2D CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2D CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.864.897

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 24.12.2013 13698-0430-009
24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 21.01.2013 13012-0020-009
13/10/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I MONITEUR t3ELGE

DIRECTION

Q 5 -10- 2011

r

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : 2D CONSTRUCT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorzorgstraat 31 te 8930 Menen

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op veertien september tweeduizend en elf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoten: a/ De heer DELEU Gregory Jean Claude Laurent, geboren te Menen, op 15 augustus 1977, wonende te 8930 Menen, Voorzorgstraat 31, en zijn echtgenote:

bl Mevrouw DEVOS Jessie Christine, geboren te Menen op 4 april 1979, wonende te 8930 Menen, Voorzorgstraat 31;

c/ De heer DEVOS Bernard Henri, geboren te Trie Chateau-Oise (Frankrijk) op 21 juni 1952, wonende Avenue Marcel Vyncke 89c te 59250 HALLUIN Frankrijk.

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming 2D CONSTRUCT.

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8930 Menen, Voorzorgstraat 31. -5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 Euro zegge achttien duizend zeshonderd Euro. Het is vertegenwoordigd door 186 zegge honderd zesentachtig aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer Deleu Gregory heeft ingeschreven in geld voor 6.200 Euro op 62 aandelen en hij betaalt ieder aandeel thans volledig af en aan hem worden 62 aandelen toegekend, genummerd van nummer 1 tot en met nummer 62;

Mevrouw Devos Jessie heeft ingeschreven in geld voor 6.200 Euro op 62 aandelen en zij betaalt ieder aandeel volledig af en aan haar worden 62 aandelen toegekend, genummerd van nummer 63 tot en met nummer 124;

De heer Devos Bernard verklaart in te schrijven in geld voor 6.200 Euro op 62 aandelen en hij betaalt ieder aandeel thans volledig af en aan hem worden 62 aandelen toegekend, genummerd van nummer 125 tot en met nummer 186.

Ieder aandeel is volledig volstort. Er werd dus 18.600,00 Euro afbetaald en gedeponeerd overeenkomstig de wet bij de BKCP te Menen die een bankattest heeft afgeleverd.

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgie als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- de bouwnijverheid

- ondernemingen voor grondwerken en funderingen

- ondernemingen voor het bouwen van metalen en niet-metalen kunstwerken

- ondernemingen voor het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder-dak zetten

- algemene bouwondernemingen: omvat alle werken die betrekking hebben op het gehele of gedeeltelijke uitvoeren van voltooiingswerken of op coordinatie van deze laatste, wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd

- ondernemingen voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken: omvat eveneens het vereffenen en! wegra i men

- ondernemingen voor het optrekken van niet-metalen en metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken: omvat eveneens het werk in de werkplaatsen van de ondernemingen, waarvan de activiteit normaal en: hoofdzakelijk is gericht op de plaatsing van producten die zij vervaardigen

- constructie en herstelwerkplaats van materieel, evenals de herstellingen en onderhoud van eigen materieel'

- handel in bouwmaterialen, hetzij als afzonderlijk element of samengesteld - dakwerkzaamheden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gr"

MR!!!RIFI

BELG SCH STAiTSF3i.-Ai7-

C~SES-rt.)t1 R RECHTBAiáiFlf~i@jOPHANDFL

w._.

KCnTr:JK

NEERGELEGD

2 2, 09, 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- isolatiewerken

- stukadoorwerken

- montage van binnen- en buitenschrijnwerkerij

- plaatsing en installatie tussenwanden, wand en plafondbekleding in gipsplaten, metaal, hout en kunststof, - montage serres en veranda's

- voegwerken

- chappewerken

- aanleg parking, aanleg terras, aanleg oprit

- handel in eigen onroerend goed

- beheer onroerend goed

- coördinatie en bouwadvies voor alle werkzaamheden onroerend van aard.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen, in verband met haar doel, mogen aankopen, in pacht nemen, verkopen, verpachten, huren, verhuren, bouwen of ruilen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en of voor rekening van derden op alle plaatsen en alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dot de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiele, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België ais in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap mag de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

-8/ De jaarvergadering: Ieder jaar, de eerste maandag van de maand december om 18 uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend en dertien moet een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is. Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag. Bijeenroeping: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Toezenden van stukken: Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming: De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de

4e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-10/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden zaakvoerder:

1/ Bestuursbevoegdheid. De zaakvoerders kunnen aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. ingeval er maar één zaakvoerder is zal hij het bestuur alleen voeren.

Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. De aandacht wordt er op gevestigd dat volgens de wet de statuten de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen beperken maar dat zodanige beperking niet aan derden kan worden tegengeworpen, ook niet ai ze zijn openbaar gemaakt.

2/ Vertegenwoordigingsbevoegdheid. Iedere zaakvoerder, zelfs als er meerdere zijn, vertegenwoordigt geldig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Benoeming van zaakvoerders: De vergadering heeft beslist het aantal zaakvoerders momenteel te bepalen op één. Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en die aanvaardt:

De heer Deleu Gregory, oprichter voornoemd.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

-12/ Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd niet de voorzieningen en schulden.

-13/ Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-141 Volmachten: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba MBF Accountant, met zetel te Rulste, Kasteelstraat 45A, ondememingsnummer 0808609024 of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Cr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 23.12.2015 15702-0520-009

Coordonnées
2D CONSTRUCT

Adresse
VOORZORGSTRAAT 31 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande