123-SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 123-SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.936.241

Publication

21/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/02/2011
ÿþbel

aa Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

--------------

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie tar.;E~?"

,n71 TBnfJX!Crt?P1-j . :.

ONITEUR HEL- Ua" DIREC-Î-I

0 9 -02- 2 i

SCH STAR SBL AD ~srUUF

Ondememingsnr : 0809.936.241

Benaming : 123-SOLUTIONS

(voluit)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Danegemstraat 4

8730 Oedelem

Onderwerp akte :Omzetting in biba

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 30 december 2010, geregistreerd op het 2de registratiekantoor te Brugge op 11-01-2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma 123-SOLUTIONS met vennootschapszetel te 8730 Oedelem, Danegemstraat 4.', Opgericht bij onderhandse akte van 12 februari 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van;, 2 maart daarna onder nummer 032102.

Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1. a) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het vermogen van de,. vennootschap te verhogen met elfduizend vierhonderd euro (11.400,00 EUR), om het vermogen te brengen van g duizend euro (1.000,00 EUR) op twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), door incorporatie van, beschikbare reserves zonder creatie van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging geschiedt door incorporatie van de beschikbare reserves zoals deze blijkt uit de laatste jaarrekening.

b) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het vermogen van de vennootschap te verhogen met zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) om het maatschappelijk kapitaal te , brengen van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),'! door creatie en uitgifte van vijf (5) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de winst van het lopend boekjaar pro rata tem; pons et liberationis.

De kapitaalverhoging geschiedt door een inbreng in speciën.

De aandelen werden ingevolge artikel 592 van het Wetboek van vennootschappen eerst aan de> aandeelhouders aangeboden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen: vertegenwoordigd.

Alle aandeelhouders hier aanwezig verklaren af te zien van hun voorkeurrecht, behalve de heer Ribas Daniël, voornoemd.

De heer Ribas Daniël, vernoemd, bevestigt dat hij zijn voorkeurrecht uitoefent en op alle nieuwel' aandelen, zijnde vijf (5) aandelen. Hij verklaart dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld voor, minstens 1/5 volstort is en dat deze kapitaalsverhoging door hem op heden is gestort tot beloop van duizend'' tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00) waarvoor hem 5 aandelen worden toegekend.

Thans is een bedrag van duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap onder firma "123-Solutions",': zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door de voornoemd instelling op 29/12/2010.

Dit bewijs van deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris die het in zijn dossier zal bewaren.

Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de'. kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

c) De algemene vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalsverhoging effectief gerealiseerd zijn. Deze beslissing geeft aanleiding tot het wijzigen van het huidige artikel 5 van de statuten.

2. De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder van 16/12/2010 dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook het verslag van Nicolas Rouseré, bedrijfsrevisor, kantoor ' houdende te Emelgem, Baronstraat 88 de dato 24/12/2010, dat handelt over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders, dit alles in overeenstemming met artikel 776 en volgende van het wetboek vennootschappen.

Iedere vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor van de heer Nicolas Rouseré, voornoemd,

M

*uoas»e*

GE (~ticei;iZg t3r4ge)

~.8 ! Degr a$~1 fi 6

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

4/

"BESLUIT

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november 2010 die de zaakvoerder van de V.Q.F. 123-SOLUTIONS heeft opgesteld met een balanstotaal van 73.470,81 EUR en een netto-actief van 13.181,96 EUR, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de , omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Het huidig kapitaal van de vennootschap (1.000, 00 EUR) is lager dan het maatschappelijk kapitaal na de omzetting in een BVBA (18.600,00 EUR).

Het netto-actief van de vennootschap is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal na de omzetting en een BVBA. Het verschil bedraagt 18.600-13.181,96 = 5.418, 04 EUR.

Voorafgaand aan de omzetting zal een kapitaalverhoging met 17.600 EUR worden doorgevoerd in 2 stappen

Kapitaalverhoging met 11.400 EUR om het maatschappelijk kapitaal te brengen van 1.000 naar 12.400 EUR door incorporatie van de beschikbare reserves t.b. y. 11.400 EUR, zonder creatie van bijkomende aandelen, doch met een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Kapitaalverhoging met 6.200 EUR om het maatschappelijk kapitaal te brengen van 12.400 naar 18.600 EUR door inbreng in geld, met creatie en uitgifte van 5 nieuwe aandelen zonder nominale waarde bovenop de 10 bestaande aandelen; deze aandelen zullen wordt volstort ten belope van één vijfde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de V.O.F. 123-SOLUTiONS naar BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

De beide voormelde verslagen zullen worden neergelegd ter griffie overeenkomstig artikel 73 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

3. De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de vennootschap onder firma om te zetten in een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, met ingang vanaf heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de vennootschap onder firma, met dien verstande dat door de omzetting geen wijziging wordt aangebracht aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor Nicolas Rouseré, voornoemd.

Alle verrichtingen die sedert die datum gedaan werden door de vennootschap onder firma worden verondersteld te zijn gedaan voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zetel te verplaatsen van

voorheen Danegemstraat 4 te 8730 Oedelem naar Vestingstraat 69/0017 te 8310 Brugge.

Deze beslissing geeft aanleiding tot wijziging van het huidige artikel 2 van de statuten.

5. GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSRPAKELIJKHEID

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren als volgt :

-De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "123-SOLUTONS".

-De maatschappelijke zetel is gevestigd te Brugge, Vestingstraat 69/0017

De zetel van de vennootschap kan mits inachtneming van de taalwetgeving zonder statutenwijziging overgebracht worden naar een andere plaats in België bij besluit van de zaakvoerder, dat bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

-De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- onderhoud en afstelling industriële machines; aan-en verkoop, import en export van technische uitrustingsgoederen, zowel in groot-als in kleinhandel: huren en verhuren van alle mogelijke uitrustingsmaterialen en machines in volgende branches: bouw, sanitair, elektrische installaties, electro- technische installaties, enzovoort; metaalconstructies; de invoer, de uitvoer en de groothandel in : overige machines voor de industrie en de handel; elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal; ' kabels, draad, schakelaars en ander installatiemateriaal voor industrieel gebruik, ander elektrisch en ' elektronische componenten, enzovoort; diverse machines en uitrusting voor de nijverheid; hijs, hef- en transportwerktuigen; industrierobots; meetapparaturen en instrumenten en in navigatieapparatuur, garagematerieel en lasapparatuur; drijfwerkelementen en overbrengingsmechanismen; overige machines en uitrusting voor industrieel gebruik; diverse machines en uitrusting voor handel en dienstverlening;

De handelsbemiddeling in: machines voor de bouwnijverheid; machines, tractoren, werktuigen en toebehoren voor de land bouw; elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik; machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector.

De recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen door het mechanisch verbrijzelen en vervolgens sorteren en scheiden van metaalafval, zoals gebruikte auto's, wasmachines, fietsen enzovoort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze' oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als ' onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van . onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag alle nijverheidsverlichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. -De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door vijftien (15) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/vijftiende (1l15ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hemieuwen. - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

-Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere " rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

-De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

-Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand april om twintig uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

- Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

- Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. - Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering. De algemene vergadering heeft de ; mogelijkheid om te beslissen dat er een bepaalde vergoeding aan de belegde kapitalen zal uitgekeerd worden. - In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.4

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

6. ONTSLAG en BENOEMINGEN

§1. De vergadering beslist het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerders van de vennootschap onder firma, met name van:1) de heer Ribas Clesse Daniël en 2) de heer Ribas Philippe, beiden voornoemd, te aanvaarden, en beslist tevens dat de kwijting die gegeven zal worden door de eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerders in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eveneens zal gelden als kwijting voor de ontslag nemende zaakvoerders van de vennootschap onder firma voor het door hen gevoerde beleid tot op heden.

De heer Ribas Philippe niet aanwezig, doch verwijzend naar zijn brief van negenentwintig december tweeduizend en tien waarbij hij zijn ontslag gegeven heeft.

§2. De vergadering beslist eveneens volgende personen aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder, voor

onbepaalde duur, met eenparigheid van stemmen, die verklaart te aanvaarden:

-de heer Ribas Clesse Daniël, voornoemd;

Die verklaart dat hij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De heer Ribas Clesse Daniël, voornoemd, zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

7. De vergadering beslist om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om de genomen besluiten uit te voeren.

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten, van artikel 211, paragraaf twee van het Wetboek op de Inkomstenbelasting, van artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en van de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces verbaal van statutenwijziging, verslag bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
123-SOLUTIONS

Adresse
VESTINGSTRAAT 69, BUS 0017 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande