkomstig artikel 746 in fine van het Wetboek van vennootschappen geen deskundigenverslag over het voorstel tot partiële splitsing te worden opgemaakt.

Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort is.

D.3. Goedkeuring statuten

Vervolgens besluit de vergadering, na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd,

de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakleijkheid  ZELLIMMO 2 vast te

leggen als volgt:

STATUTEN

Hoofdstuk I. Rechtsvorm - Naam - Zetel - Duur - Doel.

Artikel 1. - Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en onder de naam "ZELLIMMO 2".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Asse, Zellik, Albert Temmermanstraat 19 B. (...)

Artikel 3. - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

* Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten,

opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen. * Het verlenen van bijstand, hulp, advies en leiding onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het nazicht, de organisatie, de marketing,

de technische ontwikkeling,het waarnemen van mandaten als bestuurder, enzovoorts ...; * Het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meeste verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van

bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in

deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en beursvennootschappen. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze al dan niet een participatie aanhoudt;

* Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

* Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

* Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

* De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die van de aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72)

Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizend vierhonderdste (1/2.400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.(...)

Artikel 13. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Artikel 14. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend en is de duur van het mandaat onbeperkt.

Artikel 15. Intern bestuur - beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 16. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel 17. Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 18 - Controle.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissarisrevisor verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 19. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. (...)

Artikel 33. Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Vennootschappenwetboek. (...)

Artikel 34. Bestemming van het resultaat - Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 35. Ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten. (...)

Artikel 42.- Zaakvoerder - Benoeming..

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 43.- Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 44.- Controle.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 32 van de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.(...)

D.4. Verklaringen

1. De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 1731 Asse, Zellik, Albert Temmermanstraat 19 B

2. Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op 31 december 2015, met dien

verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 de verrichtingen door de overdragende vennootschap  ZELLIMMO in haar naam gesteld sedert 1 oktober 2014 boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand juni in het jaar 2016 om 19 uur.

D.5. Benoemingen  aanvaardingen  bezoldigingen

1. Het aantal zaakvoerders wordt voorlopig bepaald op één.

Tot zaakvoerder wordt benoemd:

Mevrouw VANDER ZIJPEN, Ingrid, geboren te Schaarbeek op 15 mei 1970, weduwe van de heer

Schietse Robert, wonende te Roosdaal, Lombeekkeitse 13.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat.

Zij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

2. Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

3. De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakleijkheid ZELLIMMO 2 op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet.

4. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

D.6. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap  ZELLIMMO 2 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeloijkkheid  ZELLIMMO 2 op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VIERDE BESLUIT   KAPITAALVERHOGING OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP DOOR INLIJVING RESERVES

De vergadering besluit het kapitaal van de overdragende vennootschap te verhogen met vijfendertig duizend vijfhonderd zesen,twintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) om het kapitaal te brengen van achtendertig duizend vierhonderd drieënzeventig euro achtentwintig cent, (38.473,28) op éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00) en dit door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT   VASTSTELLING VERWEZENLIJKING OPSCHORTENDE VOORWAARDEN EN PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 enerzijds en de kapitaalverhoging in de overdragende vennootschap anderzijds, zoals vermeld in respectievelijk het derde en het vierde besluit hiervoor, effectief verwezenlijkt zijn. De vergadering stelt dientengevolge vast dat de opschortende voorwaarden voor de partiële splitsing eveneens verwezenlijkt zijn, en dat de afsplitsing van de hiervoor vermelde vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap definitief is geworden.

De ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL VIJF STATUTEN

Gelet op de verwezenlijking van de kapitaalverhoging in de overdragende vennootschap stelt de vergadering vast dat het kapitaal van de vennootschap thans éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen.

De vergadering besluit bijgevolg de eerste alinea van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

 Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestig duizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vijfhonderd euro (61.500,00)

Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizend vierhonderdste (1/2.400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besluit bijgevolg tevens na de vijfde alinea van artikel 5 van de statuten de volgende tekst toe te voegen:

 De algemene vergadering van 23 februari 2014 besliste onder meer tot partiële splitsing van de vennootschap door overdracht van activabestanddelen naar de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ZELLIMMO 2 waardoor het kapitaal verminderd werd met vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) om het te brengen op achtendertig duizend vierhonderd drieënzeventig euro achtentwintig cent (38.473,28), zonder vernietiging van aandelen en door vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. Zelfde algemene vergadering besliste vervolgens het kapitaal te verhogen met vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) door incorporatie van beschikbare reserves om het te brengen op éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap. De vergadering en de hier aanwezige bestuurders van de overdragende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van SBB Accountants  Adviseurs te 1703 Schepdaal, Marktplein 3. VI. KOSTEN

De voorzitter verklaart:

1. dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten van welke aard ook die ten laste vallen van de vennootschap of die ten hare laste worden gelegd ten gevolge van de onderhavige akte, worden begroot op ongeveer 4.100¬

2. dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten in welke vorm ook, die voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap  ZELLIMMO 2 komen of worden gebracht wegens haar oprichting, ongeveer duizend driehonderd vijfenzeventig euro (1.375,00) bedragen. (...) VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen: een gelijkvormig afschrift

Notaris Sandry Gypens

17/03/2015
ÿþ1111111

*15040005*

t^~l1 ;>'j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 5 UT 2015

ter cgrifie ven de Nederlandstalige rechtbank vnn kelbeendel Brussel

"

neergelegd/ontvangen op

Mod Word 11.

Ondernemingsnr : 0598.924.619

Benaming

(voluit) : ZELLIMMO 2

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1731 Zellik, Albert temmermanstraat 19B (volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling oprichting uit partiële splitsing - statuten - verklaringen - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris met standplaats te Strombeek-Bever

(Grimbergen), in datum van drieëntwintig februari 2015, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid opgericht werd door:

1.OPRICHTER

De naamloze vennootschap "ZELLIMMO", met zetel te 1083 Brussel, De Rivierendreef 151,

rechtspersonenregister Brussel en met BTW-nummer BE 0461.016.155. (...)

2, AANDEELHOUDERS UIT PARTIELE SPLITSING

1. De Heer VANDER ZIJPEN, Armand , geboren te Vilvoorde op 9 november 1939, in huwelijk met mevrouw

Donckers, lvonne, wonende te Ganshoren, De Rivierendreef 151.

Houder van duizend honderd negenennegentig (1.199) aandelen.

2. Mevrouw DONCKERS, lvonne Jeanne , geboren te Achel op 9 mei 1937, in huwelijk met de heer Vander Zijpen, Armand, wonende te Ganshoren, De Rivierendreef 151.

Houdster van duizend honderd negenennegentig (1.199) aandelen.

De echtgenoten Vander Zijpen-Donckers zijn gehuwd onder het stelsel van gemeenschap van aanwinsten blijkens hun huwelijkscontract verleden voor notaris Troukens te Strombeek-Bever op 24 september 1960, gewijzigd , doch mits behoud van stelsel blijkens akte verleden voor notaris Gypens te Strombeek-Bever op 3 maart 2009, verder ongewijzigd volgens verklaring.

3. De heer VANDER ZIJPEN, Michel Francis, geboren te Schaarbeek op 3 april 1963, echtgenoot van

mevrouw Pauwels, Fabienne, wonende te Asse, Petrus Ascanusstraat 140. 5;;;°

Houder van één (1) aandeel.

4. Mevrouw VANDER ZIJPEN, Ingrid, geboren te Schaarbeek op 15 mei 1970, weduwe van de heer Schietse Robert, wonende te Roosdaal, Lombeekkeitse 13.

Houder van één (1) aandeel.

Totaal: tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen van de vennootschap.

I. VASTSTELLING VAN OPRICHTING

De verschijners verklaren mij, notaris, wat volgt:

1 Onderhavige vennootschap, waarvan de statuten hierna worden weergegeven, is opgericht ingevolge partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, door'. inbreng door de naamloze vennootschap "ZELLIMMO", met zetel te Brussel, Ganshoren, De Rivierendreef 151, van bepaalde vermogensbestanddelen, waarbij de naamloze vennootschap "ZELLIMMO" niet is opgehouden te bestaan en mits toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ZELLIMMO" van aandelen van onderhavige vennootschap, dit alles blijkens proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris op heden, voorafgaandelijk dezer.

2. De vennootschap waaruit onderhavige nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZELLIMMO 2" bij wijze van partiële splitsing is ontstaan, is voorncemde naamloze vennootschap "ZELLIMMO", waarvan de zetel gevestigd is te Brussel, Ganshoren, De Rivierendreef 151, rechtspersonenregister Brussel en met BTW-nummer 6E0461.016.155.

3. Het voorstel tot partiële splitsing werd door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ZELLIMMO", neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 2 december 2014 en bekendgemaakt werd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 112 december daarna, onder nummer 20141211/0220814, hetzij meer dan zes weken véór de huidige algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

4. Blijkens proces-verbaal opgemaakt op heden, voorafgaandelijk aan dezer, door mij, notaris, werd het voorstel tot partiële splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap "ZELLIMMO", goedgekeurd.

5. Ingevolge deze goedkeuring werd ondermeer de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"ZELLIMMO 2" opgericht met een inbreng vanuit de naamloze vennootschap "ZELLIMMO" waarvan het netto-

actief vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) bedraagt, en waarvan

de boekhoudkundige verwerking van het eigen vermogen vastgelegd werd als volgt:

I. op rekening kapitaal:

A, Geplaatst kapitaal ¬ 35.526,72,00

A.1« komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 35.526,72

Dit kapitaal van vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72) wordt

vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen werden overeenkomstig de bepalingen van het voorstel tot

partiële splitsing alsmede van de bepalingen opgenomen door de buitengewone algemene vergadering van de

inbrengende naamloze vennootschap "ZELLIMMO", toegekend als volgt:

- duizend honderd negenennegentig (1.199) aandelen aan de voornoemde heer Vander Zijpen, Armand

- duizend honderd negenennegentig (1,199) aandelen aan voornoemde mevrouw Donckers, Ivonne,

- één (1) aandeel aan de voomoemde heer Vander Zijpen, Michel

- één (1) aandeel aan voornoemde mevrouw Vander Zijpen, Ingrid

6. Na kennisname van het voorstel tot partiële splitsing en de door de wet vereiste documenten, werd de

inbreng van de afgesplitste vermogensbestanddelen door de overdragende vennootschap in de verkrijgende

vennootschap goedgekeurd en werden tevens de statuten vastgelegd van de uit de partiële splitsing ontstane

nieuw opgerichte vennootschap "ZELLIMMO 2", zoals ze hierna weergegeven worden.

Tevens werden de uitvoeringsbesluiten getroffen met betrekking tot de benoemingen en de werking, zoals

ze hierna worden hernomen.

Dientengevolge verzoeken de verschijners mij, notaris, vast te stellen dat:

- de hiervoor genoemde overdragende naamloze vennootschap "ZELLIMMO" niet heeft opgehouden te

bestaan;

- de statuten van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZELLIMMO

2" luiden als volgt:

STATUTEN

Artikel 1. - Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een beslo-iten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en onder de naam "ZELLIMMO 2".

Artikel 2, - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Asse, Zellik, Albert Temmermanstraat 19 B.(...)

Artikel 3. - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

* Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in

stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden,

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of

noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals

ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten,

opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede

aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

* Het verlenen van bijstand, hulp, advies en leiding onder hun meest verschillende vormen aan derden,

bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het

nazicht, de organisatie, de marketing,

de technische ontwikkeling,het waarnemen van mandaten als bestuurder, enzovoorts ...;

* Het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden

onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software,

het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake

organisatie en toepassing van de meeste verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van

management, het uitoefenen van

bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus zowel voor

eigen rekening als voor rekening van of in

deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het

even welke vorm, en dit zonder enige beperking;"

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even

welke vorm; in dit kader kan zij ook borgstellen of haar aval verlenen,

x in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en beursvennootschappen. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen,

waarin ze al dan niet een participatie aanhoudt;"

* Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

* Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord."

* Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden.

* De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die van de aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfendertig duizend vijfhonderd zesentwintig euro tweeënzeventig cent (35.526,72)

Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizend vierhonderdste (1/2.400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.(...)

Artikel 1 3.13estuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 14. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend en is de duur van het mandaat onbeperkt.

Artikel 15. Intern bestuur - beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verve-zenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene verga-dering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de be-stuurs-taken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 16. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstel-ilen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoor-loofd. De gevol-imachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verant-woordolijkheid van de zaakvoerder in geval van overdre-ven volmacht.

Artikel 17. Externe vertegenwoordigingsmacht

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meer-dere zijn, vertegenwoor Bigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoor-diger.

Artikel 18 - Controle.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en contro-lebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria waar-door de aanstelling van een commissaris-revisor verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarre-kening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarreke-ning, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 19. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergade-ring genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de !aatste vrijdag van de maand juni om 19 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. (...)

Artikel 33. Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.(.,.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 34. Bestemming van het resultaat - Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaak-voerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarreke-Hing, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 35, Ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.(...)

Artikel 42.- Zaakvoerder - Benoeming..

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaak-voer-der. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel 43.- Ontslag.

indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 44.- Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle be-voegd-heden van de commissaris uit zoals bepaald in arti-kel 32 van de statuten,

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commis-isaris benoemd werd bestaat geen controle in de ven-nootschap.

Artikel 45.- Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doelein-den. Van de be-sluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de forma-ili-iteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft. (...)

Il!. EIGENDOMSOVERGANGEN

Vervolgens verzoekt de verschijner mij, notaris, akte te verlenen van de overgang van het in de voormelde akte partiële splitsing omschreven deel van het vermogen van de overdragende vennootschap op de nieuw opgerichte vennootschap "ZELLIMMO 2".

Dit vermogen alsmede de voorwaarden van overgang zijn in het bovenaangehaalde proces-verbaal omschreven als volgt:

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde vermogensbestanddelen worden afgesplitst naar de nieuw op te richten besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "ZELLIMMO 2" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van de tussentijdse toestand van de overdragende vennootschap per 30 september 2014;

b. alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2014 met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "ZELLIMMO 2", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht;

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte vermogensbestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de nieuwe vennootschap "ZELLIMMO 2", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de verkrijgende vennootschap heeft de voile eigendom en het genot van de ingebrachte activabestanddelen vanaf haar oprichting.

e. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte vermogensbestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek van het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

f. alle passiva-schulden blijven behouden in de overdragende vennootschap. Alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de overdragende naamloze vennootschap "ZELLIMMO", worden eveneens geacht in deze vennootschap te blijven;

g. alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte vermogensbestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de overdragende vennootschap, maar voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "ZELLIMMO 2", die alle lasten of baten zal dragen;

h. Onverminderd hetgeen hierna is bepaald, worden de overgedragen bestanddelen overgedragen voor vrij en onbelast.

"

s 4 Voo1~-behouden aan het Belgisch Staatsblad

B.3, Bijzondere beschrijving en voorwaarden van de eigendomsovergang van de goederen waarvoor

bijzondere publiciteitsvereisten gelden.

Het overgegane actief betreft nagemelde onroerende goederen:

GEMEENTE ASSE -- zesde afdeling ZELLIK

Een magazijn met aanhorigheden, op en met de medegaande grond, gelegen Albert Temmermanstraat

19B, kadastraal bekend volgens titel wijk C nummer 8717/13 en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C,

nummer 87/Y/14, met een oppervlakte volgens kadaster van acht aren drieëntwintig centiaren (8a 23ca).

Voor de omschrijving van voormelde goederen in de respectieve eigendomstitels wordt verwezen naar

hetgeen hierna bepaald in de oorsprong van eigendom.(...)

V. UITVOERINGSBESLUITEN

Hierbij aansluitend verzoekt de verschijner mij, notaris, akte te verlenen van volgende besluiten met betrekking tot de benoemingen en de werking van de vennootschap "ZELLIMMO 2", zoals die werden vastgelegd in voormeld proces-verbaal, opgemaakt op heden, voor mij, notaris, voorafgaandelijk dezer.











11(. )

D.4. Verklaringen

1, De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 1731 Asse, Zellik, Albert Temmermanstraat 19 B

2. Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op 31 december 2015, met dien verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZELLIMMO 2" de verrichtingen door de overdragende vennootschap "ZELL1MMO" in haar naam gesteld sedert 1 oktober 2014 boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand juni in het jaar 2016 om 19 uur.

D.5, Benoemingen  aanvaardingen  bezoldigingen

1. Het aantal zaakvoerders wordt voorlopig bepaald op één.

Tot zaakvoerder wordt benoemd:

Mevrouw VANDER ZIJPEN, Ingrid, geboren te Schaarbeek op 15 mei 1970, rijksregister nummer 700515

208-71, weduwe van de heer Schietse Robert, wonende te Roosdaal, Lombeekkeitse 13.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor

het uitoefenen van haar bestuursmandaat.

Zij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

2. Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

3. De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakleijkheid ZELLIMMO 2 op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet,

4. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. D.6. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap "ZELLIMMO 2" aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeloijkkheid "ZELLIMMO 2" op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VII, VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de algemene vergadering van de overdragende vennootschap "ZELLIMMO" het voorstel tot partiële splitsing heeft goedgekeurd en dat onderhavige vennootschap opgericht is, zodat de partiële splitsing voltrokken is.

VIII, VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel, de hierna genoemde personen aan ais bijzondere ge-vol-machtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle for-maliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruïspuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van SBB Accountants  Adviseurs te 1703 Schepdaal, Marktplein 3. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen :- een gelijkvormig afschrift

- het verslag van de bedrijfsrevisor

Notaris Sandry Gypens.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZELLIMMO 2

Adresse
ALBERT TEMMERMANSTRAAT 19, BUS B 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande