4PIGS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 4PIGS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 547.949.436

Publication

27/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

931111111 11

NEERGELEGD

14, 03, 20'14



KOOPHANDEL

_Fecfrrre.ANK

unnie.

KORTRIJK



ondernemingsnr : 5-1q- 545 43C

Benaming

(voluit) 4PIGS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 8870 Izegem, Lieven Gevaertlaan, 2

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Oit een akte verleden voor Meester Bernard Loontjens, Notaris te Izegem, op 12 maart 2014, ter registratie. blijkt dat navermeld persoon door of namens wie de oprichtingsakte is ondertekend, waarvan hierna de: identiteit volgt:

1/ De Heer VAN LANDSCHOOT Gerard Guida Chris, geboren te Eeklo, op 9 mei 1975, echtgenoot van; Mevrouw Dossche Fien Odette Carlos, wonende te 9991 Maidegem, Staatsbaan, 115,

Dewelke ons verklaard heeft gehuwd te zijn onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge" huwelijkscontract verleden voor Notaris Jean-Paul De Jaeger, te Watervliet, op 12 april 2001. Stelsel ongewijzigd ncch bevestigd tot op heden, volgens gedane verklaring,

2/ De Heer VAN LANDSCHOOT Jean Pierre Norbert Flavie Jozef, geboren te Adegem op 26 februari 1956, echtgenoot van Mevrouw De Lille Marie Anne Emilie Jozef, wonende te 9991 Maldegem, Oude Weg, 441

DeWelke ons verklaard heeft gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Willy Bekaert, te Watervliet, op 12 december 1978, gewijzigd, doch met behoud van stelsel: ingevolg akte verleden voor Notaris Jean-Paul De Jaeger, te Watervliet, op 4 mei 2011,

3/ De Burgerlijke Maatschap "VAN LANDSCHOOT-DE LILLE", met zetel te 9991 Maldegem, Oude Weg, 40, opgericht bij onderhandse akte de dato 10 maart 2011, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 8 van haar' statuten ("8.6 De Maatschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de interne en externe: vertegenwoordiging in rechte en in feite, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar Statutair Zaakvoerder(s), die, zijnhaar hoedanigheid telkenmale expliciet meedeelt aan derden") door de Heer VAN LANDSCHOOT Jean Pierre, voornoemd, statutair zaakvoerder van de Burgerlijke Maatschap, tot die hoedanigheid benoemd in voormelde oprichtingsakte van de maatschap.

4/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AGS", met zetel te 8870 Izegem, Lieven Gevaertlaan, 2, B.T.W.-0832.869.615 (RPR Kortrijk).

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 11 januari 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 januari 2011, onder het nummer 11014888.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar niet-statutaire zaakvoerder, de Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DESAFIO", met zetel te 8870 Izegem, Schardouwstraat, 18/4,; B.T.W.-BE 0887,164.374 (RPR Kortrijk), opgericht bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Bernard' Loontjens, te Izegem, op 6 februari 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 februari daarna, onder het nummer 07029220, op haar beurt vertegenwoordigd clou haar vaste vertegenwoordiger, de Heer KERKHOF Peter Eddy, geboren te Roeselare op 22 juli 1971, wonende te 8870 Izegem, Schardouwstraat, 18 bus 0004.

Een Naamloze Vennootschap hebben opgericht onder de benaming "4PIGS", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8870 Izegem, Lieven Gevaertlaan, 2.

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenrand, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze onderneming:

de uitbating van landbouw-, varkens- en veeteeltbedrilven, in het bijzonder het fokken en vetmesten van aile vee en varkens;

-de commercialisatie en handel in aile landbouw- en tuinbouwproducten, dieren, nevenproducten en technologie;

de klein- en groothandel in varkens en biggen, in veevoeders en voedings-supplementen en andere producten met betrekking tot de landbouwbedrijvigheid en veeteelt;

- de handel in- en behandeling van vaste en vloeibare mest en afvalproducten, slib, compost, de handel in en herstelling van behandelings- en technisch materiaal;

biz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de fabricage, het mengen en commercialiseren van veevoeders;

- het verstrekken van adviezen inzake het fokken van dieren; huisvesting, voeding, kwaliteit, enzovoort. Het verrichten van expertisen in verband met het fokken van dieren;

- de opvolging van het slachten van dieren en het transport;

- bemiddeling van vervoersopdrachten;

- het stockeren, de overslag en distributie van goederen en materiaal;

- de voorlichting en begeleiding in de landbouw op individuele of groepsbasis;

- de begeleiding van landbouwbedrijven in het algemeen, dit is het geven van advies op administratief,

juridisch, wetenschappelijk, technisch, economisch en sociaal vlak;

-de advisering bij verhandeling van productierechten;

-de advisering bij toepassing van overheidsbeslissingen;

-de aanvraag van vergunningen, reglementeringen, kwaliteitsnormen en het uitvoeren van doorlichtingen

met betrekking tot deze reglementeringen en diverse aangiften;

-het optreden als tussenpersoon in de handel;

-aile loon- en landbouwwerken,

De vennootschap heeft tot doel het beheren van bedrijven door uitoefening van bestuursmandaten in vennootschappen; het deelnemen aan of de directie voeren over de financiële, administratieve en commerciële leiding van andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke andere vennootschap waarbij de vennootschap optreedt als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar; het deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden wat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen. Dit alles is opsommend doch niet beperkend;

De vennootschap rnag tevens eigen onroerende goederen beheren, productief maken en valoriseren, aankopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, ombouwen, verfraaien, onderhouden, ruilen en uitbaten met het oog op het beheer, de wederbelegging en/of opbrengst zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mcgen uitmaken. Zij mag tevens daden stellen van coördinatie in bouwwerkzaamheden.

In het algemeen zal de vennootschap aldus alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel ven./liant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Alzo mag zij betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn vaar de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Ze mag ook verrichtingen stellen als het aanhouden van participaties, deelbewijzen, aandelen en soortgelijke effecten in andere vennootschappen en ondernemingen; het beleggen van haar eigen middelen in effecten, zoals aandelen en andere bewijzen van deelgerechtigdheid, certificaatrechten en obligaties, alsmede in andere schuldvorderingen onder welke naam en in welke vorm ook Zij mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best zal achten, voor zover die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD DUIZEND EURO (¬ 100.000,00) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

De aandelen zijn verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen van categorie A ("Aandelen A") genummerd van 1 tot en met 500 en vijfhonderd (500) aandelen van categorie B ("Aandelen B") genummerd van 501 tot en met 1.000.

Iedere perscon die eigenaar is van één of meer Aandelen A, wordt hierna een "A-aandeelhouder" genoemd en iedere persoon die eigenaar is van één of meer Aandelen B, wordt hierna een "B-aandeelhouder" genoemd. Het kapitaal is volledig geplaatst en geheel volgestort.

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en eindigt op een en dertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 12 maart 2014, om te eindigen op 31 december 2014.

Elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur wordt een jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping, en waarvan de eerste zal plaatsvinden in juni 2015.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en het saldo na vereffening, bepalen de statuten wat volgt:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Onder nettoactief moet worden verstaam het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op &gen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passive van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vôôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit een even aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouders welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt en steeds samengesteld uit

- minstens de helft verkozen onder de kandidaten voorgedragen door categorie "A",

minstens de helft verkozen onder de kandidaten voorgedragen door categorie "B",

Zij zijn herkiesbaar.

Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Net neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De verkiezing voor het mandaat of de mandaten toekomende aan een bepaalde categorie gebeurt in één stembeurt. De benoemde bestuurders zijn deze die het meeste stemmen hebben behaald,

Bij gebrek aan voordracht van kandidaten voor een bepaalde categorie voor de door hem toebehorende mandaten, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan worden, verstaan zijnde dat de benoemde bestuurders zullen geacht worden de bedoelde categorie te vertegenwoordigen.

Wanneer een mandaat van bestuurder openvalt, kunnen de overblijvende leden van de raad van bestuur hierin voorlopig voorzien, onder de voorwaarden voorzien door de wet mits benoeming van een bestuurder onder de kandidaten voorgedragen door de categorie getroffen door de vacature.

In dit geval gaat de algemene vergadering over tot de definitieve verkiezing tijdens haar eerstvolgende vergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten,

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls ais de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aile bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet san de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is, en met dien verstande dat minstens één bestuurder van de aandelen categorie A en B aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, waarvan minstens één bestuurder van categorie A of categorie B.

Zolang de raad van bestuur echter slechts twee leden telt, moeten beide bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering ais de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur,

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handefingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt,

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur,

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden ais auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De read van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door het afzonderlijk cptreden van één gedelegeerd bestuurder.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-mlijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit,

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en vcor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdraohten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekraohtigd,

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. BENOEMING BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt bepaald op vier.

Tot bestuurders worden benoemd:

a Op voordracht van de aandeelhouders categorie A;

1/de Heer VAN LANDSCHOOT Gerard, voornoemd;

2/de Heer VAN LANDSCHOOT Jean Pierre, vcornoemd;

ri Op voordracht vert de aandeelhouders categorie B:

3/ de Heer KERKHOF Peter, voornoemd;

4/ de Heer BRABANT Ruben Jozef Matty, geboren te Brugge op 17 april 1975, wonende te 8720 Dentergem, Tieltseweg, 27.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De bestuurders worden benoemd vanaf 12 maart 2014, met dien verstande, dat zij vanaf 12 maart 2014 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de

gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De eventuele bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR  BENOEMINGEN  MACHTEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie < van de bevoegde rechtbank van koophandel:

ri De Heer VAN LANDSCHOOT Gerard, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt;

LI De Heer KERKHOF Peter, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt;

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevormachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede hij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook ' aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IVER60", met zetel te 8870 Izegem, Burgemeester Vandenbogaerdelaan, 52/01, B.T.W.-BE 0416.597.875 (RPR Kortrijk), voor wie optreedt de Heer Jan Opsomer, alsook alle aangestelden, bedienden en daartoe bijzonder gevolmachtigden.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

< Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

afschrift van de akte de dato 12 maart 2014

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.....

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de persoMn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16537-0313-010

Coordonnées
4PIGS

Adresse
VIJFSTRAAT 8 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande