ZRS HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZRS HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 890.308.956

Publication

23/01/2013
ÿþMod 2.0

r-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0890.308.956

Benaming

(voluit) : ZRS HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennoopschap

Zetel; B - 1853 Strombeek-Bever, Mutsaardplein, 2a

111111

*13013172*

t! 0 JAN 2oiS

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Onderwerp akte : AANNEMING NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op 27 december 2012, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze' vennootschap "ZRS HOLDING" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1853 Strombeek-Bever,! Mutsaardplein, 2abeslist heeft:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

(...)

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist ingevolge de zetelverplaatsing van Tubize naar het huidig adres, nieuwe statuten in; het Nederlands aan te nemen die de huidige Franstalige statuten vervangen doch die de geest volgen van deze; statuten en waarvan de tekst de volgende is:

ARTIKEL 1.- NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam : "ZRS HOLDING".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "NV', leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,, van het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in; welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1853 Strombeek-Bever, Mutsaardplein, 2a,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels, filialen,; dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL 3.- DOEL,

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in' samenwerking met derden, in België en in het buitenland;

- het kopen en verkopen, onder eender welke voorwaarde, van deelnemingen in het kapitaal of om het even welke andere vorm van belang, in ieder andere vennootschap, wat ook de juridische vorm of maatschappelijk doel ervan is of aan fysieke personen zowel in België als in het buitenland;

- allerhande dienstverlening aan andere vennootschappen, wat ook de juridische vorm of maatschappelijk doel ervan is, of aan fysieke personen zowel in België als in het buitenland;

het kopen en verkopen van alle soorten goederen aan andere vennootschappen, wat ook de juridische vorm of maatschappelijk doel ervan is, of aan fysieke personen zowel in België als in het buitenland;

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar; doel, die van aard zijn haar onderneming op rechtstreeks of onrechtstreekse wijze uit te breiden of te: vergemakkelijken, Zij mag alle roerende of onroerende goederen aankopen, zelfs deze die geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel, Zij mag leningen toestaan, zich borg stellen en persoonlijke of' zakelijke zekerheden stellen, zelf hypothecair, ten voordele van ieder persoon of vennootschap, verbonden of niet.

Zij mag, door om het even welke middel, belangen nemen in iedere onderneming, samenwerken, fusioneren met alle associaties, zaken, ondernemingen of vennootschappen, die een identiek, gelijkaardig of verwant maatschappelijk doel hebben of die van aard zijn haar onderneming te bevorderen of de verkoop van haar diensten en producten te vergemakkel jken.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Zij mag eveneens de functie of functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uit oefenen in andere

vennootschappen.

ARTIKEL 4.- DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens de bepalingen inzake wettelijke ontbinding, mag de vennootschap slechts ontbonden worden bij

beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig de vormen en de voorwaarden vereist inzake

statutenwijziging.

ARTIKEL 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt honderdtwintigduizend euro (120.000,000.

Het wordt vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

die elk 11120ste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig volstort.

ARTIKEL 6.- OPROEPING TOT BIJSTORTING.

(..)

ARTIKEL 7.- AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het aandelenregister. Elke

overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het aandelenregister van

de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun

vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van

schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere

personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden

rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de

vennootschap.

Indien één of meerdere aandelen worden gesplitst onder één of meerdere blote eigenaars of

vruchtgebruikers, kunnen de aan die aandelen verbonden stemrechten slechts worden uitgeoefend door de

vruchtgebruiker(s) of zijn vertegenwoordigers, dit behoudens andersluidende afspraken onder de

medebelanghebbenden, die behoorlijk ter kennis van de vennootschap zijn gebracht.

ARTIKEL 8.- OVERDRACHT VAN AANDELEN.

( )

ARTIKEL 9: SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgaan.

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter, Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen,

ARTIKEL 10- BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

(...)

ARTIKEL 11,- BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

ARTIKEL 12,- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders welke samen optreden, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ARTIKEL 13.- CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris-revisor te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris-revisor mag benoemen, er geen benoemd heeft.

ARTIKEL 14.- DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op 5 mei om 15.00 uur,

Indien deze dag een zaterdag, zondag, of wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende

werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang

van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of "

de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van

het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op

iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld,

ARTIKEL 15.- OPROEPING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vcnr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

(" " )

ARTIKEL 16.- VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door

een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of

telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering,

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem

aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

ARTIKEL 17.-AANWEZIGHEIDSLIJST

(..,)

ARTIKEL 18.- BUREAU

(..)

ARTIKEL 19.- BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij aile

aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit

van stemmen genomen wordt.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal

vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum

vereist.

ARTIKEL 20 STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 21.- MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de

vergadering bijeengebraohte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt

wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

ARTIKEL 22.- PROCESSEN-VERBAAL

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd,

worden ondertekend door een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

ARTIKEL 23.- BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 24.- WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

ARTIKEL 25.- INTERIMDIVIDEND

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de wettelijke voorschriften.

ARTIKEL 26.- VEREFFENING (...)

ARTIKEL 27,- (...)

VOLMACHT

De vennootschap Deprince, Cherpion en Associés, met zetel te 1120 Brussel, Oorlogskruisenfaan 149/13,

RPR nr 0890.994.191, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling,

is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle i

nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de wijziging van

inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de

vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het

algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. "

Voor analytisch uittreksel

Samen, neergelegd: expeditie

Meester Didier BRUSSELMANS- Notaris

Gisseleire Versélaan 20 B - 1082 Brussel.

Op de laatste blz. van Luik 0 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2012
ÿþ (en entier) : ZRS HOLDING

Forme juridique : SOCIETE ANONYME

Siège : Avenue Zénobe Gramme, 17 à 1480 Tubize

Objet de ('able, : Transfert de siège social - Correction

Conformément à la loi et aux statuts, le Conseil d'administration approuve à l'unanimité le transfert du siège social à 1853 Strombeek-Bever, Mutsaardplein, 2 a et ce, avec effet au 30 août 2012. La présente décision annule et remplace le transfert du siège daté au 30 août 2012 et publié en date du 18/09/2012 dans les annexes du Moniteur belge.

Dimitri Zaharakis

Administarteur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge







Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mal 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1~ `r e 17

`li~izumAt. we came-1w.*

Z 6 SEP. 2012

i~í(1/E~tE~e

N° d'entreprise : 0890.308.956

Dénomination

18/09/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.1

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

*iaissies*

N

Rései au Monit belc

N° d'entreprise : 0890.308.956

Dénomination

(en entier) : ZRS HOLDING

Forme juridique : SOCIETE ANONYME

Siège : Allée des Coccinelles, 12 à 1410 Waterloo

Objet de l'acte : Transfert du siège social

Conformément à la loi et aux statuts, le Conseil d'administration approuve à l'unanimité le transfert du siège social à 1480 Tubize, Avenue Zénobe Gramme, 17 et ce, avec effet au 30 août 2012.

Dimitri Zaharakis Administarteur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 29.06.2012, DPT 31.07.2012 12375-0462-012
26/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 30.06.2011, DPT 20.07.2011 11320-0550-012
19/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 15.06.2009, DPT 16.06.2009 09237-0401-013
11/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.06.2008, DPT 08.07.2008 08379-0062-013
15/06/2015
ÿþ Nlad 2.1

ELÈ ;.l In de bijlagen bij het Belgisch ,$taate pjt,

na neerlegging ter griffie van de akte "ANN

RIC1131111

JUNI 2115

tere van de Nederlandstalige nachtbank van koophandel Brasse!

Griffie

i

Vooi

behout aan h Belgis

Staats/;'

lO

uhlu

Ondememingsnr : 0890.308.956

Benaming

(voluit) : ZRS Holding

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mutsaardplein 2A, B-1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel PV algemene vergardering der aandeelhouders van de 20 maart 2015

De vergadering begint onmiddellijk met de dagorde, hetzij:

1.Hemieuwing van het mandaat van bestuurder van de heer Dimitri Zaharakis voor een termijn van zes jaar, met retroactief effect, vanaf 24/06)2013 tot 24/06/2019.

2.Hemieuwing van het mandaat van de SA "STRATEGIC GENERAL AND FINANCIAL MANAGEMENT", vertegenwoordigd door de heer Yves Schoonejans, afgevaardigde bestuurder voor een termijn van zes jaar, met retroactief effect, vanaf 24/06/2013 tot 24/06/2019.

3.Benoeming van de SA "ZEX", vorige "ZS" SPRL , gevestigd te 1526 Luxembourg, Val Fleuri 55, vertegenwoordigd door de SA DTAX,lu, gevestigd te 1526 Luxembourg, Val Fleuri 55 die vertegenwoordigd is door de heer Cherpion Laurent, wonende te 1526 Luxembourg, Val Fleuri 55, NN 76020335796, voor een termijn van zes jaar, met retroactief effect, vanaf 24/06/2013 tot 24/06/2019.

Na bespreking, aanvaardt de algemene vergadering unaniem de volgende agendapunten:

1.Hernieuwing van het mandaat van bestuurder van de heer Dimitri Zaharakis en van de SA Strategie General and Financial Management vertegenwoordigd door de heer Yves Schoonejans

2.Benoeming van de SA "ZEX" als bestuurder, vertegenwoordigd door de SA DTAX.Iu die vertegenwoordigd is door de heer Cherpion Laurent.

De raad van bestuur bevestigd het mandaat van afgevaardigde bestuurder van de heer Dimitri Zaharakis voor een periode van 6 jaar, met retroactief effect, vanaf 24/06/2013 tot 24/06/2019.

Daar de dagorde is afgehandeld en niemand nog het woord vraagt, wordt de algemene vergadering opgeheven te 11.15 uur."

Dimitri Zaharakis

Afgevaardigde Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ZRS HOLDING

Adresse
MUTSAARDPLEIN 2A 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande