40KNOTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 40KNOTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.466.351

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 11.06.2014 14159-0115-012
07/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L

i I

Pet

Be

sta;

x131685 9*



BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0845.466.351

Benaming

(voluit) : 40KNOTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KOLONEL BOURGSTRAAT 156 BUS 6  444(0 EV eK (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering dd 01.10.2013 wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer VERBAUWHEDE BART

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig

vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over, de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd.

1.VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Hierbij wordt unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar onderstaand adres vanaf

1 oktober 2013 wegens verhuis:

Witteduivenhof 45

8300 Knokke

40KNOTS BVBA

ZAAKVOERDER

VERBAUWHEDE BART

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de- perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/05/2012
ÿþmod 11.1

i f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

- --- ---- -

.1

Ondernemingsnr : 08(i5 LLííVJJ1 / 35

Benaming (voluit) : 40KNOTS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kolonel Bourgstraat 156 bus 6

1140 Evere

Onderwerp akte :Oprichting - benoeming - volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 23 april 2012, is opgericht door de heer VERBAUWHEDE Bart Jules Marie, industrieel ingenieur, ongehuwd, geboren te Gent op vijf februari negentienhonderdtweeënzeventig, wonende te 1140 Evere, Kolonel Bourgstraat 156/B006, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « 40KNOTS », met zetel te Evere, Kolonel Bourgstraat 156 bus 6, voor onbepaalde duur en met als doel, alleen of in samenwerking met derden:

Consulting en adviesverlening met betrekking tot operationeel beheer van vennootschappen en

ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of eenmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, alsook, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van  maar niet beperkt tot -administratie, financiën, aankoop en verkoop, productie, marketing, verkoop, evenementen, personeelsbeleid, gebouwenbeheer, facility management en algemeen bestuur.

Het geven van training, coaching, mentoring en opleiding aan particulieren en bedrijven inzake de persoonlijke ontplooiing, de motivatie, de fysiek en de psychologie van prestaties, alsook inzake zelfverdediging, dit alles in ' de ruimste betekenis.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, commercieel, technisch, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies,

Het uitvoeren van audits en doorlichtingen, zowel financieel als operationeel.

Assessments, selectie, rekrutering, executive search en outplacement.

Informatiebeheer en databankbeheer via digitale gegevens bewerken, verrijken, selecteren, koppelen en bewaren, hetzij voor eigen gebruik, hetzij voor het gebruik door derden, in casu commercialisatie.

Het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hardware en software.

Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten.

Het ter beschikking stellen van management.

Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het verlenen van ondersteunende diensten, administratieve prestaties en computerservices.

Het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten.

Het optreden als bouwcoördinator,

Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

JR BELGB2 Ma. 201L

~

5- 2012 ~~bS6e~

STAATSBLAD Griffie

be' a Bc Sta

1111111 IlliUhi lhlIhlUllIll1HhhI

*iaoaesva*

MONITE

0 l -0

BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in h et kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

Het organiseren van events, alsook de organisatie en werkzaamheden op vlak van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie, onder alle vormen.

' Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen In gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

Het uitgeven en publiceren van boeken, tijdschriften of andere media in de ruimste zin van het woord.

De organisatie van en deelname aan seminaries, congressen, incentives, manifestaties, tentoonstellingen, evenementen, teambuilding activiteiten en beurzen allerhande.

Het verwerven door inschrijving, aankoop of anderszins, het vervreemden en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

c) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

d) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Zi} mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag leningen en kredietopeningen verstrekken aan derden onder om het even welke vorm of waarborgen stellen voor derden in de meest ruime zin.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderdvijftigduizend euro, vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één drieduizend vijfhonderdste (1/3.500e) van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volledig volgestort in speciën door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap KBC BANK, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 20 april 2012 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste zaterdag van juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

'{r 3

Voor-

behouden

t t

Belgisch Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Die verplichting houdt op zodra het westelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht,

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van onderhavig uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013,

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

De heer VERBAUWHEDE Bart verklaarde zichzelf als enig onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen.

Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDELANOTTE FRANK BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 8520 Kuurre, Bloemenhof 24, vertegenwoordigd door de heer Vandelanotte Frank, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister enlof rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondememingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waüters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd váór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten,

~ Voor-

behouden

aan Piet

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
40KNOTS

Adresse
WITTEDUIVENHOF 45 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande