100 LIGHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 100 LIGHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.756.456

Publication

24/07/2014
ÿþe

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MOND; EUR BELGE NEERGELEGD

2 6 JUNI 1014

Rechtbank van KOOPHANDEL

`) eq , atd. KORTRIJK

-07- 2014

gELG1SC STAAT;.SLA







0867.756..456

ni:i :>fg;.,:.:" ,,i;.~,l;~?:3" .

" ;L r:=.::;:: 100% LIGHT

;vdiÎr:r~r .

e :¬ :bvo;:n : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Z:# " Hogestraat 53, 8830 Hooglede

tar wes,$enk akte. Wijziging van de Statuten

Volgens een akte verleden voor Notaris Olivier de CLIPPELE, geassocieerd notaris, lid van de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Olivier de CLIPPELE - Philippe DEGOMME - Valérie BRUYAUX", te Brussel, op 17/06/20144, blijkt er dat

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met

i beperkte aansprakelijkheid "100% Light", met maatschappelijke zetel te 8830 Drogenbos, Hogestraat 53, BTW BE0867.756.456 RPR Kortrijk, heeft beslist als volgt ;

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 7 van de statuten te wijzigen met de tekst die volgt;

11.1. Algemeen. Partijen komen overeen dat de aandelen in de Vennootschap slechts kunnen worden overgedragen mits naleving van de hieronder vermelde bepalingen dit in overeenstemming met de aandelenovereenkomst dd. 18/10/2013. (paragrafen exact overgenomen uit de aandeelhouders overeenkomst)

11.2. Tijdelijk vervreemdingsverbod

De Aandeelhouders verbinden er zich toe om de aandelen in de Vennootschap gedurende een periode van twee jaar ingaand op het ogenblik van ondertekening van huidige Overeenkomst niet te verkopen, te ruilen, in te brengen, over te dragen, te schenken, in pand te geven, toe te wijzen in het kader van een vereffening van een huwgemeenschap of op om het even welke andere wijze onder de levenden over te dragen.

Evenwel kan er van dit tijdelijk vervreemdingsverbod worden afgeweken ingeval van een ernstige ziekte van een van de partijen, mits de andere partijen hiermee uitdrukkelijk akkoord gaan, in welk geval de bepalingen van het voorkooprecht zoals hierna beschreven hun uitwerking kunnen vinden.

113. Voorkooprecht goedkeuring. Algemeen

Behalve in geval van toepassing van artikel 11.2. kunnen de aandelen in de Vennootschap slechts door een Partij worden verkocht, geruild, ingebracht, overgedragen, geschonken, in pand worden gegeven of op om het even welke andere wijze bij levenden worden overgedragen nadat de aandelen bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan:

1) aan een andere partij van dezelfde categorie aandelen, zo die er zijn; vervolgens

2) de vennootschap zelf; en vervolgens

3) aan de aandeelhouders van de andere categorie aandelen indien die bestaat; en dit alles met naleving van de volgende regels.

11.4. Procedure bij overdracht bij leven in geval van aanwezigheid van een bod van een derde 11.4.a. Bekendmaking. De Partij die één of meer van zijn aandelen wil overdragen, moet de zaakvoerders van de Vennootschap hierover schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal en de nummers van de aandelen, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, voornamen, beroep en woonplaats of benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemer. Het aanbod van de voorgestelde overnemer moet een aanbod te goeder trouw zijn. Het aanbod zal worden geacht niet te goeder trouw te zijn uitgebracht wanneer het niet duidelijk bepalingen van betaling van de aankoopprijs bevat Dit aanbod moet worden gehecht aan de brief, die wordt verstuurd naar de zaakvoerders.

De zaakvoerders hebben het recht schriftelijke en aanvullende informatie op te vragen met betrekking tot de reeds verstrekte informatie binnen de vijftien dagen.

1111 *lAl4 12fi*

Or, iir, van ...Jii¬ ;{ der?::5:~dF.nl " ,.f'%::r,vO N$.:e'. een ni tv)" ^" :nigeÿ:fs^.:£ ;á:o- :*ij:imf:nisi:iTi^.rtti en

i?:?Sti" 3¬ #~ ~<3 rti?CC; 8j5°:nm2ri c:Sm, elui; v:'sr1 4#itw^fit` Ív bytr:+3<gS°3:1 "" +tf'{i~f," El

<<ti3'°5b >ait..r?i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de dertig dagen na de verzendingsdatum van deze kennisgeving maken de zaakvoerders van de Vennootschap de inhoud van dit schrijven bekend aan de andere aandeelhouders van dezelfde categorie aandelen, zo die er zijn.

[1.4.b. Voorkooprecht

Wensen de andere aandeelhouders van dezelfde categorie aandelen van hun recht van voorkoop gebruik te maken, dan moeten zij op straffe van verval de zaakvoerders van de Vennootschap inlichten binnen de vijfenveertig dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerders. In het bericht, waarin zij meedelen gebruik te willen maken van hun voorkooprecht, melden zij hoeveel aandelen zij willen overnemen.

Indien één of meer aangeschreven aandeelhouders van dezelfde categorie hun voorkooprecht niet uitoefenen, verhoogt dit het recht van de andere aandeelhouders, die hierover worden geïnformeerd door de zaakvoerders van de Vennootschap daags na het verstrijken van de termijn verleend voor de uitoefening van het voorkooprecht.

11.4.c. Geen uitoefening voorkooprecht binnen dezelfde categorie

Indien geen van de aandeelhouders van dezelfde categorie zijn voorkooprecht uitoefent of indien het slechts op een beperkt aantal aandelen is uitgeoefend, dan roepen de zaakvoerders binnen de vijftien dagen de algemene vergadering van de Vennootschap bijeen conform artikel 321 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op de verkrijging door de Vennootschap van (het saldo van) de bedoelde aandelen.

Besluit de algemene vergadering negatief over de beslissing tot verkrijging van eigen aandelen, dan wordt acht dagen na de algemene vergadering, aan de aandeelhouders van de andere categorie de kans gegeven om bij voorkeur op elke andere overnemer (het saldo van) de in het vorige lid bedoelde aandelen over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen, dat zij in eigendom bezitten. Hiertoe wordt gehandeld naar analogie van het bepaalde in het artikel I1.5.a en b.

11.4.d. Geen uitoefening voorkooprecht

Indien en in de mate dat geen van de aandeelhouders zijn voorkooprecht uitoefent, en de Vennootschap evenmin eigen aandelen heeft verkregen, dan wordt de door de ene Partij voorgestelde overnemer(s) eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij meerderheid zoals voorgeschreven in artikel 249 van het Wetboek Vennootschappen, de overnemer(s) van de aandelen afwijst als aandeelhouder(s). Daartoe moeten de zaakvoerders van de Vennootschap het voorstel van overdracht op de agenda van een bijzondere algemene vergadering plaatsen, die in elk geval moet worden gehouden binnen de vijf maanden na ontvangst door de zaakvoerders van de Vennootschap van de kennisgeving van de wens van de ene Partij tot overdracht van zijn aandelen.

Indien de algemene vergadering de voorgestelde overnemer(s) afwijst, dan moeten de andere aandeelhouders een kandidaat-overnemer aanduiden, die bereid is (het saldo van) de aandelen over te nemen tegen dezelfde prijs, die werd geboden door de voorgestelde overnemer.

Wordt door de andere aandeelhouders binnen de vijftien dagen geen andere kandidaat-overnemer gevonden, dan vervalt elk beletsel tot overdracht van voormelde aandelen en wordt de door de ene Partij voorgestelde overnemer(s) eigenaar(s) van (het saldo van) de aandelen.

11.5. Procedure bij overdracht bij leven in geval van afwezigheid van een bod van een derde

Il.5.a. Bekendmaking

Een aandeelhouder van een bepaalde categorie, die aandelen wil overdragen onder de levenden zonder dat hij een derde overnemer heeft, moeten de zaakvoerders van de Vennootschap hierover schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal en de nummers van de aandelen, die hij wenst over te dragen.

De zaakvoerders van de Vennootschap maken binnen de dertig dagen na de verzendingsdatum van voormelde kennisgevingen de inhoud van die kennisgevingen bekend aan de aandeelhouders van dezelfde categorie van de Vennootschap, zo die er zijn.

II.5.b. Voorkooprecht

De aandeelhouder, die van zijn recht van voorkoop gebruik wil maken, moet, op straffe van verval, de zaakvoerders van de Vennootschap inlichten binnen de vijfenveertig dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerders. In het bericht, waarin hij meedeelt, gebruik te willen maken van zijn voorkooprecht, meldt hij tevens hoeveel aandelen hij wenst over te nemen,

Indien één of meer aangeschreven aandeelhouders van dezelfde categorie hun voorkooprecht niet uitoefenen, verhoogt dit het recht van de andere aandeelhouders, die hierover worden geïnformeerd door de zaakvoerders van de Vennootschap daags na het verstrijken van de termijn verleend voor de uitoefening van het voorkooprecht.

11.5.c. Geen uitoefening voorkooprecht binnen dezelfde categorie

Indien geen van de aandeelhouders van dezelfde categorie zijn voorkooprecht uitoefent of indien het slechts op een beperkt aantal aandelen is uitgeoefend, dan roept de zaakvoerders binnen de vijftien dagen de algemene vergadering van de Vennootschap bijeen conform artikel 321 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op de verkrijging door de Vennootschap van (het saldo van) de bedoelde aandelen.

Besluit de algemene vergadering negatief over de beslissing tot verkrijging van eigen aandelen, dan wordt acht dagen na de algemene vergadering, aan de aandeelhouders van de andere categorie de kans gegeven

om bij voorkeur op elke andere overnemer (het saldo van) de in het vorige lid bedoelde aandelen over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen, dat zij in eigendom bezitten. Hiertoe wordt gehandeld naar analogie van het bepaalde in het artikel 11.5.a. en b,

11.6. Procedure overdracht bij overlijden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Erfgenamen en legatarissen van aandelen van de Vennootschap kunnen slechts aandeelhouder blijven nadat zij door alle andere aandeelhouders als aandeelhouder, met de totaliteit van de hen krachtens de nalatenschap toegekomen aandelen, worden toegelaten.

De zaakvoerders zullen daartoe, binnen de maand nadat zij kennis heeft gekregen van het overlijden van een aandeelhouder, een bijzondere algemene vergadering samenroepen waarop de andere aandeelhouders over deze toelating zullen beraadslagen. Deze vergadering kan slechts geldig beraadslagen op voorwaarde dat alle aandeelhouders (andere dan de aandeelhouders-erfgenamen/legatarissen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

In het geval één, meer of alle erfgenamen of legatarissen niet met het geheel van hun aandelen als aandeelhouder worden toegelaten bij gebrek aan unanieme beslissing vanwege de andere aandeelhouders, moeten de aandeelhouders die tegen de toelating hebben gestemd binnen de drie maanden, te rekenen vanaf de datum van de beslissing van bijzondere algemene vergadering, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd, afkopen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De aandeelhouders die voor de toelating hebben gestemd, beschikken alsdan evenwel over het recht om de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd eveneens af te kopen.

Indien zij van dit voorkooprecht gebruikmaken, zal de afkoop onder alle aandeelhouders (andere dan de erfgenamen of legatarissen) geschieden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

Indien de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd binnen de termijn van drie maanden waarvan hoger sprake niet door de tot afkoop verplichte aandeelhouders zouden zijn gekocht, worden de erfgenamen/legatarissen van deze aandelen onherroepelijk aandeelhouder van de vennootschap.

11.7. Aangetekend schrijven

Alle bekendmakingen, bedoeld in de randnummers 11.5. tot en met 11.7. gebeuren bij ter post aangetekend schrijven. De termijnen lopen vanaf de dag volgend op het posten van de brief, waarbij het afgiftebulletin als bewijs telt.

11.8. Prijs en betaling

De prijs en manier van betalen is vastgelegd zoals bepaald in de aandeelhoudersovereenkomst van 18/10/2013 en blijven geldig ook na beëindiging van de aandeelhoudersovereekomst. Deze aandeelhoudersovereenkomst kan op eenvoudig verzoek opgevraagd worden bij de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de Heer HEURION Charles, voornoemd, en de Heer REBRY Tom, voornoemd, als statutaire zaakvoerders, te benoemen voor een onbepaalde duur vanaf vandaag.

Voor verdere verduidelijking op het gebied van functie-omschrijving en verlening wordt verwezen naar de bestaande aandeelhoudersovereenkomst van 18/10/2013 en naar alle wijzigingen getekend in gemeenschappelijk overleg, en blijven geldig ook na beëindiging van de aandeelhoudersovereenkomst. Deze aandeelhoudersovereenkomst kan op eenvoudig verzoek opgevraagd worden bij de vennootschap.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen, dat vanaf heden zal beginnen op één januari en eindigen op eenendertig december van ieder jaar. Bij uitzondering begint dit boekjaar op één juli tweeduizend dertien en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de volgende gewone algemene vergadering van de vennoten, van rechtswege bijeenkomt op de eerste vrijdag van juni om veertien uur.

VIJFDE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan en met de huidige

wettelijke bepalingen, beslist de vergadering er wijzigingen in aan te brengen zoals bepaald in de hierboven

agenda.

De nieuwe versie van de statuten luidt als volgt

STATUTEN

ARTIKEL 1 Benaming

De vennootschap wordt opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de

benaming "100% LIGHT' (ONE HUNDRED PERCENT LIGHT).

ARTIKEL 2 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8830 Hooglede, Hogestraat 53.

De zaakvoerder mag bij eenvoudige beslissing bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad, mits naleving

van de taalwetgeving van de onderscheidene gewesten :

- de maatschappelijke zetel overdragen en één of meerdere exploitatiezetels waar ook in België vestigen,

- in België en in het buitenland, één of meer agentschappen of bijhuizen oprichten.

ARTIKEL 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland:

- Alle werkzaamheden in de verlichting;

- Het adviseren, fabriceren, aan- en verkopen, plaatsen en herstellen van

verlichtingsmateriaal en meubilair;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het invoeren, importeren, uitvoeren, exporteren en verdelen van verlichtingsmateriaal en alle benodigdheden die daarmee verwant zijn;

- De verdeling, verhuring van verlichtingsmateriaal en meubilair;

- Het maken van verlichtingsstudies;

- consulting in het verlichtingssector;

- Het beheer in de ruimste zin van het woord, van alle roerende en onroerende goederen en

dit zowel in België als in het buitenland. Dit evenwel enkel en alleen voor rekening van de vennootschap. Ten einde het alsdan omschreven doel te verwezenlijken mag de vennootschap ondermeer:

- aile onroerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, huren en verhuren onder welke vorm ook, ruiten, beheren en valoriseren, verkavelen en splitsen van gronden en/of gebouwen, laten bouwen en verbouwen van gebouwen;

- alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van geld en geldverbeeldende waarden en metalen, welke de vennootschap in kas of in portefeuille zou hebben, huren en verhuren van meubelen en meubilerende voorwerpen, welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten;

het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden;

- het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook alsmede het verzamelen van de nodige fondsen doorvoor desgevallend;

- het verrichten van allerlei administratieve diensten van informatieve,

financiële, administratieve, sociale en organisatorische aard.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Deze aanwijzing en opsomming is verklarend en niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

ARTIKEL 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

KAPITAAL

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twintigduizend euro (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Tot verhoging of vermindering van het kapitaal kan worden besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. In geval van kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

ARTIKEL 6

Op de tweehonderd aandelen van honderd euro (100,00 EUR) ieder wordt voor een prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, in geld ingeschreven en volledig volgestort.

ARTIKEL 7

11.1. Algemeen. Partijen komen overeen dat de aandelen in de Vennootschap slechts kunnen worden overgedragen mits naleving van de hieronder vermelde bepalingen dit in overeenstemming met de aandelenovereenkomst dd. 18/10/2013. (paragrafen exact overgenomen uit de aandeelhouders overeenkomst)

11.2. Tijdelijk vervreemdingsverbod

De Aandeelhouders verbinden er zich toe om de aandelen in de Vennootschap gedurende een periode van twee jaar ingaand op het ogenblik van ondertekening van huidige Overeenkomst niet te verkopen, te ruilen, in te brengen, over te dragen, te schenken, in pand te geven, toe te wijzen in het kader van een vereffening van een huwgemeenschap of op om het even welke andere wijze onder de levenden over te dragen.

Evenwel kan er van dit tijdelijk vervreemdingsverbod worden afgeweken ingeval van een ernstige ziekte van een van de partijen, mits de andere partijen hiermee uitdrukkelijk akkoord gaan, In welk geval de bepalingen van het voorkooprecht zoals hierna beschreven hun uitwerking kunnen vinden.

11.3. Voorkooprecht  goedkeuring. Algemeen

Behalve in geval van toepassing van artikel 11.2. kunnen de aandelen in de Vennootschap slechts door een Partij worden verkocht, geruild, ingebracht, overgedragen, geschonken, in pand worden gegeven of op om het even welke andere wijze bij levenden worden overgedragen nadat de aandelen bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan:

1) aan een andere partij van dezelfde categorie aandelen, zo die er zijn; vervolgens

2) de vennootschap zelf; en vervolgens

3) aan de aandeelhouders van de andere categorie aandelen indien die bestaat; en dit alles met naleving van de volgende regels.

11.4. Procedure bij overdracht bij leven in geval van aanwezigheid van een bod van een derde 11.4.a. Bekendmaking. De Partij die één of meer van zijn aandelen wil overdragen, moet de zaakvoerders van de Vennootschap hierover schriftelijk inlichten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal en de nummers van de aandelen, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, voornamen, beroep en woonplaats of benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemer. Het aanbod van de voorgestelde overnemer moet een aanbod te goeder trouw zijn. Het aanbod zal worden geacht niet te goeder trouw te zijn uitgebracht wanneer het niet duidelijk bepalingen van betaling van de aankoopprijs bevat. Dit aanbod moet worden gehecht aan de brief, die wordt verstuurd naar de zaakvoerders.

De zaakvoerders hebben het recht schriftelijke en aanvullende informatie op te vragen met betrekking tot de reeds verstrekte informatie binnen de vijftien dagen.

Binnen de dertig dagen na de verzendingsdatum van deze kennisgeving maken de zaakvoerders van de Vennootschap de inhoud van dit schrijven bekend aan de andere aandeelhouders van dezelfde categorie aandelen, zo die er zijn.

11.4.b. Voorkooprecht

Wensen de andere aandeelhouders van dezelfde categorie aandelen van hun recht van voorkoop gebruik te maken, dan moeten zij op straffe van verval de zaakvoerders van de Vennootschap inlichten binnen de vijfenveertig dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerders. In het bericht, waarin zij meedelen gebruik te willen maken van hun voorkooprecht, melden zij hoeveel aandelen zij willen overnemen.

Indien één of meer aangeschreven aandeelhouders van dezelfde categorie hun voorkooprecht niet uitoefenen, verhoogt dit het recht van de andere aandeelhouders, die hierover worden geïnformeerd door de zaakvoerders van de Vennootschap daags na het verstrijken van de termijn verleend voor de uitoefening van het voorkooprecht.

11.4.c. Geen uitoefening voorkooprecht binnen dezelfde categorie

Indien geen van de aandeelhouders van dezelfde categorie zijn voorkooprecht uitoefent of indien het slechts op een beperkt aantal aandelen is uitgeoefend, dan roepen de zaakvoerders binnen de vijftien dagen de algemene vergadering van de Vennootschap bijeen conform artikel 321 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op de verkrijging door de Vennootschap van (het saldo van) de bedoelde aandelen.

Besluit de algemene vergadering negatief over de beslissing tot verkrijging van eigen aandelen, dan wordt acht dagen na de algemene vergadering, aan de aandeelhouders van de andere categorie de kans gegeven om bij voorkeur op elke andere overnemer (het saldo van) de in het vorige lid bedoelde aandelen over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen, dat zij in eigendom bezitten. Hiertoe wordt gehandeld naar analogie van het bepaalde in het artikel II.5.a en b.

11.4.d. Geen uitoefening voorkooprecht

Indien en in de mate dat geen van de aandeelhouders zijn voorkooprecht uitoefent, en de Vennootschap evenmin eigen aandelen heeft verkregen, dan wordt de door de ene Partij voorgestelde overnemer(s) eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij meerderheid zoals voorgeschreven in artikel 249 van het Wetboek Vennootschappen, de overnemer(s) van de aandelen afwijst als aandeelhouder(s). Daartoe moeten de zaakvoerders van de Vennootschap het voorstel van overdracht op de agenda van een bijzondere algemene vergadering plaatsen, die in elk geval moet worden gehouden binnen de vijf maanden na ontvangst door de zaakvoerders van de Vennootschap van de kennisgeving van de wens van de ene Partij tot overdracht van zijn aandelen.

Indien de algemene vergadering de voorgestelde overnemer(s) afwijst, dan moeten de andere aandeelhouders een kandidaat-overnemer aanduiden, die bereid is (het saldo van) de aandelen over te nemen tegen dezelfde prijs, die werd geboden door de voorgestelde overnemer.

Wordt door de andere aandeelhouders binnen de vijfden dagen geen andere kandidaat-overnemer gevonden, dan vervalt elk beletsel tot overdracht van voormelde aandelen en wordt de door de ene Partij voorgestelde overnemer(s) eigenaar(s) van (het saldo van) de aandelen.

11.5. Procedure bij overdracht bij leven in geval van afwezigheid van een bod van een derde

11.5.a. Bekendmaking

Een aandeelhouder van een bepaalde categorie, die aandelen wil overdragen onder de levenden zonder dat hij een derde overnemer heeft, moeten de zaakvoerders van de Vennootschap hierover schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal en de nummers van de aandelen, die hij wenst over te dragen.

De zaakvoerders van de Vennootschap maken binnen de dertig dagen na de verzendingsdatum van voormelde kennisgevingen de inhoud van die kennisgevingen bekend aan de aandeelhouders van dezelfde categorie van de Vennootschap, zo die er zijn.

11.5.b. Voorkooprecht

De aandeelhouder, die van zijn recht van voorkoop gebruik wil maken, moet, op straffe van verval, de zaakvoerders van de Vennootschap inlichten binnen de vijfenveertig dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerders. In het bericht, waarin hij meedeelt, gebruik te willen maken van zijn voorkooprecht, meldt hij tevens hoeveel aandelen hij wenst over te nemen.

Indien één of meer aangeschreven aandeelhouders van dezelfde categorie hun voorkooprecht niet uitoefenen, verhoogt dit het recht van de andere aandeelhouders, die hierover worden geïnformeerd door de zaakvoerders van de Vennootschap daags na het verstrijken van de termijn verleend voor de uitoefening van het voorkooprecht.

11.5.c. Geen uitoefening voorkooprecht binnen dezelfde categorie

indien geen van de aandeelhouders van dezelfde categorie zijn voorkooprecht uitoefent of indien het slechts op een beperkt aantal aandelen is uitgeoefend, dan roept de zaakvoerders binnen de vijftien dagen de algemene vergadering van de Vennootschap bijeen conform artikel 321 van het Wetboek van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen met het oog op de verkrijging door de Vennootschap van (het saldo van) de bedoelde aandelen.

Besluit de algemene vergadering negatief over de beslissing tot verkrijging van eigen aandelen, dan wordt acht dagen na de algemene vergadering, aan de aandeelhouders van de andere categorie de kans gegeven om bij voorkeur op elke andere overnemer (het saldo van) de in het vorige lid bedoelde aandelen over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen, dat zij in eigendom bezitten, Hiertoe wordt gehandeld naar analogie van het bepaalde in het artikel I1.5,a. en b,

11.6, Procedure overdracht bij overlijden

Erfgenamen en legatarissen van aandelen van de Vennootschap kunnen slechts aandeelhouder blijven nadat zij door alle andere aandeelhouders als aandeelhouder, met de totaliteit van de hen krachtens de nalatenschap toegekomen aandelen, worden toegelaten.

De zaakvoerders zullen daartoe, binnen de maand nadat zij kennis heeft gekregen van het overlijden van een aandeelhouder, een bijzondere algemene vergadering samenroepen waarop de andere aandeelhouders over deze toelating zullen beraadslagen. Deze vergadering kan slechts geldig beraadslagen op voorwaarde dat alle aandeelhouders (andere dan de aandeelhouders-erfgenamen/legatarissen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

In het geval één, meer of alle erfgenamen of legatarissen niet met het geheel van hun aandelen als aandeelhouder worden toegelaten bij gebrek aan unanieme beslissing vanwege de andere aandeelhouders, moeten de aandeelhouders die tegen de toelating hebben gestemd binnen de drie maanden, te rekenen vanaf de datum van de beslissing van bijzondere algemene vergadering, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd, afkopen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De aandeelhouders die voor de toelating hebben gestemd, beschikken alsdan evenwel over het recht om de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd eveneens af te kopen.

Indien zij van dit voorkooprecht gebruikmaken, zal de afkoop onder alle aandeelhouders (andere dart de erfgenamen of legatarissen) geschieden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

Indien de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd binnen de termijn van drie maanden waarvan hoger sprake niet door de tot afkoop verplichte aandeelhouders zouden zijn gekocht, worden de erfgenamen/legatarissen van deze aandelen onherroepelijk aandeelhouder van de vennootschap.

11.7. Aangetekend schrijven

Alle bekendmakingen, bedoeld in de randnummers 11.5. tot en met 11.7. gebeuren bij ter post aangetekend schrijven. De termijnen lopen vanaf de dag volgend op het posten van de brief, waarbij het afgiftebulletin als bewijs telt.

11.8. Prijs en betaling

De prijs en manier van betalen is vastgelegd zoals bepaald in de aandeelhoudersovereenkomst van 18/10/2013 en blijven geldig ook na beëindiging van de aandeelhoudersovereekomst. Deze aandeelhoudersovereenkomst kan op eenvoudig verzoek opgevraagd worden bij de vennootschap.

BESTUUR

ARTIKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen en alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Hij mag alle brieven en poststukken in ontvangst nemen, belast of niet belast, alle briefwisseling ondertekenen en alle handelingen van dagelijks bestuur stellen. De financiële verrichtingen worden beschouwd onder het dagelijks bestuur te vallen.

Hij heeft onder meer de nodige bevoegdheden om alle handelingen en verrichtingen te doen die binnen het doel van de vennootschap vallen, met inbegrip van daden van beschikking, De zaakvoerder zal ondermeer alle aankopen en verkopen van goederen mogen doen, alle contracten afsluiten en uitvoeren, aile rekeningen en facturen opmaken, aile papieren, cheques of wissels onderschrijven, deze aannemen, endosseren en disconteren, alle rekeningen openen bij private of openbare instellingen, hierop alle stortingen, overschrijvingen, neerleggingen of afnemingen doen, alle obligaties, waarden, aangetekende brieven, verzekerd of anders, postpakketten en goederen in ontvangst nemen; alle sommen betalen of innen en hiervan kwijting geven, verzaken aan alle voorrechten en hypotheken en ontbindende rechtsvordering, opheffing verlenen en de doorhaling toestaan van alle bedongen of ambtshalve hypothecaire inschrijvingen, zowel véôr als na betaling, alle vervolgingen uitvoeren, elk geding aanspannen of er zich in verweren, pleiten, onderhandelen, dadingen treffen, elke gerechtelijke beslissing bekomen en ze ten uitvoer doen brengen, ingeval van faillissement elke verklaring afleggen, bevestigen en betwisten, in elke vereffening en verdeling tussenkomen. De voorgaande opsomming geldt enkel als voorbeeld en is niet limitatief op te vatten. Het bestuur van de vennootschap dient steeds conform de aandeelhoudersoverkomst van 18/10/2013 te gebeuren en conform aile wijzigingen die in gemeenschappelijk overleg eraan gebracht zijn.

De zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid aan één of meerdere mandatarissen naar zijn keuze, deel van zijn bevoegdheden die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt overdragen.

Het mandaat van de zaakvoerders Is al of niet bezoldigd volgens individuele beslissing van de algemene vergadering. Wanneer het mandaat bezoldigd is, zal die bezoldiging worden aangerekend op de algemene kosten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Heer HEURION Charles, geboren te Brugge op 9 juni 1970, en de Heer REBRY Tom, geboren te Roeselare op 10 september 1973, zijn als statutaire zaakvoerders benoemd,

Voor verdere verduidelijking op het gebied van functie-omschrijving en verloning wordt verwezen naar de bestaande aandeelhoudersovereenkomst van 18/10/2013 en naar alle wijzigingen getekend in gemeenschappelijk overleg, en blijven geldig ook na beëindiging van de aandeelhoudersovereenkomst. Deze aandeelhoudersovereenkomst kan op eenvoudig verzoek opgevraagd worden bij de vennootschap.

ARTIKEL 9

In elke akte die de aansprakelijkheid van de vennootschap impliceert, moet de handtekening van de zaakvoerder of zaakvoerders onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van zaakvoerder.

ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 10

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, komt van rechtswege bijeen

op de eerste vrijdag van juni om veertien uur (14u00), hetzij op de maatschappelijke zetel, hetzij op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 11

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alle bevoegdheden uit van de algemene

vergadering. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

ARTIKEL 12

Wanneer er meerdere vennoten zijn, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste vennoot.

ZiJ beraadslaagt in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering zal anderzijds door het bestuur worden bijeengeroepen, telkens wanneer het

belang van de vennootschap het vereist. Deze bijeenroeping is verplichtend op verzoek van twee vennoten die

ten minste de helft van het kapitaal bezitten.

ledere vennoot mag zelf of door tussenkomst van een mandataris stemmen. Het schriftelijk uitbrengen van

de stem is eveneens toegestaan. Niemand mag een vennoot op de algemene vergadering vertegenwoordigen

indien hij niet zelf vennoot is en indien hij niet zelf het recht heeft om te stemmen, behalve wanneer hij een

rechtspersoon vertegenwoordigt,

De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen, welk deel van het kapitaal ook

vertegenwoordigd is.

Nochtans, wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen in de statuten, fusie met andere

vennootschappen, verlenging of ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het kapitaal, is

de vergadering slechts geldig samengesteld wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven

in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen. Is de

laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt

en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het

kapitaal. In beide gevallen zal een voorstel alleen dan aangenomen zijn, wanneer het drie vierden van de

stemmen verkrijgt,

ARTIKEL 13

De stemmingen over de benoemingen en de afzettingen geschieden in het geheim.

De niet van goederen gescheiden echtgenoten kunnen door de andere echtgenoot worden

vertegenwoordigd; de minderjarigen en onbekwaamverklaarden, door hun voogd; de vruchtgebruikers, door de

naakte eigenaars.

ARTIKEL 14

De notulen van de vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten

die erom verzoeken.

De afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de zaakvoerder.

CONTROLE

ARTIKEL 15

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoot of de vennoten, zolang de wet niet de

benoeming oplegt van een commissaris-bedrijfsrevisor of een accountant.

UITKERINGEN

ARTIKEL 16

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 17

Op eenendertig december van ieder jaar, en voor de eerstvolgende keer op eenendertig december

tweeduizend veertien maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening

bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, lasten en nodige

afschrijvingen, en na aftrek van alle belastingen, maakt de netto winst uit van de vennootschap, en wordt

verdeeld als volgt

a) Vijf procent voor het wettelijk reservefonds. Deze afname zal niet meer verplicht zijn wanneer het

reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt of wanneer de wet het niet meer oplegt.



b) Het saldo wordt verdeeld over de aandelen. De vergadering kan evenwel beslissen het geheel of een

deel van dit saldo aan te wenden voor een buitengewoon reservefonds, voor over te dragen saldi of voor

toekenning van tantièmes aan de zaakvoeder(s).

ARTIKEL 18 Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet of bij beslissing van de algemene

vergadering.

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden door toedoen van het bestuur, tenzij de algemene

vergadering een of meer vereffenaars benoemt, waarvan zij de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal worden

verdeeld onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen die zij respectievelijk bezitten.

ARTIKEL 19 Algemene bepalingen

De partijen verklaren zich volledig te onderwerpen aan het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg zullen de bepalingen van dit Wetboek, waarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, beschouwd

worden als zijnde ingeschreven in deze akte en zullen de bedingen die strijdig zijn met de dwingende

bepalingen van die wetten worden geacht niet geschreven te zijn.



Voor gelijkvormige analytische uittreksel kopij, de Notaris Olivier de Clippele.

Tezelfdertijd neergelegd :

-Een uitgifte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge













l.f& { ~ :R f& S:' : { :{i.::\~~ :4J^. J~

v;: 'vb i$~f~~í$  ~Y.'r'd.ri "i!?i ~~. i~::.E~3i: . .~~ï2i~ . t`i~&3. SE" ....°io.: ..:7~.E. V_::: ,. .... i:~SE?$:iEF::o°:i.~ . =?. S. ..:f,~>{'r~.:

+r.:::$;;Z~ .^: : r eC ." .'3}:s3'$ci.r: #£<.i Y:i3i~2:it:R: vE`:l F.2?F:t::: ~°%3'c? : i iî~ :.5.~ C ^Emr:cCke:r:ir ..

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 16.12.2013 13686-0175-014
01/03/2013
ÿþF

Voorbehoud aan tx, Belgisr Staatsb

Mo0 WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRUGGESTRAAT 172 - 8770 INGELMUNSTER (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de bijzondere algemene vergadering dd, 2 januari 2013 gehouden op de maatschappelijke zetel werden volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen goedgekeurd:

- de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel werden verplaatst naar Hogestraat 53 - 8830 Hooglede en dit vanaf 0210112013.

Heurion Charles,

Zaakvoerder

NEERGELEGD

I B, 42. 2313

RECHTBANK KOOPHANDEL

GeterféRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

0867756456

100% LIGHT

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 21.12.2012 12673-0354-013
21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 19.12.2011 11639-0568-013
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 31.01.2011 11020-0081-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 04.01.2010 10003-0091-013
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 29.12.2008 08875-0148-013
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 12.12.2007 07829-0278-012
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 14.12.2006 06911-2030-013

Coordonnées
100 LIGHT

Adresse
HOGESTRAAT 53 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande