3V-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3V-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.833.117

Publication

10/04/2014
ÿþOndernemingsnr 913, Z " Àdia-

Benaming

(voluit) : 3V-1NVEST

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8560 Wevelgem, Lode de Boningestraat 39 A

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Xavier Van den Weghe, vervangende zijn ambtsgenoot, Meester Jozef Verschueren, Notaris te Nazareth, wettelijk belet ratione personae, op zeventien maart tweeduizend veertien, blijkt dat:

1.De Heer VRIELYNCK, Joris Hans Andres Roeland, geboren te Gent op tweeëntwintig september negentienhonderdvijfenzeventig, echtgenoot van Mevrouw DE NAEYER, Liselot Ghilène Gabrielle, wonende te 9620 Zottegem, Oombergenstraat 43.

2. De Heer VAN DOORSLAER, Lieven Jozef Marie, geboren te Gent op zesentwintig mei negentienhonderd zevenenzeventig, echtgenoot van Mevrouw HUYGENS, Katrien An Monique, wonende te 9860 Oosterzele, Rooberg 15,

3.De Heer VANDE VYVERE, Felix Jozef André, geboren te Deinze op eenendertig januari negentienhonderd achtenzeventig, echtgenoot van Mevrouw GHEYSENS, Sabine Jacques Margaretha, wonende te 8500 Kortrijk Marionetten 37.,

Ondergetekende notaris verklaard hebben een BVBA, met als benaming "3V-INVEST', op te richten, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 18.600 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder nominale waarde, waarop werd ingeschreven tegen inbreng in geld, als volgt:

- door de Heer Joris Vrielynck, voornoemd, op tweeënzestig (62) aandelen;

- door de Heer Lieven Van Doorslaer, voornoemd, op tweeënzestig (62) aandelen;

- door de Heer Felix Vende Vyvere, voornoemd, op tweeënzestig (62) aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek der Vennootschappen werd een bedrag van 6.300 EUR gestort, voor de oprichting van de vennootschap op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Partes Fortis, agentschap Kortrijk-Zuid. Dit blijkt uit een bewijs van deponering de dato dertien maart 2014, dat door de notaris ten kantore bewaard zal worden, in het dossier van de vennootschap.

De statuten vermelden onder meer in het bijzonder:

1  NAAM RECHTSVORM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht

onder de naam: "3V-INVEST".

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8560 Wevelgem, Lode de Boningestraat 39 A.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoercler(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag

de zetel naar om het even welke plaats, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en

bijhuizen in België en in het buitenland, mogen oprichten.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- aankoop grond, verkopen

- aankopen grond, gebouw oprichten, verkopen

aan- en verkoop van vennootschappen

- consultancy

verkoop van vastgoed

bemiddeling in vastgoed

- marketing in de brede zin van het woord

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

lump MON (TE

-3 -

BELG1SCh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge - studie entof uitvoering van aile mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming

aankoop en/of verkoop van gebouwen

- ontwikkelen en commercialiseren van software met betrekking tot de vastgoedmarkt en bouwactiviteiten

- beleggen in en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties en andere roerende waarden

- beheren van beleggingen en nemen van participaties in (dochter-)vennootschappen

- waarnemen van bestuurdersfuncties

De vennootschap mag aile industriële, commerciële, roerende en onroerende bewerkingen doen, evenals aile financiële, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, te bauwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatiehandel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk welke wijze in alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doei nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken. Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen."

4 DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

5 KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E), verdeeld

in honderd zesentachtig (186) gelijke aan-'delen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

6 BESTUUR - CONTROLE

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaak-voerders al of niet vennoten. Zij worden genoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun bezoldiging bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen,

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdruk-kelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valtin de bevoegdheid van elk van hen.

Indien zij in de statuten werden benoemd, zonder beperking van duur, worden zij geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap, en kan hun afzetting slechts plaatshebben om emstige redenen.

In geval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen overeenkomstig de terzake geldende wettelijke regeling.

Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte kan één zaakvoerder, steeds alleen optreden, behoudens in geval anders bepaald naar aanleiding van hun benoeming.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de ven-nootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoender(s) en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanig-iheid krachtens dewelke zij optreden.

Iedere zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over de maatschap-ipelijke handtekening

In die omstandigheden kan elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, onder andere alle reke-Inin-'gen openen bij de banken of bij het bestuur der post-icheques, op de geopende of te openen rekeningen aile venrichtingen doen, zelfs zonder provisione-iring van de reke-iningen, alle rekeninguittrek-'sels tot goed-keuring onderte-kenen, de reke-mingen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

De handtekening van ieder van hen volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, post-cheques en andere besturen, aan de Post en Belgacom alsmede aile andere bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zonder beperking van bedrag.

ledere zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij daartoe bekwaam zou achten, welke persoon op zijn beurt zijn toegekende bevoegdheden zal mogen subdelegeren.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoender, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ont-ibin-Iding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaam-'verklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerider, het vourivallen van een dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur ver-zekerd door de overblijvende zaakvoerders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergade-wing bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleg-'gen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toever-rtrouwd aan één of meerdere commissarissen, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van, Vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

7 ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur uur moet een jaarvergadering gehouden

worden.

8  BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt op éénendertig december van hetzelfde jaar afg es-loten.

 WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultaten-weken-ring, na aftrek van alle algemene kosten, de maatscharpelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boek-rjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd af-'genomen worden met het oog op de vorming van het wette-lijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maabschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van de Vennootschappenwet.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

Oe vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan In naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8560 Wevelgem, Lode de Boningestraat 39 A.

BEGIN- EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING

Oe eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Worden tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

-De Heer Joris Vrielynok, voornoemd;

-De Heer Lieven Van Doorslaer, voornoemd;

-De Heer Felix Vende Vyvere; voornoemd.

Hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Partijen erkennen door de ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT

Volmacht wordt gegeven aan Luminad BVBA, met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14 en meer bepaald aan Mevrouw Sabine Holvoet; om alle formaliteiten in verband met het Ondememingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte ais voor deze voortvloeiend uit aile andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zef achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Getekend) Xavier Van den Weghe notaris

Tegelijk wordt hiermee neergelegd: -Uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 13.06.2016 16179-0264-009

Coordonnées
3V-INVEST

Adresse
LODE DE BONINGESTRAAT 39A 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande