2HB

Société en commandite simple


Dénomination : 2HB
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.778.733

Publication

15/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG gy ~ - 7-1 C ~ L, r Ce' Cl

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : EUROPASTRAAT 42A  8531 BAVIKHOVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d. 26/12/2013 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone Commanditaire Vennootschap".

- Rec tsvorm en naam: De vennootschap heeft de vomi van een 'Gewone Commanditaire Vennootschap", onder de naam: "2HB".

- Zetel: Europastraat 42a  8531 Bavikhove

DuuiDe vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

-chters: De vennootschap werd opgericht door de heer Paul Hanssens wonende te Europastraat 42a  8531 Bavikhove, rijksregisternummer 73.05.21-163.96, beherend vennoot en een stille vennoot.

Deel: De vennootschap zal tot doel hebben:

1. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden:

- Het huren en verhuren van paardenstallingen;

Het stallen van paarden;

De aan- en verkoop van paarden, en alle benodigdheden met betrekking tot paarden en de ruitersport;'

- De exploitatie van visvijvers, paardenrenbanen en manèges

- Het fokken van paarden en andere paardachtigen

- Het africhten en trainen van paarden en andere paardachtigen

Alle activiteiten van paardensportclubs

- Aile activiteiten in verband met sportwedstrijden met dieren, vooral paarden;

- Het organiseren van evenementen voor een heel breed publiek, gaande van ponyweekends voor de linderen tot wedstrijdjumpings

- Het fokken en verkopen van honden; de uitbating van een pension voor kleine huisdieren; de verkoop en de ontwikkeling van dierenvoerder in het algemeen;

Het verspreiden van informatie over honden, het verzorgen van spreldngen en het inrichten van evenementen;

De wetenschappelijke studie aangaande honden, hondengedrag en ziektes, de relatie tussen mens en hond en de verbeteringen van de hondenrassen.

- Samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen.

2. Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

A, het geven van advies van welke aard ook, aan natuurlijke of aan rechtspersonen;

B. het bemiddelen in geschillen van welke aard of oorsprong ook;

C. het geven van advies I.v.m. aan- of verkoop van roerende of onroerende goederen;

D. het kopen, verkopen, huren en verhuren van handelsgoederen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Op de laatste biz van L~1?k BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwaordrgen

Verso ; Naam en handtekening,

0 0 -01- 2014 ELGISC!

31. 12. 2013

RECHTB KÓ~~I~iJCK~.4

iN

*1901585

Ondememingsnr : d ei 3. '79-8.71

Benaming

(voluit) : 2HB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

C. het verlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

D. het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

E. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E'. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

4, Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genat zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom ais in vruchtgebruik. Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

5. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

- Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt VLJHONDERD EURO (500,00 E). Het is verdeeld in VI]FHONDERD (500) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal werd volstort.

- Boeklaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

- Algemene Vernaderinq: zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand december.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Resultaatverwerking: Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar: loopt vanaf heden tot 30 juni 2015.

2. Eerste jaarvergadering: zal worden gehouden op 2de zaterdag van december 2015.

3. Zaakvoerder: Tot zaakvoerder wordt de heer Paul Hanssens benoemd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

- Volmacht:

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bontli Gent, Kortrijksesteenweg 1126A 9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

De heer Paul Hanssens

Zaakvoerder

Coordonnées
2HB

Adresse
EUROPASTRAAT 42A 8531 BAVIKHOVE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande